Şimdi Ara

İşbankası Maximum Sevgililer Günü Kampanyası Toplam 60 TL Maxipuan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
11
Favori
8.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ödeyebiliyorsunuz. Sadece sistem belli aralıklarla güncelleniyor, sonradan yansıyor yani.
  • pasoligle daldım harcama 0 puan 60 olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

pasoligle daldım harcama 0 puan 60 olacak

ödeme yaptıktan sonra mesaj geldi mi? dün hiç kimseye mesaj gelmedi. Acaba ilk gün bilginiz olsun diye mesaj gönderdiler de daha göndermeyecekler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

İki günde ayni urun aldım hb den. Outdooor ürünü. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

turkcell fatura ödedim sms gelmedi bugun de
  • dün alışverişten sonra mesaj geldi bugün gelmedi, mesaja takılmayın siz yaptığınız harcamayı takip edin yatar puan
  • "6. Taksitli alışverişleriniz, alışverişinizin kampanyamız dönemi içerisinde yapılması halinde toplam tutar üzerinden dikkate alınacak olup, kampanya döneminden önceki günlerde gerçekleştirilmiş olan taksitli alışverişlerinizin kampanya dönemine yansıyan taksit tutarları alışveriş toplamı hesaplamalarına dahil değildir."

örneğin 100 TL lik ürünü 5 taksit ile alsak kampanya kapsamına giriyor doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oFfSpR!nG

"6. Taksitli alışverişleriniz, alışverişinizin kampanyamız dönemi içerisinde yapılması halinde toplam tutar üzerinden dikkate alınacak olup, kampanya döneminden önceki günlerde gerçekleştirilmiş olan taksitli alışverişlerinizin kampanya dönemine yansıyan taksit tutarları alışveriş toplamı hesaplamalarına dahil değildir."

örneğin 100 TL lik ürünü 5 taksit ile alsak kampanya kapsamına giriyor doğru mu?

bu yaptığınız taksitli işlemlerin toplam ödemesi dikkate alınıyor. yani 100/5 şeklinde alış-veriş yapmış iseniz 100 TL harcamış oluyorsunuz ve kampanya kapsamında bir harcama meydana gelmiş oluyor
  • lordspear L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • hergüne yaymak çok saçma ya market geçseydi iyi di
    belki millet sevgilisine sucuk salam alır
  • bugün kampanyaya kayıt yapıp, daha sonra 100tl lik KYK kredi borcu ödemesi yaptım 10tl puan mesaji geldi telefona. :)
    bundan sonraki 3 gün daha 100er TL KYK borcu ödeyip toplam 40tl puan kazanabilirim , keşke iki gün önce farketseydim :D

kampanyayı haber veren arkadaşa, özellikle kyk ödemesi yapabileceğini hatırlatanlara teşekkürler.
  • Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verirseniz sevinirim. Ayin 10unuda yaptığım alışveriş dönem içi hareketlere 11i olarak düştü. Maximum pos olmayan tüm alışverişlerde bu olacak ve problem çakisan alışveriş olacak yada 14unde yapılacak alışveriş 15inde dönem içi hareketlere düşecek sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yns20 Y kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yaptığınız tarih önemli. Sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: world67

Aklima geldi, bazıları A101 poslarini market yerine elektronik geçiyor demişti bazı forum konularında, burda işler mi acep

Bonus haricindekilere o seçenek çıkmaz. Şimdi world ile anlaştı. Ama maximumla kesinlikle olmaz.

• atla kullanıcısına yanıt
    Akillica aynisini ben de yapiyorum ama gelecegine emin degilim
  • quote:

ben de ilk kim yazacak diye bekliyordum...
  • 06alp06 0 kullanıcısına yanıt
    nasıl yani?
  • quote:

Hocam rica etsem bizi ya da beni biraz detaylı bilgilendirsen, biz de şu pasolige dalsak. harcama sıfır puan 60 olsa. Nasıl oluyor bu iş. Kart sipariş veriyorsun, karta yükleme yapıyorsun sonra ATM den yüklediğin parayı nakit (komisyonsuz-masrafsız) çekiyorsun öyle mi harcama sıfır oluyor. ayrıca yıllık 15 TL yazıyor bir de kredi kartı-banka kartı-Cüzdan Ön Ödemeli Kart seçenekleri var bunun hangisi en avantajlı?

Teşekkürler.
  • dalgınlığıma geldi aynı gün ikinci alışverişimi yaptım doğal olarak ikinci alışverişten maxi puan kazanamadım :(
  • şu konuyu görüyorum kaç gündür o kadar borç da var, 60 tl kazanmak varmış, daha yeni kafa dank ediyor, neyse 20 tl kazanırız bizde, zaten şans olsa... neyse...
  • Kampanya ya dahil oldum aynı gün 160 tl bir yerden 400 tl başka bir yerden alışveriş yaptım sadece 10 tl puan geldi aynı gün yapıldığı için mi ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.