Şimdi Ara

İşbankası Maximum Sevgililer Günü Kampanyası Toplam 60 TL Maxipuan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
11
Favori
8.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkent doğalgaz'dan doğalgazı ödeyeyim dedim de sitesinde online ödeme yok galiba, işbankası internet şubesine girip fatura ödemede kredi kartı seçsem olur mu? Kabul edilir mi deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Akaryakıt diye niye kısıtlıyor, akaryakıt sanki alışveriş değil.

100TL kıyma almak ile 100TL yakıt almak arasında ne fark var?

Hocam sanırım şundan. akaryakıt pahalı bişi. arabaların da benzin depoları bildiğim kadarı ile 300-400 TL ile doluyor. bugün gidip 100 alıp ertesi gün gidip gene 100 alıp diğer gün gidip gene 100TL akaryakıt almak kolay bir kazanma yönetmi olacaktır. Bankalar bu kadar kolay kazanılmasını istemiyor bu tür kampanyalardaki puanları.
  • başvuru alınmıştır mesajı gelmeden harcama yapsak kazanamaz mıyız? kampanyaya sabah katıldım saatlerdir mesaj gelmedi
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Adam sana yaptigin alisveristen EXTRA bir avantaj saglamis ,sen kalkmis sorguluyorsun

Begenmiyorsan kampanyaya istirak etmezsin, sanki 3 liralik seyi 5 liraya satan firma var da elestiriyorsunuz

Akaryakit daha fazla sirkulasyonu olan bir urun ve bu tip kampanyalarin amaci millete 10% para kazandirmak degil bankalar acisindan, kartlarinin farkli isletmelerde daha sik kullanilir olmasini saglamak

Onlar da bu sekilde bir duzenlemeyi kendileri acisindan mantikli bulmuslar, bunun ticarethane ile ne ilgisi var, sanki cebindeki parayi aliyor, sanki bir seyi daha pahaliya satiyor, sadece "su su alisverisleri su gunlerde yaparsan sana fazladan su kadar para veririm" diyor

bu elestirilir mi
  • Mantiktan yoksun ici bos ve muhattabi mevcut olmayan mesajlar yazmayin
  • 15 i son saniyordum bugün yatirdim dogalgazi boşa odedik

Neyse sağlık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlar yatmış mı ?
  • kamurun kullanıcısına yanıt
    Maalesef yatmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNSMRDMR

Maalesef yatmamış

+1

• ne zaman yatacak acaba?
  • az önce mail adresime Tebrikler! Ziraat Maximum kredi kartı ile yaptığınız alışverişten 50.00 MaxiPuan kazandınız. Keyifli alışverişler!
    diye mesaj geldi 6 adet yapmıştım ama neyse en azından vakıfbank gibi üzerine yatmamışlar tşk. maximum.
  • Şimdi hizlial da sorgulama yaptım yatırmışlar.

edit: ziraat maximum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamurun -- 3 Mart 2015; 9:48:19 >
  • İşbank yatmadı, akşama yatar ancak.

edit: yüzümü kara çıkardılar ve yatırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 3 Mart 2015; 11:23:42 >
  • benimkide yatmış 113-tl gss ödemiştim onuda dikkate almışlar.
  • işbank yattı
  • YNSMRDMR Y kullanıcısına yanıt
    Yatırıldı Şuan Puanlarım
  • Benim de yatmış. 50 veya 60tl olmasını bekliyordum.Ama 40 TL yatmış. Sanırım bazı alışverişlerde şartları ıskaladım.
    Neyse Allah bereket versin.
  • 60 tl yatmış erittik hemencecik sırf dogalgas ve su faturalarıyla
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    nasıl oldu bu?

• qqqqqq1 Q kullanıcısına yanıt
    sevgılıler gunu maxıumum market petrol harıc her 100 tl harcamaya 10 tl dogalgaz faturları su faturaları

bınada 8 komşuyuz en alttakı mardınlı ve ustundekı surıyelı harıc benım su dogalgaz, benım ustumdekı dogalgaz su benım altımın yanındakı dogalgaz su yettı :)

onlar arada bana sen ode parasını verelım dıyorlar bende yardımcı oluyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.