Şimdi Ara

İşbankası ÖSYM ödemelerinde %25, GSB YURT ÖDEMELERİNDE %20 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
5
Favori
3.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşbankası biz öğrenciler için gerçekten çok güzel kampanya yapmış.

GSB KYK YURT ÖDEMELERİNDE TEMMUZ AYINA KADAR HER AY %20, AYLIK MAKSİMUM 100₺ İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 7 Şubat 2023; 18:57:6 >

• Yetiş ya Ösym cüzdan
  • somyx kullanıcısına yanıt
    Eğer öğrenciyseniz zaten Maximum Genç kredi kartı en iyi kredi kartlarından biri öğrenciler için. Puan anlamında çok kazançlı ben sadece maximum genç bankamatik karttan 2 yılda 1000₺ maxi puan kazanmışım. Ki öyle sıkta kullanmıyorum kartı kampanya için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 1 Şubat 2023; 22:38:43 >
  • Aktif ALES veya YDS başvurusu var mı diye baktım yokmuş. Keşke bu ÖSYM kampanyalarını bu kadar kısa süreli yapmasalar.

• Kyk yurt ödemesi yaptım bakalım. İade gelirse yazarım. Umarım sıkıntısız olur. Cashback kampanyaları bozuktu bir ara iş bankasının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Şubat 2023; 11:49:15 >
  • Bugün provizyondan çıktı 80tl chasback geldi. Yurt ödemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Şubat 2023; 11:8:23 >
  • ticari şirket olduklarından indirim normal :)

fırsat için teşekkürler hocam

Hocam benim bildiğim kredi kartı sayısı değil limit önemli. Öğrenciye verilen limit max 2000₺ oluyor. Eğer ziraat limitiniz 2000₺ altıysa başvurabilirsiniz. Yani 2 farklı bankadan 1000₺’lik 2 kredi kartına sahip olabilirsiniz. Ben de Axess Üniversiteli ve Maximum genç var mesela. Toplam limitiniz önemli burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 4 Şubat 2023; 22:18:14 >
    Hocam net birşey söyleyemiyorum maalesef. Düşürürsünüz vermezler mahcup olmak istemem. İsterseniz deneyebilirsiniz. Veya sizin durumunuzu daha önce yaşamış olan arkadaşlar bilgi verirse daha yol gösterici olabilir.
  • Teşekkürler
  • 3 ay kredi kartı kullanıp kredi puanın oluştuysa muhtemelen verirler. Bende öğrenciyim bana baya sağlam limit verdiler. Hemde market kampanyaları falan genç kartlar için baya iyi her ay en az 200₺ maxipuan alıyorum.

• Kredi kartı için Maximum mobile üye oldum ancak kart başvurusu yapamıyorum, teknik aksaklık yazıp duruyor. Çözümü bilen var mı :?
  • TUS için yapıyorlar kampanyayı ondan dolayı
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Milli Savunma Üniversitesi sınavı da var hocam. Kardeşimi yazdırdım oradan biliyorum.
  • Mauro99 M kullanıcısına yanıt
    Aynı tarihlerde başka sınavlar var ama kampanyayı TUS için yapıyorlar zaten resimdende anlayabilirsiniz
    Daha öncede TUS başvuruları açıldığında aynı kampanyayi yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 5 Şubat 2023; 16:38:48 >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam olabilir doğrudur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.