Bildirim
İşbankası ÖSYM ödemelerinde %25, GSB YURT ÖDEMELERİNDE %20 İNDİRİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yetiş ya Ösym cüzdan -
Eğer öğrenciyseniz zaten Maximum Genç kredi kartı en iyi kredi kartlarından biri öğrenciler için. Puan anlamında çok kazançlı ben sadece maximum genç bankamatik karttan 2 yılda 1000₺ maxi puan kazanmışım. Ki öyle sıkta kullanmıyorum kartı kampanya için kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 1 Şubat 2023; 22:38:43 > -
Aktif ALES veya YDS başvurusu var mı diye baktım yokmuş. Keşke bu ÖSYM kampanyalarını bu kadar kısa süreli yapmasalar.
-
Kyk yurt ödemesi yaptım bakalım. İade gelirse yazarım. Umarım sıkıntısız olur. Cashback kampanyaları bozuktu bir ara iş bankasının
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Şubat 2023; 11:49:15 > -
Bugün provizyondan çıktı 80tl chasback geldi. Yurt ödemesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Şubat 2023; 11:8:23 > -
ticari şirket olduklarından indirim normal :)
fırsat için teşekkürler hocam
-
Hocam benim bildiğim kredi kartı sayısı değil limit önemli. Öğrenciye verilen limit max 2000₺ oluyor. Eğer ziraat limitiniz 2000₺ altıysa başvurabilirsiniz. Yani 2 farklı bankadan 1000₺’lik 2 kredi kartına sahip olabilirsiniz. Ben de Axess Üniversiteli ve Maximum genç var mesela. Toplam limitiniz önemli burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 4 Şubat 2023; 22:18:14 > -
Hocam net birşey söyleyemiyorum maalesef. Düşürürsünüz vermezler mahcup olmak istemem. İsterseniz deneyebilirsiniz. Veya sizin durumunuzu daha önce yaşamış olan arkadaşlar bilgi verirse daha yol gösterici olabilir. -
Teşekkürler -
3 ay kredi kartı kullanıp kredi puanın oluştuysa muhtemelen verirler. Bende öğrenciyim bana baya sağlam limit verdiler. Hemde market kampanyaları falan genç kartlar için baya iyi her ay en az 200₺ maxipuan alıyorum.
-
Kredi kartı için Maximum mobile üye oldum ancak kart başvurusu yapamıyorum, teknik aksaklık yazıp duruyor. Çözümü bilen var mı :? -
TUS için yapıyorlar kampanyayı ondan dolayı -
Milli Savunma Üniversitesi sınavı da var hocam. Kardeşimi yazdırdım oradan biliyorum. -
Aynı tarihlerde başka sınavlar var ama kampanyayı TUS için yapıyorlar zaten resimdende anlayabilirsiniz
Daha öncede TUS başvuruları açıldığında aynı kampanyayi yapmıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 5 Şubat 2023; 16:38:48 > -
Aynen hocam olabilir doğrudur
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yetiş ya Ösym cüzdan
|
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod
- puan harca güvenilir mi
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- midas kampanya
- digitürk sporun yıldızı
- tom pay hangi banka
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X