Şimdi Ara

İşCep yenilendi; artık daha kullanıcı dostu ve pratik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ülkemizde bankacılık işlemlerini internet ortamına taşıyan ilk banka olan Türkiye İş Bankası, mobil bankacılık çözümü İşCep'i yeniledi. 2007 yılından bu yana hizmet veren İşCep, daha sezgisel arayüzü ve yetenekleri ile iOS kullanıcılarına daha gelişmiş bir mobil bankacılık deneyimi sunuyor.

Yeni İşCep, özellikle kişiselleştirilebilir arayüzü ile dikkatleri topluyor. 9 farklı temaya sahip olan İşCep'de pratik ve gelişmiş olmak üzere iki farklı menü tipi bulunuyor. Pratik menü, tüm işlemleri bir arada görüntüleyerek hızlı işlem yapılmasını sağlarken; gelişmiş menü ise tıpkı İşPad'de olduğu gibi öğeleri ve öğeler hakkındaki kısa bilgileri dönel bir yapıda gösteriyor. Arayüzdeki diğer bir önemli gelişme ana ekrana istenildiği gibi kısayol eklenebilmesi. Bu sayede kullanıcılar, en çok kullandıkları işlemleri, ara menülerde kaybolmadan ulaşabiliyor.

Tüketicilerin, sezgisel arayüzü ile anında alışabildiği yeni İşCep, bankacılık anlamında ise QR kod ile bankamatikten kartsız para çekme, grafiksel finansal durum, barkod ile fatura ödeme, hisse senedi alış /satış fiyatı sorgulama gibi yeniliklerle geliyor.

iPhone 5 uyumluluğuna da kavuşan yeni İşCep için Türkiye İş Bankası'nın yaptığı açıklama şöyle:

Mobil bankacılıktan daha fazlasını bekleyenler için İşCep A’dan Z’ye yeniden tasarlandı!

2007'den bugüne milyonlara hizmet veren Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı mobil bankacılık uygulaması İşCep, şimdi yenilenmiş arayüzü ve genişletilmiş özellikleriyle sizlere daha kullanıcı dostu bir müşteri deneyimi sunuyor.

Yeni tema seçimleri ve kişiselleştirilebilir menüsü ile İşCep’te kendinize özel bir deneyim oluşturabileceksiniz.

Elinizden düşüremeyeceğiniz yeni İşCep uygulamasında sizi bekleyen hizmet ve yenilikler:

• Türkiye’nin en kapsamlı bankacılık işlem seti, İşCep üzerinden 100’ü aşkın bankacılık işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

• Grafiklerle desteklenmiş finansal durum menüsü.

• QR kod ile Bankamatikten kartsız para çekme. Artık Bankamatiklerde kart kullanmadan kolaylıkla para çekebilirsiniz.

• Barkod ile fatura Ödeme. Fatura numarası girmenize gerek kalmadan, saniyeler içerisinde fatura ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

• Cep Anahtar aktivasyonunuzu yaparak İnternet Şubesi ve İşCep’e tek kullanımlık şifre ile giriş yapabilirsiniz.

• Parakod ile kartlar cebe giriyor. Parakod’u kullanmak istediğiniz kredi kartı, Bankamatik ya da maxipara kartlarınızı seçerek kullanıma açın, kart taşıma derdi olmadan alışveriş yapmanın keyfini siz de yaşayın. Şimdi fatura ödemelerinizi de Parakod’la yapabilirsiniz.

• En Yakın İş Bankası. Tüm Şube ve Bankamatiklerimizin konumları, adresleri ve çalışma saatleri hakkında anında bilgi alabilirsiniz.

• Ekonomi Bülteni ile İş Bankası için hazırlanan günlük Ekonomi Bültenini izleyebilirsiniz.

• Anında Şifre ile kart bilgileriniz ile müşteri şifresi oluşturabilirsiniz.

Eğer İş Bankası müşterisi değilseniz, TC kimlik ve cep telefonu numaranızla müşterimiz olmak için başvurabilir, İşCep kolaylıklarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca; kredi kartı limit artırımı başvurusu, işlem sonuçlarını e-postayla paylaşabilme, yazıcıdan çıktısını alma ve fotoğraflar arasına kaydetme özelliği, detaylı video demoları, yakın tarihli ödeme ve işlemlerde hızlı yönlendirmeleriyle, İşÇep vazgeçemeyeceğiniz kişisel bir finansal asistan görevinde!

2.0.0 Sürümündeki Yenilikler

• QR kod ile Bankamatik’ten kartsız para çekme

• Parakod’la fatura barkodu okutarak kredi kartından ödeme

• iPhone5 uyumluluğu

• Finansal durumum grafiksel gösterimi

• Ana menüye işlem kısa yolları ekleme, sıralama değiştirme

• Yakın tarihli ödemeler ekranından hızlı ödeme

• Kredi kartı limit artışı başvurusu

• Hisse senedi alış / satış fiyat sorgulama

• Şans oyunları ve faturasız hat ödemelerinde abone bilgilerimi hatırlama

• İşlem sonuç ekranlarının paylaşılması (e-posta, yazdırma, fotoğraf olarak kaydetme)

• Basit ve gelişmiş ana menü seçimi

• Tema görünümünün kişiselleştirilmesi

• Video demolar

İşCep şimdilik sadece iOS platformunda yenilenirken; Android kullanıcılarının yeni İşCep için bir süre daha beklemeleri gerekiyor.

İşCep'in App Store'daki sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep
    Yeni İşCep

• Dün gece güncelledim. gerçekten çok daha güzel olmuş.

Darısı Garantinin başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 5 Şubat 2013; 23:03:10 >
  • 3-4 ay önce mail atmıştım.İnsan ister istemez düşünüyor;"Benim mailimi mi ciddiye aldılar?" diye.

• Çok şükür müşteri numaranı hatırla seçeneği gelmiş.Güzel olmuş kısayol ekleme felan!

• arayüzü çok kullanışlı olmuş, ben beğendim
  • mükemmel olmuş
  • bu güzel olmuş tablet için de beklerim aynı düzeltmeyi ne o öyle çark gibi dönüyor. en azından klasik menü isteyenler için seçenek olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel olmuş. iş bankasının kalitesine yakışmış
  • Çok güzel olmuş gerçekten. Ah bir de şu aktivasyon işine bir çare bulsalar...en azından basitleştirseler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep şubesi olayını en sevdiğim banka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Süper bir güncelleme olmuş

• gerçekten başarılı bir uygulama işcep,android,ios,nokia telefonlarında.
  • Ah birde Ziraat'in uygulaması yenilense
  • yani allah razı olsun sonunda
  • ziraat berbat uygulaması ne olacak peki . az paraya kıyamadılar işbank gibi
  • ya iyi hoşta 25 tl lik anahtar istiyo bu
    ne anladım bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

ya iyi hoşta 25 tl lik anahtar istiyo bu
    ne anladım bu işten

Bir yanlışın olmalı işcebi kullanırken anahtara ihtiyacın yok. Sadece alternatif olarak cepanahtar yerine ianahtar kullanmak isteyenler için bir seçenek konmuş.

• Dolandırıcıların en çok tercih ettiği sistemdi bu bir ara, umarım düzeltmişlerdir. Kimlik no'sunu bildiğin herhangi biri üzerine her türlü pisliği yapabiliyordun.
    Yeniliklerle birlikte önlem de alınmıştır inş.
  • gerçekten bu sefer güzel olmuş müşterileri ciddiye almışlar teşekkür ediyorum iş bankasına

• Symbian'a da daha iyisini yapsalar ya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.