Almaman iyi olmuş.Arkaşlığınız da bozulabilirdi belki kız sana karşı bir şey hissetmiyordur.
quote:
Cevap: Cevap : İşe bak ya :)
İşemeden baksak olmuyor mu kardes?
quote:
Orijinalden alıntı: _TimmA_
Almaman iyi olmuş.Arkaşlığınız da bozulabilirdi belki kız sana karşı bir şey hissetmiyordur.
Olabilir.
para mı vercen keleş
bence yarın falan al , dün alamamıştım bizimkilerin yanında falan de istiyosanda yanlış anlama falan diye ekleyebilirsin eğer çıkmak istiyorsan bişi demeden ver ama arkadaşça iyi takılyıosanız yanlış anlama ama diye başlayabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: dark_flame
Almadıysan sen insan değil başka bişiysin
geçen bende senin gibi çok yakın bi kız arkadaşımla gidiyoruz ama öyle aramızda sevgili olalım falan filan muhabbet yok. çicekci kadının biri geldi uyuz olurum bende kadın dedi abi be şu güzel yengemin hatrına alasın bi gül. dedim o benim kardeşim falan filan karıya cart curt sökmedi. dedim iyi lan çıkar post makineni.kadın anlamadı aval aval bakıyo.dedim yanımda kredi kartı var vericenmi ? ama 5 e bölmessen adam değilsin dedim.baktım kadın dedi bu adam deli heralde dedi bastı yanımızdan
quote:
Orijinalden alıntı: Vadocz
bence yarın falan al , dün alamamıştım bizimkilerin yanında falan de istiyosanda yanlış anlama falan diye ekleyebilirsin eğer çıkmak istiyorsan bişi demeden ver ama arkadaşça iyi takılyıosanız yanlış anlama ama diye başlayabilirsin
Düşünücem bu gün belki alırım :I
%49 alıp %51 vermeliydin.
@Nemfomani
iyimiş seninkide :D
@MagiLum
herkes aynı şeyi diyor ya :)
No ss No güven.
bir ihtimal daha var.. o da ölmek mi dersin?
Kesinlikle almalıydın yazık olmus
ben ilk manitamı öyle yapmıştım bence git al :D
Alır gibi yapsaydın .
quote:
Orijinalden alıntı: Erinç
quote:
Orijinalden alıntı: #
%100 almalıydın kardes
Yorumuna koptum yahu niyeyse
aynen, belki avatarı tetiklemiştir
Nezaketen almalıydın bence.
belkide oorda almaya kalksan çicekçi takıcaktı 5-10 tl yi veremessen ayrı rezillk iyi olmuş almadığın kendini üzme ama çok istiyosan yarın al
quote:
Orijinalden alıntı: mrt-cmn
Keşke alsaydım :)
Geç kaldin
birde kıza karşı boş degilsen niye açılmıyorsun bunuda hiç anlamam...