almadın mı yapma be kardeş ihtimal olmasa bile alsaydın :)
alıp öndeki kıza vermeliydin :D
çocuk ortayı yapmış altıpasta topu taca vurmuşun resmen
Madem hoşlanıyorsun neden almadın çiçeği. Keşke alsaydın, ama başka bir günde sürpriz gibi çiçek verebilirsin. Bu daha etkileyici olur.
iyi yapmışsın boşver.yalandan şirinlik yapmaya gerek yok.Acaba arkadaşın: alsamıydı diye düşünüyor mu sence?
quote:
Orijinalden alıntı: koorn
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
%80 almalıydın kardes
%90 yapalım 2 tarafta darılmasın
yarisina kadar almaliydi bence
al kaç
%60 almalıydın.
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_song
Biz sevgili olduğumuz halde o çiçekçileri görünce kuzeniz falan diyorduk
merak ettimde neden acaba
Kadıköy moda sahilde her 10 adımda bir çiçekçi geliyor yanına...
1 gün al, 2 gün al daha ne kadar alcaksın ki . Sattıkları gül de gül olsa, bir rüzgarda yaprak kalmıyor.
Yanındaki kız da gıcık değilse o da istemiyor zaten.
Alıp kıza uzatıcaktın.
olm onlar çok kazık veriyorlar çiçeği boşver almadığın iyi oldu
%83 almalıydın. [barni sıtinsın]
Çok buyuk hata yapmışsın %100 almaliydin. Bidaha gelmez o şans
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
quote:
Orijinalden alıntı: koorn
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
%80 almalıydın kardes
%90 yapalım 2 tarafta darılmasın
yarisina kadar almaliydi bence
boşveeeeeeeeeeeeer
İyide sadece çiçek kız arkadaşa flean mı alınmalı? Bana denk geldiğin öyle birşey yanımda bayan varsa alıyorum.. Bir Çiçek verdiğin zaman hemen ona karşı birşeyler mi hissetmek demek?
Yanlış yapmışsın normal arkadaşında olsa alacaksın inceliktir bu bana göre..
Alma böyle yolda satanlardan, ben almam en azından Bir keresinde trafik varken geldi hemen bir tanesi, yanımda kız arkadaşım var dedi al sevdiğine bir tane gül vereyim. Dedim gerek yok haketmiyor o Bir keresinde de çiçek al sevgiline yakışiiiyorsunuz dediğinde, gerek yok çiçeğe ben en güzel çiçeğimi yanımda taşıyorum zaten demiştim Niye anlattım bilmiyorum
o çiçekçiler utanmasa 2 erkek arkadaş sohbet ederken onlara bile çiçek aldırır (birbirlerine)
quote:
Orijinalden alıntı: THR
hiç sevmiyom o çiçekçileri ya, bigün biri uzattı aldım verdim kıza sonra 5 tl dedi bitane saman gibi çiçeğe kızın elinden çektim aldım adama uzattım almıyo alırsın almazsın alırsın almazsın en sonunda geri verdim adam kaldı
Gece olduğu gülemedimde, içimde patladı
Bence şimdi güzel bir buket yaptırıp adresine postala geçen sefer almadığım için özür dilerim felan de.Ertesi gün olaylar nasıl gelişiyor kendi kendine izle.