Bu gün sınıftan arkadaşlarımla geziyordum.Neyse gezdik bitti herkes evlerine gidicek.4 kişi yolda yürüyoruz. Yanımda da çok yakın olduğum kız arkadaşım var. Bu aralar çok sevgili benzetmesi yapıyorlardı.Birbirimize karşı boş olmadığımızı biliyorum ama söyleyemiyoruz birbirimize. Onun bana geçmişte söylediklerinden dolayı aslında. Neyse yolda yürüyoduk. İki arkadaş önde ben ise onla gidiyodum. Bir anda yanımda bir ses.
-Abi yengeye çiçek alır mısın ?
Bi çiçekçi çocuğun tekiydi. Şimdi alsam bir türlü.Almasam bir türlü. Öndeki arkadaşlar zaten hayvan gibi gülmeye başladılar. :) Oda güldü bende güldüm :):)
Sizce orda almalımıydım.Yoksa iyi mi oldu almadığım ?
%100 almalıydın kardes
Al ama bir arkadaş havasıymış gibi davranrak almalıydın.
Bence almalıydın.
quote:
Orijinalden alıntı: #
%100 almalıydın kardes
Yorumuna koptum yahu niyeyse
quote:
%100 almalıydın kardes
Almadıysan sen insan değil başka bişiysin
quote:
%100 almalıydın kardes
bence sen cimrisin.
quote:
Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.
bence sen cimrisin.
Alıntıları Göster
Keşke alsaydım :)
quote:
bence sen cimrisin.
Alıntıları Göster
tmm işiyip bakacam birazdan
quote:
bence sen cimrisin.
Alıntıları Göster
%80 almalıydın kardes
quote:
Orijinalden alıntı: mrt-cmn
Bu gün sınıftan arkadaşlarımla geziyordum.Neyse gezdik bitti herkes evlerine gidicek.4 kişi yolda yürüyoruz. Yanımda da çok yakın olduğum kız arkadaşım var. Bu aralar çok sevgili benzetmesi yapıyorlardı.Birbirimize karşı boş olmadığımızı biliyorum ama söyleyemiyoruz birbirimize. Onun bana geçmişte söylediklerinden dolayı aslında. Neyse yolda yürüyoduk. İki arkadaş önde ben ise onla gidiyodum. Bir anda yanımda bir ses.
-Abi yengeye çiçek alır mısın ?
Bi çiçekçi çocuğun tekiydi. Şimdi alsam bir türlü.Almasam bir türlü. Öndeki arkadaşlar zaten hayvan gibi gülmeye başladılar. :) Oda güldü bende güldüm :):)
Sizce orda almalımıydım.Yoksa iyi mi oldu almadığım ?
aldın mı almadın mı arkadaş şimdi daha neyin hesabını yapıyorsun anlamadım almışsan bişe olmaz kız sevinmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
%80 almalıydın kardes
Alıntıları Göster
İyi olmuş almadığın
quote:
Keşke alsaydım :)
git yarın bi çicek al telafi et sona açıl kurtul abazalıktan
quote:
bence sen cimrisin.
Alıntıları Göster
Belkipara yoktu çoçukta yargılamasak
quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
%80 almalıydın kardes
Alıntıları Göster
Biz sevgili olduğumuz halde o çiçekçileri görünce kuzeniz falan diyorduk
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_song
Alıntıları Göster
hiç sevmiyom o çiçekçileri ya, bigün biri uzattı aldım verdim kıza sonra 5 tl dedi bitane saman gibi çiçeğe kızın elinden çektim aldım adama uzattım almıyo alırsın almazsın alırsın almazsın en sonunda geri verdim adam kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
Belkipara yoktu çoçukta yargılamasak
Alıntıları Göster
@dark_flame
Ben böyle bişi yapmam. Nedeni ise geçmişte bana bazı laflar söylemişti. Sonra özür diledi ama ben darılmıştım bi kere :\ şimdi ise belki bende aynısını yapmak istiyorum. Açıkçası bilmiyorum.
@GOGOMEZ
Vardı da o an zaten şaşırmıştım. Düzgünce düşünemedim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_song
merak ettimde neden acaba
quote:
@dark_flame
Ben böyle bişi yapmam. Nedeni ise geçmişte bana bazı laflar söylemişti. Sonra özür diledi ama ben darılmıştım bi kere :\ şimdi ise belki bende aynısını yapmak istiyorum. Açıkçası bilmiyorum.
@GOGOMEZ
Vardı da o an zaten şaşırmıştım. Düzgünce düşünemedim :)
Alıntıları Göster
Alsaydın da olmazdı almasaydında olmazdı çocuğu ortadan kaldırman gerekirdi, atmosfere giren astroid muamelesi yapılır sürtülürdü.
quote:
Orijinalden alıntı: bakidoruk
Alsaydın da olmazdı almasaydında olmazdı çocuğu ortadan kaldırman gerekirdi, atmosfere giren astroid muamelesi yapılır sürtülürdü.