Şimdi Ara

işe başladım ve artık eskisi kadar çok sayfa okuyamıyorum. uykum geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben önceden iyi bir okucuyudum diyebilirim. okuduğum kitaplarda öyle şimdiki gençlerin okuduğu gibi fantastik şeyler değil gerçekten insanı politik-tarih vb. açıdan geliştiren kitaplardı. çünkü ilgi alanım bu. elime bir fantastik kitap alınca kendimi bulamıyordum. ama politik ve tarihi kitaplar veya klasik romanlar daha hoşuma gidiyordu. ancak 1 buçuk yıldır masa başı bir işte sabah 9 akşam 19 çalışıyorum. buna yol sürelerini de katarsak sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 20 de eve giriş yapıyorum. bir yemek yiyorum oluyor saat 20:30.
    21:00 gibi kitap okumaya başlıyorum saat 21: 30 olmadan gözlerimden yaş gelmeye esnemeye başlıyorum. bazen öyle oluyor ki kitap açmadan hatta yemek yemeden yatağa girip uyuyorum 1 buçuk saat sonra uyanıp yemek yiyorum tekrar yatıyorum. benim gibi olanlar çalışanlar ne yapıyor? öneri bekliyorum.

• Yolda okuma imkanınız yok mu ?
  • Aynı tür kitaplar okuyoruz. Uzun ve yorucu bir iş gününden sonra malesef bu tarz kitaplar okunmuyor. Kafa almıyor. Şahsen ben yolda da okuyamıyorum.

İş akışınız nasıl bilmiyorum ama 9-19 hiç kafanızı kaldırmadan çalışıyorsanız kitap okumayı unutun bence.

Çay molaları 1 saatlik öğlen arası gibi zamanlarda okunabilinir. Az sayfalı modern klasiklere göz atmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim dogal olarak zihin yoruluyor. Bir yerden sonra hükmedemiyorsunuz istemesenizde. Ama tavsiyem, kitap okumayı belli bir saatte başlatma gibi bir düşünceyi bırakmanız. Yatmadan hemen once okumaya başlayabilirsiniz. Sıkılmaya başladığın anda zaten esneme ve uykunuz gelicektir. Uyuyup tekrar kalkip kitap okunması bence yanlış zaten uyudunuz beden rahatliğa alışmış. Uyuma işini en son yapmalisiniz. Okumadan oncede uzanmaniz uykunuzu getirecektir.. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blous -- 10 Mart 2016; 14:50:07 >
  • Çalışma hayatı herşeyi öldürüyor zaten. En iyi çözüm bence yolda geçen süreyi değerlendirmek.
  • Deneme - Öykü kitapları çay yemek vs molalarında okunabilir. Parça parça olduğundan bir bölüm bitirip diğer bölüme geçilebilir. Bu tempoda okumak da zor hocam kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.