Bildirim
Işe başliycam nasil hazirlanabilirim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Feros121
Beyler lise 3 e geçtim seneye yaz doneminde bir reklam şirketinde işe başliyacağim. Yapacagim is
web tasarim ve grafik olacak bu işe hazirlikli gitmek istiyorum acikcasi. Sizce işe
nasil hazirlanmaliyim ve hangi programlari ogrenmeliyim?(Photoshop vs.)
CorelDRAW
Illustrator
Sony studio mu ne vardı
Web Tasarım olarak:
Html
Css
Php
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yukari
photoshop,php programlama,asp de olmalı.veritrabınını zaten bilmen gerekecek.ancak bunalr ha deince oalcak şeyler değil.flash bilmkete gerekli.kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: PhotoJava
quote:
Beyler lise 3 e geçtim seneye yaz doneminde bir reklam şirketinde işe başliyacağim. Yapacagim is
web tasarim ve grafik olacak bu işe hazirlikli gitmek istiyorum acikcasi. Sizce işe
CorelDRAW
Illustrator
Sony studio mu ne vardı
Web Tasarım olarak:
Html
Css
Php
Hocam o yazdiklarinizi açiklar misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
photoshop,php programlama,asp de olmalı.veritrabınını zaten bilmen gerekecek.ancak bunalr ha deince oalcak şeyler değil.flash bilmkete gerekli.kolay gelsin
veritabani derken aciklar misin
mesela forum sitesinin eirnin veşifreleirni tutulduğu bi veri tabanı var.mesela google hesabı ile biçok yere giirş yapılması,facebook hesabı felan.ordaki bilgileir kuylanabilme.çokda bilgim yok yazılım konusunda.bu kadar bile bilmiyorsan bence hemen çalışmaya başla. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PhotoJava
quote:
CorelDRAW
Illustrator
Sony studio mu ne vardı
Web Tasarım olarak:
Html
Css
Php
Hocam o yazdiklarinizi açiklar misiniz
Ilk 2 çizim programı.
3. Video editleme programı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X