İyi günler arkadaşlar bilgisayarım hakkında bazı sorularım olacaktı Extradan ekran kartı takabilir miyim ? Günümüz oyunlarını çalışırabilir mi ? Özellikleri : işletim sistemi : windows 7 home premium 64 bit toshiba satellite p855 işlemci : İntel core i7 3610QM CPU 2.30ghz 8192 ram ekran kartı intel hd graphics 4000 1696 mb özellikleri bu yardımcı olursanız sevinirim
quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays İyi günler arkadaşlar bilgisayarım hakkında bazı sorularım olacaktı Extradan ekran kartı takabilir miyim ? Günümüz oyunlarını çalışırabilir mi ? Özellikleri : işletim sistemi : windows 7 home premium 64 bit toshiba satellite p855 işlemci : İntel core i7 3610QM CPU 2.30ghz 8192 ram ekran kartı intel hd graphics 4000 1696 mb özellikleri bu yardımcı olursanız sevinirim GeForce GT 630M ekran kartı varmış zaten :D eğer görünmüyorsa ekran kartı driverini kurun
quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays İyi günler arkadaşlar bilgisayarım hakkında bazı sorularım olacaktı Extradan ekran kartı takabilir miyim ? Günümüz oyunlarını çalışırabilir mi ? Özellikleri : işletim sistemi : windows 7 home premium 64 bit toshiba satellite p855 işlemci : İntel core i7 3610QM CPU 2.30ghz 8192 ram ekran kartı intel hd graphics 4000 1696 mb özellikleri bu yardımcı olursanız sevinirim GeForce GT 630M ekran kartı varmış zaten :D eğer görünmüyorsa ekran kartı driverini kurun Yalnız benimki satellite p855 s5200 Ayrıca nasıl kurcam özelden yazarsan sevinirim
quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays İyi günler arkadaşlar bilgisayarım hakkında bazı sorularım olacaktı Extradan ekran kartı takabilir miyim ? Günümüz oyunlarını çalışırabilir mi ? Özellikleri : işletim sistemi : windows 7 home premium 64 bit toshiba satellite p855 işlemci : İntel core i7 3610QM CPU 2.30ghz 8192 ram ekran kartı intel hd graphics 4000 1696 mb özellikleri bu yardımcı olursanız sevinirim GeForce GT 630M ekran kartı varmış zaten :D eğer görünmüyorsa ekran kartı driverini kurun Yalnız benimki satellite p855 s5200 Ayrıca nasıl kurcam özelden yazarsan sevinirim hm biraz önce link verdim iptal edin onu :D modeli tam verince yeniden aradım ve ekran kartı yokmuş. malesef fazla oyun oynanmaz onla
quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays İyi günler arkadaşlar bilgisayarım hakkında bazı sorularım olacaktı Extradan ekran kartı takabilir miyim ? Günümüz oyunlarını çalışırabilir mi ? Özellikleri : işletim sistemi : windows 7 home premium 64 bit toshiba satellite p855 işlemci : İntel core i7 3610QM CPU 2.30ghz 8192 ram ekran kartı intel hd graphics 4000 1696 mb özellikleri bu yardımcı olursanız sevinirim GeForce GT 630M ekran kartı varmış zaten :D eğer görünmüyorsa ekran kartı driverini kurun Yalnız benimki satellite p855 s5200 Ayrıca nasıl kurcam özelden yazarsan sevinirim hm biraz önce link verdim iptal edin onu :D modeli tam verince yeniden aradım ve ekran kartı yokmuş. malesef fazla oyun oynanmaz onla Peki ekstradan ekran kartı takılabilir mi laptoplara ?
quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays İyi günler arkadaşlar bilgisayarım hakkında bazı sorularım olacaktı Extradan ekran kartı takabilir miyim ? Günümüz oyunlarını çalışırabilir mi ? Özellikleri : işletim sistemi : windows 7 home premium 64 bit toshiba satellite p855 işlemci : İntel core i7 3610QM CPU 2.30ghz 8192 ram ekran kartı intel hd graphics 4000 1696 mb özellikleri bu yardımcı olursanız sevinirim GeForce GT 630M ekran kartı varmış zaten :D eğer görünmüyorsa ekran kartı driverini kurun Yalnız benimki satellite p855 s5200 Ayrıca nasıl kurcam özelden yazarsan sevinirim hm biraz önce link verdim iptal edin onu :D modeli tam verince yeniden aradım ve ekran kartı yokmuş. malesef fazla oyun oynanmaz onla Peki ekstradan ekran kartı takılabilir mi laptoplara ? bu modele zannetmiyorum
quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays quote:Orijinalden alıntı: oguz298 quote:Orijinalden alıntı: TrVeryDays İyi günler arkadaşlar bilgisayarım hakkında bazı sorularım olacaktı Extradan ekran kartı takabilir miyim ? Günümüz oyunlarını çalışırabilir mi ? Özellikleri : işletim sistemi : windows 7 home premium 64 bit toshiba satellite p855 işlemci : İntel core i7 3610QM CPU 2.30ghz 8192 ram ekran kartı intel hd graphics 4000 1696 mb özellikleri bu yardımcı olursanız sevinirim GeForce GT 630M ekran kartı varmış zaten :D eğer görünmüyorsa ekran kartı driverini kurun Yalnız benimki satellite p855 s5200 Ayrıca nasıl kurcam özelden yazarsan sevinirim hm biraz önce link verdim iptal edin onu :D modeli tam verince yeniden aradım ve ekran kartı yokmuş. malesef fazla oyun oynanmaz onla Peki ekstradan ekran kartı takılabilir mi laptoplara ? bu modele zannetmiyorum Peki teşekkürler