Arkadaşlar iyi günler. Bu aralar sivrisinekler ile başım dertte zira yaz ayı boyunca ortada olmayan sivrisinekler, Eylül'ün ortasından sonra eve girmeye başladı. Sanırım bir de binanın önünde, hemen penceremin altında 5,6 metre aşağıda belediyenin çöp konteyner'ı var diye de olabilir. 2 çeşit ürün arasında kararsız kaldım, internette bu ürünleri kullanan bir çok insan ise birbirlerinden çok uç sonuç yorumları belirtiyor. Biri "Çok işe yaradı" derken diğer "Hiç bir işe yaramadı" diyor. Bunun sebebini anlamadığım için sizlere sormak istedim. Gece ışıktan rahatsız olan birisiyim o yüzden ilk önce soldaki UV ışınlı ve vakumlu ürünü inceledim. Sonra yine UV ışınlı ama elektrik akımlı sağdaki ürünü inceledim. Sanırım ilki elektrik çarpmıyor, sadece tepesindeki UV ışığı ile sivrisineği üzerine getiriyor ve içinde dönen pervanesi de sineği içeri çekip dipteki haznede hapsediyor. Sivrisinek o haznede sabaha kadar üzerine binen hava akımından dolayı kıpırdayamayım felçten mi ölüyor yoksa sabah hazneyi açtığım gibi tüm sinekler kaçar mı anlamadım. Yada ben mi yanlış biliyorum, bu da mı içine çekerken elektrik akımı ile öldürüp dibe atıyor. Sağdaki ise direkt cız bız yapıyor ama ışığı beni rahatsız eder mi karar veremedim. Hoş, hemen baş ucuma da koymayacağım ama yine de tereddütte kaldım. Bu 2 üründen sizce hangisini almalıyım? Evde kullanacağım. Ve bu 2 modelden başka, kesin olarak işe yaradığını bildiğiniz başka modeller de var ise belirtin lütfen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 20 Eylül 2021; 11:39:42 > |
Bildirim