Şimdi Ara

ısı normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim e6550 işlemci ramlarim 3*800 ddr2 kingston onlar içinde biosta mhz olarak 800 üzerindeyim zararlımı asus p5b anakart ati 1650 pro ekran kartı 120+500 gb samsung sata2 hdd işelmcimi overclock ile 2.87 ye getirdim voltajkarı minimumda tuttum ve işlemciyle gelen fanla kullanıyorum normal durumda cpu sıcaklığı 59 derecelerde dolanıyor ama cinebench diye programla test ettiğimde 70-72 derece oluyor bu işlemciye zararlımı değilmi biosta cpu mhz hızı olrak 410 a kadar çıktım ısı normal mi yoksa 400 e düşüreyim mi 400 olunca hararet yükselmeden kullandım oyun falanda oynadım bir sorun çıkarmadı firikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tu-navy -- 30 Nisan 2008; 1:08:55 >

• İşlemci ısısı yüklenildiğinde 60-65 derece üzerine çıkıyorsa, bu iyi bir durum değildir. İşlemci zamanla yıprandığından dolayı bugün yaptığı MHz değerlerini zamanla stabilite sorunları çıkararak yapamayabilir.

Ya masraf edin ve soğutucu alın yada daha düşük bir voltaj & MHz değerinde kullanın işlemcinizi.
  • teşekkür ederim bende 2.8 olarak ayarladım 400 sabitledim ısı şimdilerde normali 58-60 böle çalışsın ozaman peki merak ettiğim millet 3 ghz üzerine çıkaroyorlar işlemciyi bunlar daha iyi soğutucular mı kullanıyorlar bazı arkadaşlar 3.6 lara kadar çıkarmışlar işlemciyi birde ram hızı DDr2 800 mhz işlemci frekansı 400 den sonra ram hızı 800 den yukarı çıkıyor budurumda ramde bir bu normal mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda sıcaklığı normal mi???
    12 ay önce açıldı
    Sogutma Suyu Seviyesi Normal mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.