Şimdi Ara

Isi pompasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar evimde 9kw LG isi pompasi var ve 100m kare eve alttan isitma yapilarak takildi mart 2016 yazin sogutmada kulandim pek bekledigim gibi verim alamadim cokta sorun degildi sonucta daha cok isitmada kullanicaktim kis aylari geldi catti ve cihazi actim lakin ne yaparsam yapayim ev 20 dereceden fazla isinmadi hava guzel olunca 21.5 e geliyo biraz gecede surekli isi disuyo ve isi pompasi geceleri 45 dereceye ayarladigim sicakligi uretemiyo heleki 50 dereceye hic cikamiyo 55i saymadim bile daha yer izmirde .Sizlerden ricam isi pompasi kullanan arkadaslarin ne gibi adimlar izlediklerini burdan paylasmak olucak birde fatura bilgisi zia bana cok yuklu meblalar geliyo satilirken en max 300 olucagi idda edilerek satisi yapildi

Ev 3 kat 4 cephe acik ustu teras ev 14 yillik ama ilk defa bu kis oturuluyor
    Yerler laminat parke altinda oluklu mukavva denen kagit karton var
    9kw LG isi pompasi takili 100 lt lik sicak su boyleri var yaninda
    43 kwlik denge kabi ve 2 ci sirkulason pompasi takili
    Debimetreli kollektor var uzerinde tum hatlara 4 l/dk su gidiyo (kollektor tds)
    kasim faturasi 660 tl geldi
    su sicakligi 45 derecede calistiriyorum 50 dereceye alsamda cihaz her zaman isitamiyo ve asiri cok yakiyo gunluk 30 tl yi gecio

Konu ile ilgili ve bilgisi tecrubesi olan arkadaslardan bilgi ve birikimlerini paylasmalarini rica ediyorum

• Konuyla alakali kimseler yok galiba
  • kimse isi pompasi kullanmiyo galiba
  • Dort tarafi acik bir bina korunaksiz kaliyor malesef.,iyi bir yalitim yapilmasi sart,.heleki ust katlara muhakkak cati yalitimi lazim..evinizin 20 21 dereceyi gecememesinin en buyuk nedeni yalitim zaafiyeti gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ sogutucu ariza
    9 yıl önce açıldı
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    Nissan Sanziman Yag Kacasi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.