Merhabalar; Evimin altında bir garajım var ve burayı kendime küçük bir ofis yapmaya çalışıyorum tadilatı falan bitirmek üzereyim sadece aydınlatma işleri kaldı. Ancak bir problem var ve bunu aşamıyorum garaj girişinde bildiğimiz standart( teneke) kepenk mevcut evi min konumu sebebi ile saat 10:00 dan 17:00 a kadar güneşe maruz kalıyor buda kepenk in ısınıp ısıyı içeri vermesine sebep oluyor ve kaldırıma sıfır bir şekilde olduğu için dışarıdaki ses tamamen içerde ve çok rahatsız ediyor. Sabit olarak kapatmak duvar örmek pimapen kapı yaptırmak v.s mümkün değil çünkü motosikleti mi hala bu garaja koyuyorum. Günde en fazla 2 defa açılacak (yandaki diğer kapıdan günlük giriş çıkış yapılabiliyor) şekilde bir çözüm bulmam lazım aklıma bir çözüm geldi ama tam olarak projeyi bitiremedim. İzocam (cam yünü) olarak bilinen malzemeyi kalın bir kumaş ile 2 taraflı kaplayıp kalın bir perde gibi kullanmayı düşündüm etkili bir çözüm olacağını düşünüyorum ancak bu ürün sabit duvara vs kullanılan bir ürün olduğu için hareketli bir alanda kullanımda dibe çökme yapabilir bunu kumaşa nasıl sabitlerim emin olamadım alternatif çözümlere yada bu projeyi geliştirmek için tavsiyede bulunacak birisi varmı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim