Şimdi Ara

Isıdan Oyun Oynanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Merhaba Herkeze İyi Forumlar Sorunum Şu
    Bilgisayar Acer Aspire 5745G
    İntel i7 1.73 ghz
    6 gb ddr3 ram
    nvidia gt420m
    bilgisayar internete girerken dahi 80-85 derece işlemci 75-85 derece ekran kartı ısısı var
    lol-m2 tarzı oyunlar dahi oynanmıyor klavye çok sıcak
    ısıdanmı bilemem ama skypede bi ara oynatma cihazı sorunlu dedi o sırada pc 95 derecelerdeydi
    bilgisayarın garantisi yok ama içini açamıyorum elimde kalır nasıl açıcam bi video flan varmı ne yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revelations 21 -- 27 Mart 2014; 22:51:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Revelations 21

Herkeze Merhaba Herkeze İyi Forumlar Sorunum Şu
    İntel i7 1.73 ghz
    6 gb ddr3 ram
    nvidia gt420m
    bilgisayar internete girerken dahi 80-85 derece işlemci 75-85 derece ekran kartı ısısı var
    ısıdanmı bilemem ama skypede bi ara oynatma cihazı sorunlu dedi o sırada pc 95 derecelerdeydi
    bilgisayarın garantisi yok ama içini açamıyorum elimde kalır nasıl açıcam bi video flan varmı ne yapayım

ne kadar süredir kullanıyorsunuz . muhtemel fanları falan toz toplamış tıkanmıştır temizlemenizi öneririm daha sonra termal macun yenilemesi yapıp notebook soğutucu alıp onun üstünde kullanmanızı tavsiye ederim .

• 2.5-3 yıldır ama içini açamıyorum içini nasıl açarım bi kapağını açtık diğerini açsam daha toparlayamam ve 2.5-3 yıllık bu sürede hiç temizlenmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

Orijinalden alıntı: Revelations 21

Herkeze Merhaba Herkeze İyi Forumlar Sorunum Şu
    İntel i7 1.73 ghz
    6 gb ddr3 ram
    nvidia gt420m

ne kadar süredir kullanıyorsunuz . muhtemel fanları falan toz toplamış tıkanmıştır temizlemenizi öneririm daha sonra termal macun yenilemesi yapıp notebook soğutucu alıp onun üstünde kullanmanızı tavsiye ederim .

tavsiye notebook soğutucunuz nedir internette okudum hiç işe yaramıyor falan diyorlar

• Revelations 21 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Dostum fanı temizle işlemci üzerindeki termal pad i değiştir ama termal macun kullanma,orjinalinde plaka halinde termal pad var.
    bununla ilgili ilanım var yardımcı olabilirim,kolay gelsin.
  • Revelations 21 R kullanıcısına yanıt
    Götür bir bilgisayarcıya macun yenilettir birde fan temizliği yapsınlar yeter.
  • Hocam siz hic bulasmmayın temizlige bilgisayarcı yapsin benim arkadas bi fan temizlicem derken laptopunu bozdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dxdiag12

Hocam siz hic bulasmmayın temizlige bilgisayarcı yapsin benim arkadas bi fan temizlicem derken laptopunu bozdu

saolun herkeze aynen bulaşmıyacağım vereyim bilgisayarcıya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.