Şimdi Ara

Işık sızması ve rubber eksikliği DOA kapsamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler forumdaslar.15.10.2016 tarihinde Edirne Vatan Computer'dan HP Pavilion Gaming marka laptop aldım.Laptopun kurulumunu orda yaptılar ve aynen eve götürdüm.Fakat eve geldiğimde ekranın sağ üst köşesindeki rubberın eksik olduğunu gördüm ve aynı gün içinde geri götürdüm.Fakat bana ellerinde cihaz kalmadığı için teşhir urunuyle degisim teklif ettiler bende doğal olarak kabul etmedim.Genel merkeze yollamak istediler fakat vizelerim yaklaştığı için laptop lazimdi ve bana ürünün 6 ay DOA kapsamında olduğunu ve 6 ay içinde ariza durumunda değişim olabileceğini söylediler.Bende ürünü yetkili servise goturdum fakat rubberı takmadılar isletim sistemini sifilardilar boş yere müşteri hizmetlerini aradım onlar ürünü aldığım yere geri goturmemi ve degisim istememi en geç 4 hafta icinde sonuclanip yeni laptop verilecegini soylediler.Ayrica bu süreç zarfında ekranda ışık sızması sorunu da çıktı.Simdi forumdaslarim ben pcyi gotururken tam kutuyla mı goturmeliyim ve bir sıkıntı çıkar mı? Ayrica ürün Vatanin websitesinde görünmüyor onerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGMRKP61 -- 28 Ocak 2017; 9:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ürün değişimi istiyorsanız tam kutu gerekiyor. Aksi halde değişim yapamazsınız.
  • Kutusu ıvırı zıvırı her şeyi duruyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ENGMRKP61

Kutusu ıvırı zıvırı her şeyi duruyor hocam

ürünün tedarikçiye gönderilmesini talep et ürünüm doa kapsamında değişim talep ediyorum diye bildir dostum
  • Hocam aynen öyle yapacağım fakat Vatan'ın stoklarında ürün yok.Distribütör mü değiştirecek,Vatan ne diyecek bakalım

• Ürünü bugün iade ve doa raporu icin tekrar servise gondermek uzere vatan bilgisayara bıraktım 15 - 20 gün içinde belli olur dediler beklemedeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.