Beyler adam pc başında uyuya kalmış rüya görüyor aldırış etmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Pritt31
Beyler adam pc başında uyuya kalmış rüya görüyor aldırış etmeyin.
Alıntıları Göster
valla lada süren bilir 2 vites tubo vites anında 70 i görüyor kullananlar gelsin yazsın
quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
quote:
Orijinalden alıntı: 2 ekmek aldım
quote:
quote:
mercedes e200 320 a6 2.0 tdi hepsini ışıklarda geçiyorum 1.vites kısa zaten 2 ye taktığım gibi 70 kmye fırlıyorum turbo vites admlar çıldırıyor arabam samara inanmayan varsa ruhsatına varım
Merhaba Samaraci
c220 ışıklarda 5 boy fark yersin
Senin tatmin olman bana yeter öyle hızla kalkışla uğraşmam
Alıntıları Göster
Hiçbiri seni kaale almadığı için olabilir mi?
Ben de karşılaşıyorum senin gibilerle, mutlu olsun deyip gülüp geçiyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
mercedes e200 320 a6 2.0 tdi hepsini ışıklarda geçiyorum 1.vites kısa zaten 2 ye taktığım gibi 70 kmye fırlıyorum turbo vites admlar çıldırıyor arabam samara inanmayan varsa ruhsatına varım
Merhaba Samaraci
c220 ışıklarda 5 boy fark yersin
Senin tatmin olman bana yeter öyle hızla kalkışla uğraşmam
Alıntıları Göster
o kadar büyük boylu olmasada 80 e 90 a kadar falan ışıklarda genelde benimde tozumu yutturduğum lüks araçlar olabiliyor 1.6 ve 2.0 benzinli motora sahip araçlara..ancak sonrasında usulca sabit hızda devam ediyorum çünkü biliyorum 100den sonra ayarı yiyeceğimi
quote:
Orijinalden alıntı: raikkonen999
o kadar büyük boylu olmasada 80 e 90 a kadar falan ışıklarda genelde benimde tozumu yutturduğum lüks araçlar olabiliyor 1.6 ve 2.0 benzinli motora sahip araçlara..ancak sonrasında usulca sabit hızda devam ediyorum çünkü biliyorum 100den sonra ayarı yiyeceğimi
Alıntıları Göster
tabi beni hiç geçemiyorlar demiyorum kalkışlarda ilk 50 metre arkamda oluyorlar sonra basmıyorum
quote:
tabi beni hiç geçemiyorlar demiyorum kalkışlarda ilk 50 metre arkamda oluyorlar sonra basmıyorum
Alıntıları Göster
Tutmayın küçük enişteyi
quote:
Alıntıları Göster
BMW 5 serisi yerine E 250 CGI BlueEfficiency 7 İleri Otomatik (1.8 Turbo DI Motor 204 PS) alsam mı dedim, arkadaş bana "ışıklarda 10 boy fark yersin" dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
BMW 5 serisi yerine E 250 CGI BlueEfficiency 7 İleri Otomatik (1.8 Turbo DI Motor 204 PS) alsam mı dedim, arkadaş bana "ışıklarda 10 boy fark yersin" dedi.
Alıntıları Göster
Ekmek kafa olmuş ondandır
Luks arabanin isi gucu yok senle mi ugrasacak
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Luks arabanin isi gucu yok senle mi ugrasacak
öhhöm
quote:
Orijinalden alıntı: trafik cenavarı
öhhöm
Alıntıları Göster
bu forumda çok ilginç insanlar var yahu, bir ara 1.3 motorlu aracı ile 2.0 lık araçları parçalıyorum, perişan ediyorum diyen biri vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Mono Italiano
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bende geçen poloyla c63 amg yi sollamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: WiZeNTe
bende geçen poloyla c63 amg yi sollamıştım
Ama polo bakkalın önünde dörtlüleri yakmış duruyordu.. :) Samarada ilk 2 vites turbo sonrakiler normal mi? :) Hangi uzaydansın kardeş