Yıllarca Logitech Illuminated Keyboard kullandım. Şimdi alacak gücüm yok 1000 TL+ fiyatı var. 200 TL'yi geçmeyecek bir şey arıyorum. İstediğim özellikler: Tuşları aydınlatmalı olacak (değişebilir olmasının önemi yok ama yanlarından değil tuşun kendisinden ışık alabileyim) Tuşları sessiz olacak (mekanik ses veya tıkırtı sesi sevmem) En sol altta CTRL olacak (FN veya başka bir şey olmasın) En sol bölüm standart klavye ile bitecek. (Makro veya multimedia gibi şeyler olmasın) 46 cm'den geniş olmayacak Tuş yazıları kısa sürede eskiyip silinmeyecek Numkeys mutlaka olacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi special77 -- 20 Ekim 2021; 18:30:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Işıklı, ince, sessiz tuşlu klavye önerisi istiyorum
-
-
Bu saydıklarınız mx keys'de var, ama fiyatı yüksek. 43 cm genişliğinde, tuşlar alttan aydınlatmalı, tuş hissiyatı çok güzel, bilgisayar başına oturanlar klavyeyi çok beğeniyor, sessiz. Fiziksel bir mağazada teşhir olarak sergilendiğini sanmıyorum.
Logitech'in klavyelerini alıyorum genelde, ama 200 TL ve altı fiyata bu yazdıklarınızı bulmanız biraz zor. Başka markalara bakmanız lazım.
Bilgisayar ve parça satışı yapan fiziksel bayilere giderek alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Bütçe dahilinde logitech k270 önerebilirim, saydığınız özelliklerin bazıları mevcut.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Fiyatı 300 hadi olmadı 350 TL'ye çıkaracak olsak önerebileceğiniz var mı?
Çünkü "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" felsefem var. Mecburen çok düşük veya düşük segment ürün almamam gerekiyor gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X