Şimdi Ara

Işıklı kapı eşiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden mesaj yaz belki cevaplar..
  • Evet bende aldım bu ışıklı kapı eşiklerinden. Ön kapılara CHEVROLET, arka kapılara daha kısa olduğu için CRUZE yazdırdım. Amblem kısmını Chevrolet amblemi sarı diye sarı ledli, yazı kısmını ise iç kokpit ışıklarıyla uyumlu olsun diye mavi ledli yaptırdım.

İnanılmaz hoş ve herkesin dikkatini çeken bir şey oldu. Ama zamanla anladım ki, krom kısmına kapı çok hafifçe sürtüyor ve sürten yer simsiyah oluyor. O sebeple pek kimseye önermedim. Ama o krom kısmını biraz daha ince yaptırırsanız tek kelime ile mükemmel olacaktır.

Arkadaşın telefonu bende var. Dilersen özelden mesaj ile sana bildirebilirim.
  • geçen yıl konusu geçtiğinde, arkadaş özel tasarımlarda yaptığını belirtip örnek göstermişti.

quote:

Orijinalden alıntı: krom_auto_modifiye

Her nekadar açıları tam tutturamasamda photoshop ile bitmişe yakın bir şekli :

Işıklı kapı eşiği

Işıklı kapı eşiği

quote:

Corelde ufak bir çalışma yaptım bakalım beğenecekmisiniz

Işıklı kapı eşiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 4 Ocak 2012; 21:57:33 >

• Ben ebay'den sipariş verip getirtmiştim. Bilsem bizden bir arkadaşın yaptığını elin Çin'lisine para kaptırmazdım. İşçilik güzel...
  • bunlar opsiyonlu olarak takılmıyormuydu? yoksa onlar ışıksız olanlarmı ?
  • Merhaba,

İş yoğunluğu sebebiyle foruma çok fazla girememiştim. Işıklı kapı eşiklerimizin dizaynlarında biraz değişiklik yaptık. Öncekilerin kenarları oval iken şimdi ürünümüz dikgörtgen formda. Ve kalınlıkları 6mm'den 3mm'ye düşürüldü. En kısa zamanda yeni fotoğrafları eklemeye çalışacağım.
  • quote:

Merhaba,

İş yoğunluğu sebebiyle foruma çok fazla girememiştim. Işıklı kapı eşiklerimizin dizaynlarında biraz değişiklik yaptık. Öncekilerin kenarları oval iken şimdi ürünümüz dikgörtgen formda. Ve kalınlıkları 6mm'den 3mm'ye düşürüldü. En kısa zamanda yeni fotoğrafları eklemeye çalışacağım.

fotoğraflarını ve fiyat montaj durumunu tekrar belirtirmisin. "passat" yazılacak ama fontu farklı olacak varmı böyle kromaj?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

quote:

Merhaba,

fotoğraflarını ve fiyat montaj durumunu tekrar belirtirmisin. "passat" yazılacak ama fontu farklı olacak varmı böyle kromaj?

Alıntıları Göster
    quote:

İstediğiniz yazıyı istediğiniz fontta yazarız. Ancak passatların bazı modellerinde kapı eşiklerinde kademe var, eğer sizin aracınızdada kademe varsa bizim eşiklerimizi aracınıza uygulayamayız. Fiyat olarak ön iki kapı 100TL, Dört kapı 150TL'dir. Yeni modellerimizde kalınlık 6mm'den 3mm ye düşürülmüş kenarlardaki oval kısımlar kaldırılarak dikdörtgen şekle getirilmiştir. Örnek fotoğraftan görebilirsiniz.

Işıklı kapı eşiği

• Çok güzelller...Focus için mevcut mu acaba..??
  • Cruze için kapı eşıklerinizin resmini koyabilirmisiniz.
  • foruma pek girmiyor yada bu işi bıraktı sanırım bilgi versede bizde yaptırsak iyi olacaktı ama
  • kardeş merhaba ankaradan egemen güzel ellerini saglık güzel olmuş 2012 symbol aracıma istiyorum önler ışıklı arkalar normal yazılı nekadar olur ve nezaman teslim alırım saygılar.yapabilirmisin
  • çok hoş olmuş.. fiyatta yazsaydın keşke
  • arkadaslar melih bey artik pek ilgilenemiyor baska isleri yogunlugu sebebiyle simdilik ben ilgileniyorum konuyla alakali her türlü bilgi için arayabilirsiniz 05072350062 ayrica facebook sayfamda yaptigimiz bütün modelkerimiz mevcut oktay_ermis@hotmail.com isteyene fotolarida mail atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben izmirde cruze aracımı sıfır olarak alırken geçen ay taktırdım bu ışıklı kapı eşiğinden ben para ödemedim servis hediye olarak taktı ama fiyat olarak montaj dahil 200 tl demişlerdi
  • Chevrolet amblemi Turuncu Cruze yazısı Beyaz olsa muhteşem olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Chevrolet amblemi Turuncu Cruze yazısı Beyaz olsa muhteşem olur

Özel istekler doğrultusunda değişiklik yapıyorlar, diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Bana lazım değil, alacak arkadaşlara öneri olsun diye söylemek istedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Bana lazım değil, alacak arkadaşlara öneri olsun diye söylemek istedim

Banada lazım değil, benimkide almayı düşünecek arkadaşlara "mümkün" anlamında bilgi aktarımı

• Işıklı Kapı Eşiği içinhttp://ışıklıkapıeşiği.gen.tr/tr/default.asp Adresine Girmenizi Tavsiye Ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.