Şimdi Ara

Işıklı kapı eşiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CRUZE için yapmış olduğum ışıklı kapı eşikleri. Umarım beğenirsiniz.

Işık rengi olarak mavi, beyaz alternatifimiz mevcut. Logo yu kırmızı olarakta yapabilirim.

Işıklı kapı eşiği

Işıklı kapı eşiği

Işıklı kapı eşiği

Işıklı kapı eşiği

• ..Elinize sağık gayet güzel görünüyor..
    Bu ışıklı kapı eşiklerinden 2010 hyundai era içinde varmı iç mekan mavi ışıklı oldugu için mavi tercihimdir..varsa resimlerini görebileceğim bir link vs ile uygulama ve fiyat bilgisini rica edeceğim.tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

..Elinize sağık gayet güzel görünüyor..
    Bu ışıklı kapı eşiklerinden 2010 hyundai era içinde varmı iç mekan mavi ışıklı oldugu için mavi tercihimdir..varsa resimlerini görebileceğim bir link vs ile uygulama ve fiyat bilgisini rica edeceğim.tşk.
    Pm yi yanıtladım gerçi ama burdanda bilgi vereyim, 2010 hyundai era için mavi ışıklı ürün mevcut. Fiyat ön iki kapı için 80TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krom_auto_modifiye

Pm yi yanıtladım gerçi ama burdanda bilgi vereyim, 2010 hyundai era için mavi ışıklı ürün mevcut. Fiyat ön iki kapı için 80TL.

Alıntıları Göster
    Fiyat makul sadece beni düşündüren izmirde montajı güvenle yaptırabilecek yer bulma konusu şanssızımdır bu konularda işi bilmeyen birilerine denk gelirim yine takacağım diye orasını burasını sökerler yeni aracın içine ederler...Birde Hyundai era için olan nasıl Hyundai olarakmı yazdınız yoksa ERA olarakmı sanırım sadece era yazısı varsa çok küçük kalacaktır örnek resim koymanız mümkünmü düşünen başka arkadaşlarada fikir verir hem

• quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Fiyat makul sadece beni düşündüren izmirde montajı güvenle yaptırabilecek yer bulma konusu şanssızımdır bu konularda işi bilmeyen birilerine denk gelirim yine takacağım diye orasını burasını sökerler yeni aracın içine ederler...Birde Hyundai era için olan nasıl Hyundai olarakmı yazdınız yoksa ERA olarakmı sanırım sadece era yazısı varsa çok küçük kalacaktır örnek resim koymanız mümkünmü düşünen başka arkadaşlarada fikir verir hem

Alıntıları Göster
    Ben bu üründen istiyorum dostum. Yalnız amblem kısmı sarı yazı kısmı ise mavi olsun istiyorum. Nasıl yapıcaz bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Ben bu üründen istiyorum dostum. Yalnız amblem kısmı sarı yazı kısmı ise mavi olsun istiyorum. Nasıl yapıcaz bu işi.

Alıntıları Göster
    Amblem kısmı sarı, yazı kısmı mavi olarak yapabiliriz.
  • quote:

Amblem kısmı sarı, yazı kısmı mavi olarak yapabiliriz.

Alıntıları Göster
    Ben özelden siparişimi verdim.

Heyecanla bekliyorum.
    Önler CHEVROLET yazılı. Amblem kısmı SARI, yazı kısmı ise MAVİ ledli.
    Arkalarsa CRUZE yazılı. Amblem kısmı SARI, yazı kısmı ise MAVİ ledli.

Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Auris için Ledli kapı eşiği
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben özelden siparişimi verdim.

Heyecanla bekliyorum.
    Önler CHEVROLET yazılı. Amblem kısmı SARI, yazı kısmı ise MAVİ ledli.
    Arkalarsa CRUZE yazılı. Amblem kısmı SARI, yazı kısmı ise MAVİ ledli.

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    @disclosure

Eşiklerin montajını yaptırdınızmı ? Cruze için montajlı halini merak eden diğer arkadaşlarada bir örnek teşkil etmesi açısından montajlı hali ile bir iki foto yayınlarsanız sevinirim.
  • quote:

@disclosure

Eşiklerin montajını yaptırdınızmı ? Cruze için montajlı halini merak eden diğer arkadaşlarada bir örnek teşkil etmesi açısından montajlı hali ile bir iki foto yayınlarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    selamlar,üretimi kendiniz yaptığınız için sormak ve fikir alışverişi yapmak istedim.resimlerini yayınlıyacağım parçayı üretme şansınız varmı.ayrıca yarın ankara geçiyorum,ulus tarafında olucam yeriniz tam olarak netarafta kalıyor.....

Işıklı kapı eşiği

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlifaruk

selamlar,üretimi kendiniz yaptığınız için sormak ve fikir alışverişi yapmak istedim.resimlerini yayınlıyacağım parçayı üretme şansınız varmı.ayrıca yarın ankara geçiyorum,ulus tarafında olucam yeriniz tam olarak netarafta kalıyor.....

Işıklı kapı eşiği

Alıntıları Göster
    diğer resim

Işıklı kapı eşiği

• quote:

@disclosure

Yeni taktırdım sayılır. Pazar sabahı. Mükemmel durdu diyebilirim. renk tamamladı. Cruze amblemi orjinalede sarı olduğu için ve Marka yazısıda iç aksam mavi olduğu için harika durdu.

Bir kaç resim diğer konuda paylaştım ama şöyle tertemiz güzel fotoları buraya koymak daha güzel olucaktır. Bir kaç gün içinde paylaşırım.

Teşekkürler...
  • quote:

quote:

@disclosure

Yeni taktırdım sayılır. Pazar sabahı. Mükemmel durdu diyebilirim. renk tamamladı. Cruze amblemi orjinalede sarı olduğu için ve Marka yazısıda iç aksam mavi olduğu için harika durdu.

Bir kaç resim diğer konuda paylaştım ama şöyle tertemiz güzel fotoları buraya koymak daha güzel olucaktır. Bir kaç gün içinde paylaşırım.

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    merhabalar kolay gelsin ben 2011 cruze sahibiyim sarı amlem üstüne mavi ledli kapı eşiği yaptırmak istiyorum ücreti ne kadardır.ve nezaman elime ulaşır özelden mesaj atarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aysuarda

merhabalar kolay gelsin ben 2011 cruze sahibiyim sarı amlem üstüne mavi ledli kapı eşiği yaptırmak istiyorum ücreti ne kadardır.ve nezaman elime ulaşır özelden mesaj atarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    selamlar 2011 toyota corolla aracıma böyle bi sistem yaptırmak istiyorum corolla yazısının haricinde yanında toyota armasıda olacak yaparsanız 05436537885 nolu tlfnumdan görüşeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasekitmez

selamlar 2011 toyota corolla aracıma böyle bi sistem yaptırmak istiyorum corolla yazısının haricinde yanında toyota armasıda olacak yaparsanız 05436537885 nolu tlfnumdan görüşeli...

Alıntıları Göster
    merhaba bende c-max aracıma düşünüyorum böyle bişey fakat elinizde mevcut mu c-max için olanı.4 adet düşünüyorum fiyat ve varsa resim alabilirsem memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

merhaba bende c-max aracıma düşünüyorum böyle bişey fakat elinizde mevcut mu c-max için olanı.4 adet düşünüyorum fiyat ve varsa resim alabilirsem memnun olurum.

Alıntıları Göster
    Üstad ellerine sağlık gerçekten çok güzel görünüyorlar..
    Kısmetse önümüzdeki ay bende cruze sahibi olacamda..
    Adresinizi mesaj olarak atarsanız en kısa zamanda ziyaretinize gelemk istiyorum.
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasci06

Üstad ellerine sağlık gerçekten çok güzel görünüyorlar..
    Kısmetse önümüzdeki ay bende cruze sahibi olacamda..
    Adresinizi mesaj olarak atarsanız en kısa zamanda ziyaretinize gelemk istiyorum.
    Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    merhaba bende opel corsa için yaptırmak istiyorum mümkünse göstergelerin rengi ile aynı olmasını istiyorum sarı gibi olması lazım hangi arkadaşla irtibat kurmalıyım nasıl ulaşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazmurat83

merhaba bende opel corsa için yaptırmak istiyorum mümkünse göstergelerin rengi ile aynı olmasını istiyorum sarı gibi olması lazım hangi arkadaşla irtibat kurmalıyım nasıl ulaşacağım

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaşla pm den yada mail yardımı ile ulaşılabilir.

gerçi ocak ayından beri foruma girmemiş

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=870798

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

konuyu açan arkadaşla pm den yada mail yardımı ile ulaşılabilir.

gerçi ocak ayından beri foruma girmemiş

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=870798

Alıntıları Göster
    ben de astra h sedan aracıma yaptırmak istiyorum ancak merak ettiğim bir şey var. bu ışıklar sürekli açık vaziyette mi olacak.hareket halindeyken ışıklar sönse daha güzel olur(aynı iç aydınlatmalar gibi) belki de zaten öyledir cahilliğime verin

• quote:

Orijinalden alıntı: msyilmaz

ben de astra h sedan aracıma yaptırmak istiyorum ancak merak ettiğim bir şey var. bu ışıklar sürekli açık vaziyette mi olacak.hareket halindeyken ışıklar sönse daha güzel olur(aynı iç aydınlatmalar gibi) belki de zaten öyledir cahilliğime verin

Aracımda var ve sorunsuz şekilde kullanmaktayım..
    Mavi led ışıklı ve iç aydınlatmaya bağlı olarak çalışmaktadır..
    Yani kapıyı açtığında hem iç aydınlatma yanmakta hemde kapı eşikleri..
    Kapıyı kapattığında veya iç aydınlatma kapalı ise ozaman kapıları açsanda yanmaz..
    Montajı bu şekildedir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasci06

quote:

Orijinalden alıntı: msyilmaz

Aracımda var ve sorunsuz şekilde kullanmaktayım..
    Mavi led ışıklı ve iç aydınlatmaya bağlı olarak çalışmaktadır..
    Yani kapıyı açtığında hem iç aydınlatma yanmakta hemde kapı eşikleri..
    Kapıyı kapattığında veya iç aydınlatma kapalı ise ozaman kapıları açsanda yanmaz..
    Montajı bu şekildedir..

Alıntıları Göster
    bunu yapan arkadaşa ulaşamıyorum. melih beymiş herhalde. nasıl ulaşacağız biz buna?yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.