Şimdi Ara

IŞILDAK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EVİMDE TEKNEMDE BAHÇEMDE ARABAMDA KISACASI HERYERDE KULLANABİLECEĞİM BİR IŞILDAK ARIYORDUM SANIRIM BULDUM

http://www.bbselektronik.com/

SİZİNDE BİR FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM

NASIL BİR ÜRÜNDÜR GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

SAYGILAR,

• Çakmak girişinin oluşu güzel teknenizde 12V bir çakmak girişi varsa kullanışlı olur. Ama şart değilse led li ışıldaklar daha kullanışlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Çakmak girişinin oluşu güzel teknenizde 12V bir çakmak girişi varsa kullanışlı olur. Ama şart değilse led li ışıldaklar daha kullanışlı

Güç gereksinimleri düşük olduğundan led ışıldaklar çok daha uzun sürelerde ışık veriyorlar ayrıca flaman ya da fluoresanla kıyaslanamayacak kadar dayanıklı ve uzun ömürlüler, hem de boyutları küçük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 24 Şubat 2009; 17:10:40 >
  • iyi akşamlar,
    Eğer yazdıkları gibi bataryanın dolmasından sonra şarj akımını kesip bataryayı koruyorsa güzel .ama şarja sürekli devam ediyorsa maalesef o zaman bataryanın her altı ayda bir değiştirilmesi gerekiyor.bu söylediklerimi kapsayan şajlı ışıldaklar almak gerekiyor.bildiğiniz varsa ben de alabilirim.
  • evet arkadaşlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim

2 modelden de 1 er tane aldım

TIRIT arkadaşımın dediği gibi şarj koruma devresi de var

ve en önemlisi yani benim ışıldakları almamdaki en büyük etken bu aldığım yerin çok büyük ve güzel bir de teknik servisi var.

bu büyük bir etkekendi çünki çoğu yer sadece satıyor arızalanırsa geri götürsen de arızalanmış diyorlar yani kaldır at
    bu aldığım yerde tamiri mümkün

herkeze tavsiye edebileceğim bir ürün ve satıcı

saygılar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.