Şimdi Ara

Isıloon hakkında. KOTOKO( DIEZ GM Sİ) Isiloon da BAN yağdırdı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
17.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GM ye benden selam söle onu çok seviyorum
  • BENCE GM AYIP ETMİŞ ZATEN LVL YUKSEK OLANLARI BANLAMAK İÇİN HADILER BAHANE ARIYOR.GEÇMİŞ OLSUN SIZEDE.BIR ARA BANLANMA OLAYLARINDA CEYBERDA DA INSANLAR BANLANIYORDU.BAKIYORSUNUZ 5 ORC VARSA 20 30 INSAN BANLANMIS GM ACIKCA ONLARIN TARAFINI TUTUYORDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR

Turk düsmanlığından çok bizim yaptığım sanırım imkansız bişiydi çünkü o hayvanın kesilmesi imkansız ama biz hayvanı hergece ortamıza alıp kesioduk. etrafını sarınca bize vuramıyor ve buda bi nevi oyunun açığı. İşte biz bu açıktan faydalanarak kesiorduk 2 kafe toplanıp ama bilsek yaparmıydık ya 30 gün ban bide yazık günah emek harcıyoruz orada ya birsürü 70 lvl adam gitti simdi diesin orcları cz de cirit atıo su anda herkes yan charından çözüm arıyor...

oyunun açığı bug olur kardeş itiraza gerek yok hakederek banlanmışınız

• quote:

Orjinalden alıntı: Rotarmist_TR

quote:

Turk düsmanlığından çok bizim yaptığım sanırım imkansız bişiydi çünkü o hayvanın kesilmesi imkansız ama biz hayvanı hergece ortamıza alıp kesioduk. etrafını sarınca bize vuramıyor ve buda bi nevi oyunun açığı. İşte biz bu açıktan faydalanarak kesiorduk 2 kafe toplanıp ama bilsek yaparmıydık ya 30 gün ban bide yazık günah emek harcıyoruz orada ya birsürü 70 lvl adam gitti simdi diesin orcları cz de cirit atıo su anda herkes yan charından çözüm arıyor...

oyunun açığı bug olur kardeş itiraza gerek yok hakederek banlanmışınız

+1

• banlamakta gec bıle kalmıslar

bug oldugunu bılmıyomus kulagıma anlatsın
  • kotoko nickinden diezde humanda var karusta hemde aynı nick
  • hıc uzulup sızlanmaya gerek yok ban uzucu ama bug kullanıyorsunuz tabıkı ısıloon normalde kesılmesı cok zor bır yaratık ama mageler bug ıle kesıyor bunun onune gecılmesı lazım...

ama ban cok mantıksız bunu anlatabılırdı tek yapan sızde degıldınız herkes yapıyor cok kotu bence
  • ben uzuuuuuuun zamandır oynamıyomda bi anlatsanıza ne bugu bu?
  • Yuh be saçmalık İsiloon kesti diye ban yenirmi.
    Yakında ex kasıyoz diede banlar bu gmler
  • Buradaki "Bug kullanma" şekli nasıl oluyor anlamadım. Mage'lerin kesmesi bir bug kullanma mıdır? Isiloon'un uzaktan vuruşu çok güçlü değil. Normal kesiliş şeklinde Warrior'lar tank oluyor Mage'ler de dışarıdan yardım ediyor. Bunda nerede bir bug suistimali var?

O halde bizzat GM'in kendisinin düzenlediği 'Boss event'lerde herkes bug kullanıyor. Yüzlerce kişi vuruyor bu yüzden canavarlar onlara vuramıyor. Bu şekilde Volcanic Rock bile kesiliyor. O halde bu Boss Event'lere katılanların da banlanması gerekir, hatta GM'in de bunu bile bile böyle bir event düzenlediği ve olanlara göz yumduğu için işten çıkarılması gerekmez mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 6 Temmuz 2006; 7:24:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Buradaki "Bug kullanma" şekli nasıl oluyor anlamadım. Mage'lerin kesmesi bir bug kullanma mıdır? Isiloon'un uzaktan vuruşu çok güçlü değil. Normal kesiliş şeklinde Warrior'lar tank oluyor Mage'ler de dışarıdan yardım ediyor. Bunda nerede bir bug suistimali var?

O halde bizzat GM'in kendisinin düzenlediği 'Boss event'lerde herkes bug kullanıyor. Yüzlerce kişi vuruyor bu yüzden canavarlar onlara vuramıyor. Bu şekilde Volcanic Rock bile kesiliyor. O halde bu Boss Event'lere katılanların da banlanması gerekir, hatta GM'in de bunu bile bile böyle bir event düzenlediği ve olanlara göz yumduğu için işten çıkarılması gerekmez mi.

kesinlikle katılıyorum

not:ırkçılık kavramı oyunda yeni bir kavram daha kazanmış oldu

• Türk düşmanlığı......

Gm......

Banned......

Yazık....
  • ne slk gmler var ya niye size olduki işte şans bad lucky
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Buradaki "Bug kullanma" şekli nasıl oluyor anlamadım. Mage'lerin kesmesi bir bug kullanma mıdır? Isiloon'un uzaktan vuruşu çok güçlü değil. Normal kesiliş şeklinde Warrior'lar tank oluyor Mage'ler de dışarıdan yardım ediyor. Bunda nerede bir bug suistimali var?

EVET BENDE YAZILANLARI OKUYORDUM VE BİR CEVAP YAZICAKTIM AYNISINI AZIMDAN ALDIN DİYEBİLİRİZ. MADEM BU HAYVANI KESERKEN BUG KULLANILMALI BOSS EVENTTE NEDEN ÇIKIYOR BU HAYVAN_?

• AMA SAOLSUN DİEZDEKİ ORC ARKADAŞLARIMIZDA ÇOK YARDIMCI OLDU BASTA LeGrunt olsun hepsi gm yle konustu ama gm NUH diyor Peygamber demiyor.
  • quote:

ewet dıezin orc ları bizi towndan cıkarmıyo haklısın bu arada geçmiş olsun

• Arkadaşlar bug diyorsunuzda, o zaman bütün yaratıklarda bug var. Herhangi başka bir güçlü yaratığın etrafını 15-20 iyi adan çevirse pekala bu yaratığın saldırmasına imkan vermeyerk bir çember içine alabilirler, bu bgu mıdır şimdi?
  • İS TE biz de bunu bulmaya çalısıoruz. Yani bu gm bizi neden banladı? Madem yaptığımız suç bu gm neden boss eventte isiloon çıkartıyo_? aynen bizim kestiğimiz yöntemle kesiliyor bu hayvan ozamn bu gm de isten atılmalı boss eventtekilerde banlanmalı( gerçi adam kalmaz serverda)
  • aaahh ah nerde o eski gm ler
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.