Şimdi Ara

Isıloon hakkında. KOTOKO( DIEZ GM Sİ) Isiloon da BAN yağdırdı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
17.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte banlanmadan önceki o geceki fotoğraflar kimleri görüyorsanız su an 30 gün banlı.
     Isıloon hakkında. KOTOKO( DIEZ GM Sİ) Isiloon da BAN yağdırdı.

bunlar o geceki son hatıralar.

• quote:

Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR

la ozix tanıdınmı beni . Ya gitti bütün adamlar LordOfTheHUMANS, hakan_53_tr , I3allistic, Erkli, storm_one bittik yahuu bittik

kardeş tanıdım gibi
  • Abov ben ilk defa isilion gördm, kocaman bir yaratık falan beklerken güzel bir hatun çıktı yav.
  • Darılma ama bug olduğu belli kimse heal yapmıyor ve normal bi kesişte en az 6-8 kişi yatar isiloon keserken. Siz bildiğiniz halde bunu yapmışsınız, kendi düşen ağlamaz. Madem bunu kullandınız sonuçlarına da katlanırsınız. Kendin de dedin her gece gidiyoduk die bence Gm 1-2 kere göz yumdu, 3. de banları çaktı. Belli ki öyle. Ama ne diyim.
    Bi de 5 LVL düşüyo mu?
  • ya abi walla geçmiş olsun ne diyim olur böle şeyler buglı olduunu duyduum iyi oldu gidip bende kesiyim 20-30 kişiyle ban açılsın gidin halledin gm i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 7 Temmuz 2006; 0:56:19 >

• çok kötü olmuş yhaa
  • GEÇMİŞ OLSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: riddick31

gerizakalılar o zaman bugı düzeltemiyosalar canavarı kaldırsınlar zaten canavar çok feci vuruyor kimse kesemez ki bence bu bir bug abuse deil canavarı kesme yöntemi yoksa onun altna kimse tank olmaz kesinlikle Gm denilen adam gerizakalıdır.Ama tabi siz başka bir halt yemediyseniz o başka o zman

ŞİKAYET EDİLMİŞTİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Darılma ama bug olduğu belli kimse heal yapmıyor ve normal bi kesişte en az 6-8 kişi yatar isiloon keserken. Siz bildiğiniz halde bunu yapmışsınız, kendi düşen ağlamaz. Madem bunu kullandınız sonuçlarına da katlanırsınız. Kendin de dedin her gece gidiyoduk die bence Gm 1-2 kere göz yumdu, 3. de banları çaktı. Belli ki öyle. Ama ne diyim.
    Bi de 5 LVL düşüyo mu?

yok 5 lvl düşmüyo sadece 30 gün boş boş gezecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Darılma ama bug olduğu belli kimse heal yapmıyor ve normal bi kesişte en az 6-8 kişi yatar isiloon keserken. Siz bildiğiniz halde bunu yapmışsınız, kendi düşen ağlamaz. Madem bunu kullandınız sonuçlarına da katlanırsınız. Kendin de dedin her gece gidiyoduk die bence Gm 1-2 kere göz yumdu, 3. de banları çaktı. Belli ki öyle. Ama ne diyim.
    Bi de 5 LVL düşüyo mu?

ayrıca madem buglu boss eventtede çıkarmasın gm bu hayvanı. Yukarda herseyi yazdım iyi okuyun postlarımı!! bana hak vericeksiniz kesinlikle taraf tutuluo diezde.
    Boss eventtede aynı sekilde kesiliyor bu hayvan.
  • ban bittikten sonra itemler silinmiyomuydu?
    benim bildigim ban bittikten sonra itemlerde siliniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaRe

quote:

la ozix tanıdınmı beni . Ya gitti bütün adamlar LordOfTheHUMANS, hakan_53_tr , I3allistic, Erkli, storm_one bittik yahuu bittik

LordOfTheHUMANS dışındakiler benim çok iyi arkadaslarımdı çok yazık olmus ya hele Erkli ye çok üzüldüm hiç illegal bişe yapmamıstı çok adil bi insandı.Tirendaz a bile lvl a bakmadan alıyo sadece dürüst biri olman yeter...

hakan_53_tr yi storm_one erikliyi tanıyorum ve saydıklarının hepsini tanıyorum hele savaslarda 30 gün biz bittik bence el moradın en iyi adamları ydı onlar

bide teoman 70 lvel varda o da savasa gitmior paso aposta ne anlıyorsa

• erkli banlanmamış gm ıska geçmiş onu:D
  • demekki artık 3 tane 70 lvl adam gitti yerine 65 lik 3 adam geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamaşullah

demekki artık 3 tane 70 lvl adam gitti yerine 65 lik 3 adam geldi

ne 3 tanesi onların yanısırada 4 tane 70 lvl human mage banlandı.
  • onlardan milyonlarca çıktı bize
  • quote:

Arkadaşlar dün gece saat 22:00 da kafece isiloon kesmeye gittik. Her gün 22:00 de gideriz ve bugüne kadar bişi olmadı ama dün diez gm si KOTOKO bütün charları banladı. Banlanan charların 5 tanesi 70 lvl diğerleride 62-67 arası kısaca diezin bütün sağlam humanları gümbürtüye gitti diyebiliriz. Asıl sormak istediğim Isıloon bir Bug Abusemidir_??? Çünkü O hayvanı kesmek çok zor siz,nde bildiğiniz gibi. Ancak onun etrafını sarmanız gerekiyor ve hiç durmadan skilleri yağdırmanız gerekiyor. Aradan bi kurtulursa 1 tek kişiyi bile ayakta bırakmayan bu hayvan yüzünden dün gece bütün emekler yerle bir oldu. Siteden baktım ban sebebi die Bug abuse demiş... Isiloon bir bug abusemidir ve ban açılsın diye 30 gün bekliyecekmiyiz. Fotoğraflar evdeki PC de ben isyerinden yazıorum. Aksam ekleyebilrim. bilgisi olanlar aydınlatırsa iyi olur arkadaşlar. Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Buradaki "Bug kullanma" şekli nasıl oluyor anlamadım. Mage'lerin kesmesi bir bug kullanma mıdır? Isiloon'un uzaktan vuruşu çok güçlü değil. Normal kesiliş şeklinde Warrior'lar tank oluyor Mage'ler de dışarıdan yardım ediyor. Bunda nerede bir bug suistimali var?

O halde bizzat GM'in kendisinin düzenlediği 'Boss event'lerde herkes bug kullanıyor. Yüzlerce kişi vuruyor bu yüzden canavarlar onlara vuramıyor. Bu şekilde Volcanic Rock bile kesiliyor. O halde bu Boss Event'lere katılanların da banlanması gerekir, hatta GM'in de bunu bile bile böyle bir event düzenlediği ve olanlara göz yumduğu için işten çıkarılması gerekmez mi.

kesinlikle yanlış düşünüyosunuz
    keşke haksız yere banlandınız diyebilseydim ama
    bariz bi şekilde haketmişsiniz yani ve hala nasıl savunabiliyorsunuz ki kendinizi
    oyunun en guclu canavarlarından Isiloon'u bir mage ki golem i bile buff ile kesemeyen mage
    buff sız bir sekilde Isiloon kesior ve burda bi yanlıslık yok diyorsunuz ben size daha ne diyim
    o kadar haksız yere item cıkarmıssınız banlandınız bari 30 gun bekleyin bide ırkcılık falan demeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: mertalp

quote:

Arkadaşlar dün gece saat 22:00 da kafece isiloon kesmeye gittik. Her gün 22:00 de gideriz ve bugüne kadar bişi olmadı ama dün diez gm si KOTOKO bütün charları banladı. Banlanan charların 5 tanesi 70 lvl diğerleride 62-67 arası kısaca diezin bütün sağlam humanları gümbürtüye gitti diyebiliriz. Asıl sormak istediğim Isıloon bir Bug Abusemidir_??? Çünkü O hayvanı kesmek çok zor siz,nde bildiğiniz gibi. Ancak onun etrafını sarmanız gerekiyor ve hiç durmadan skilleri yağdırmanız gerekiyor. Aradan bi kurtulursa 1 tek kişiyi bile ayakta bırakmayan bu hayvan yüzünden dün gece bütün emekler yerle bir oldu. Siteden baktım ban sebebi die Bug abuse demiş... Isiloon bir bug abusemidir ve ban açılsın diye 30 gün bekliyecekmiyiz. Fotoğraflar evdeki PC de ben isyerinden yazıorum. Aksam ekleyebilrim. bilgisi olanlar aydınlatırsa iyi olur arkadaşlar. Saygılar...

quote:

Buradaki "Bug kullanma" şekli nasıl oluyor anlamadım. Mage'lerin kesmesi bir bug kullanma mıdır? Isiloon'un uzaktan vuruşu çok güçlü değil. Normal kesiliş şeklinde Warrior'lar tank oluyor Mage'ler de dışarıdan yardım ediyor. Bunda nerede bir bug suistimali var?

O halde bizzat GM'in kendisinin düzenlediği 'Boss event'lerde herkes bug kullanıyor. Yüzlerce kişi vuruyor bu yüzden canavarlar onlara vuramıyor. Bu şekilde Volcanic Rock bile kesiliyor. O halde bu Boss Event'lere katılanların da banlanması gerekir, hatta GM'in de bunu bile bile böyle bir event düzenlediği ve olanlara göz yumduğu için işten çıkarılması gerekmez mi.

bariz bi şekilde haketmişsiniz yani ve hala nasıl savunabiliyorsunuz ki kendinizi
    oyunun en guclu canavarlarından Isiloon'u bir mage ki golem i bile buff ile kesemeyen mage
    buff sız bir sekilde Isiloon kesior ve burda bi yanlıslık yok diyorsunuz ben size daha ne diyim
    o kadar haksız yere item cıkarmıssınız banlandınız bari 30 gun bekleyin bide ırkcılık falan demeyin

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: mertalp

quote:

quote:

kardeş topic i tam okumamışsın! Boss event konusunu yine açtırma bana!!!!

• Ne Irk cıılığından bahsediyosunuz Gm in insanları banlayıp orcları banlamıyınca eline ne gececek adam işini yapıyo yok orclar ii ben onları banlamıyım mı dicek Kesinlikle yanlış kimde hata varsa o banlanır!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.