Şimdi Ara

İşin içinden çıkamadım, yeni bilgisayarımdaki internetle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar senelerdir Linux kullanıcısıydım, 2 gün önce windows8 işletim sistemli Lenovo z580 notebook'u satın aldım.

Linux işletim sistemindeyken internetimde herhangi bir sorun bugüne kadar 1 kere yaşamamıştım (10 seneye yakındır). Bu bilgisayarı getirdim güncellemeleri de tamamlandı 57 tane güncelleme yaptı, dün akşam başlayan bir sorunla karşı karşıya kaldım. Browser'ım Google Chrome, bir siteye girerken proxy ayarları alınıyor.. , istek gönderiliyor.., bekleniyor.., veri aktarılıyor.. aşamalarını çok çok ağır geçiyor ve hatta bekledikten sonra sayfa görüntülenemiyor diyor. 30 dakika kadar bu sorun devam ediyor. 30 dakikaya yakın da normale dönüyor.

Call Of Duty Modern Warfare3 oynuyorum (henüz çaylağım :P) ve sorunsuz oynuyorum, harita değiştiğinde ping'im 60 küsürden 500 küsüre fırlıyor, sonra oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. İnternet yine felç. 30 dakika sonra yine düzeliyor.

Ccleaner diye bir program önerildi bana 1 saat önce, onu kurdum hiçbirşey değişmedi. Bunun sebebi nedir? Modem'den kablo ile çekiyorum interneti, wireless da denedim aynı şeyler onda da geçerli oluyor.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Bu arada proxy ayarlarına dokunmadım bile, ona rağmen proxy'de kalıyor
  • Cmd ye git ve aşağıdakı kodları yazıb entere bas

" netsh int ip reset " enterle

" netsh winsock reset " enterle

kodları yazdıkdan sonra pc yi resetle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk komutu girdiğimde Resetting Interface, failed. diyor her satırın bi alt satırında.

İkinci komutu girdiğimde "The requested operation requires elevation". diyor. (Run as administrator) diyor.

Admin olarak nasıl giriş yapacağım ki komut satırında?
  • yiğit dostum herhangi bir proxy adresi vererek girmeyi denedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

yiğit dostum herhangi bir proxy adresi vererek girmeyi denedin mi

Denemedim ArdaD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.