Şimdi Ara

İŞİN UZMANI LAZIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende e365 var 3200 ile takas yapmayı düşünüyorum sizce hangi telefon daha iyi?

• bence takas etme .3200 radyosu var.e365 in kamerası fln daha iyi 3200 dan yani takasa değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan21 -- 29 Ekim 2004, 0:01:08 >
  • tabiki 3200. bir kere nokia olması yeter...
  • 3200 iyi değil özellik ler dişe dokunur değil. e365 desen oda hatırı sayılır değil .eğer mecbursan değiştirme derim. ya da 3. bir ihtimale imkan tanırsan konuşalım.selam
  • takas yaparsan yangına körükle gitmiş olursun...(bence)
  • arkadaşlar motorolada o kadar güzel bir telefon değilki sadece çözünürlüğü güzel o kadar.her açılış kapanışta o iğrenç ses var.nokiada kızıl ötesi radyo kullanım kolaylıgı vs.. var.mecbur oldugum için değil motoroladan istediğim verimi alamadıgım için degiştirmek istiyorum.
  • o zaman değiştir dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hımm,o zaman işin detaylarına girelim..

1.demişsinki nokia kullanım kolaylığı ama 3200 de nokia kolaylığı yokki tuşları acayip hap gibi..(başka nokia dersen olur)
    2.kızıl ötesi e365'dede olması lazım..
    3.sesi iğrenç demişsin 3200'ünde çözünürlüğü iğrenç..
    4.3200'ün hafızası 1mb e365'in 2 mb buda önemli bir detay
    5.bence radyodan başka takas edilecek bir neden yok..)ama radyo için değer)
    motoroladan verim alamamana hiç şaşırmadım çünkü en çok o konuda haklısın...
  • ermet iyi özetlemiş dediği gibi 3200 o tuş takımı ile kullanım kolaylığından çok zorluğu yaratacaktır.
  • er-met +1
  • nakka uzman demişler senin ne işin var burada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

nakka uzman demişler senin ne işin var burada...

yaw pier akşam akşam yine yaptın yapacağını uykumu kaçırdın..................

• allahım yine mi ben ne yapmışım okulda da hocalar böyel. hep sen hep sen diyorlar bir gün elimde kalacak biri ama.

nakka biliyorsun onu gırgır amçlı yazdım ama senin profil neden gizli????
  • niye ben azman mıyım van_?
  • gizli şeyler ilgi uyandırır bir b.k sansınlar diye dostum... belli olsa bile neyizki iki karış topraktır son durak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

gizli şeyler ilgi uyandırır bir b.k sansınlar diye dostum... belli olsa bile neyizki iki karış topraktır son durak....

böyle konuşma n' olur benide ağlatıcan...

• vay be.. adam şair olmuş. birde bana şiir yazsana kıza söylerken okumak için. kısa olsun ezberim çok zayıf....
  • haddimize mi van_ senin düz konuşman bile şiir gibi tek başına o yeter be ......
  • birde kızın yanına gidince öznesi yüklemi doğru yerde cümle kurabilsem...
    ulan yarın 8:30'da tçren var ben forumdayım saat 1....
  • ha bak şindi bende bir e365 data kablosu var,onu sana veririm ,bağlantı olayınıda bitirmiş olursun olur biter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.