< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Anladım kardeşim anlamlı cevabın tşkler.
|
Sorun sende değil hocam, sorun nabil dirar denen futbol katilinde. |
Aykut sever böyle yeteneksiz baltaları, o kontenjan ile oynuyor zaten.Lens'ten nerelere düştük, gerçi iyi ki yok defans yapmıyor diye çekerdi yedeğe kanser olurduk.Şimdi dirar yerine girecek oyuncu da yok.Oh be
|
Ben dirar kadar çöp bir futbolcu görmedim bi geçen hafta oynadı o kadar
|
Kerimcan Durmazı anımsatıyor bu adam bana
|
Yalnız değilsin. Top ayağına geldiğinde bakalım bu sefer nasıl kaybedecek dşye bekliyorum
|
Dirar top süremiyor en basitinden topa vurup arkasindan koşamıyor.Koşarken adamın ayakları birbirine dolanıyor.Tek özelliği fiziğinin iyi olması.Fenerbahçe tarihinin en kötü kanat oyuncusu
|
Bizde canavar gibi oynuyordu ve takımda kalsaydı hala canavar gibi oynamaya devam ederdi.
Senin anladığın çok belli. Anadolu takımlarına koysan onlar bile katlanmaz Dirar dediğin çöpe. |
Süper lig tarihinin en vasat futbolcularından. Bu tipleri anca aykut beğenir. Valbuena topla çok oynuyor derler. Dirar 100 tane top kaptırınca defans yapıyo fiziği iyi derler. Samimiyetsiz, boş ve tek amacı aykutu savunmak olan tipin yorumu bunlar. Kanat oyuncusu dediğin asist yapar, adam çalımlar. Ver-kaç yapar vs Bu herif 60 metre genişliği olan alanda çizgiye yakın oynayıp saçma sapan toplar kaybediyor. Bir de içerde kimse olmadığı halde ezbere yaptığı ortalar mevcut. Herşeyi ile amatör.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-365C29534 -- 18 Aralık 2017; 22:36:23 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hondo Ohnaka -- 19 Aralık 2017; 10:55:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|