Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lokanta da calismaya baslicam asgari maas bildigimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işsizim,işsizlik maaşı alıyorum 512t tl
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ULAŞIM sektöründe faaliyet gösteren bir firmada büro elemanı maaşım : 2.700 TL üç ay bir maaşıma ek 2.500 İKRAMİYE alıyorum toplamda 10.000 yapıyor bu miktarı 12 aya bölersek yaklaşık 850 TL oluyor bu miktarıda 2.700'e eklersek toplamda ortalama 3.550 TL yapıyor
  • kpss ilemi girdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

kpss ilemi girdin.

Hayır işci veya memur değilim ama KAMU SEKTÖRÜ personiliyim yani şirketle aramızda sözleşme var
  • Mühendisim KPSS ile girdim KİTte çalışıyorum 3300 maaş + yılda 2 tam, 4 yarım ikramiye, mesai vs.. yılda ortalama 4500 lira yapıyor,

Sayfalara baktım çok fazla gereksiz tartışma var, öğretmenin maaşı, hemşirenin maaşı, doktorun maaşı, her şey ortada net arkadaşlar,

Özel sektör ya da çok farklı bir kurumda değilseniz öğretmen, hemşire, polis maaşı 2700-3500 arası değişir, aile hekimlerinin de yazıldığı gibi bir

sürü ek gideri vardır, lütfen burada biraz daha doğru ve yol gösterici bilgiler paylaşalım, özellikle çok uluslu şirket çalışanları, kendi işini yapanlar

ya da farklı bir iş yapanlar ayrıntı verirse faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan jedi

quote:

Orijinalden alıntı: Martinez55

mimar 5000tl 7 senelik

bende mimarlık istiyorum hangi üni acaba

İTÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: keftar

bilg. müh. ~4.5K

Kaç yıl tecrubeniz var hocam ? Ve ne kadarla başladınız ?

• 1240 tl devlet hastanesinde tomografi çekiyorum. 8-5 çalışıyorum.Maaşa bak be üniversite okumayıp sanayiye girseydik iyiydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 11 Ağustos 2015; 18:00:41 >
  • Öğrenciyim + Yazılımcıyım Aylık 2 bin ₺
  • Ogrenci
    maaş 50 tl :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blogisa

Lise hemşirelik. Özel sektörde 1300 liraya 8 ay çalıştım. Çıkarken zam istedim 1500 yaptilar ama kabul etmedim çünkü uzun sure ayakta kalmaktan ve stresten dolayı hasta oldum. Su anda biriktirdiğim paralarla özel bir üniversitede okuyorum.

Cevrenizde sağlıkçı olmak isteyen.yakininiz felan varsa sakin göndermeyin ortalık sağlıkçı geçilmiyor.

Hocam şaka mi bu nasıl 1500 tl?. Ama özel sektörde böyle ve bence sağlıkta deli gibi açık var

• Avukat yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Yeni mezun, 3 aylık bilgisayar mühendisi. (İTÜ) Maaş söylemeyeyim; ama ne kötü ne de muazzam. :) 2000 TL'nin altı değil en azından.

Hocam tam maas nedir ve piyasa nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawlord

quote:

Orijinalden alıntı: efes.pilsen

quote:

Orijinalden alıntı: Lawlord

Öğrenciyim o Yüzden sabit bir gelirim yok.
    Freelance Tercüman
    Sözlü tercüme= 200 tl gün
    Yazılı= 20 tl 100 karakter

Yeni bir projem var eğerse olursa ekstra 2k civarı gelecek.

Hocam çok iyimis maaş. Hangi dilleri biliyorsunuz?

Rusça çevirmenlik yapıyorum.

Başka hangi diller rusça dışında hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

1240 tl devlet hastanesinde tomografi çekiyorum. 8-5 çalışıyorum.Maaşa bak be üniversite okumayıp sanayiye girseydik iyiydik

tomografi çekiyorum sanki 31 çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

1240 tl devlet hastanesinde tomografi çekiyorum. 8-5 çalışıyorum.Maaşa bak be üniversite okumayıp sanayiye girseydik iyiydik

31 çekiyor hangi hastahane hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

karı koca öğretmen aylık gelir 7000 - 7500 tl ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR

Lafım okuyanın para kazanmadığı devir diyen arkadaşıma benden daha rahat ve maddi anlamda daha iyiysen bravo hemde okumadan. tabi bu işler kolay değil, herkes gezerken sen ders çalışacaksın, herkes uyurken sen yarınki sınavı düşüneceksin. düşünceden uykusuzluktan kilo verecek, dişlerini sıkmaktan ağzında diş kalmayacak ama emeğinin karşılığını aldığın zaman işte o pahabiçilmez.

Konuyu öylesine okuyordum benim yazdığım mesajı eleştirmişsiniz neyse bende cevaplayayım, siz kaç yıl önce öğretmen oldunuz? Muhtemelen müdür yardımcısı olduğunuza göre 10 yıl falan vardır? O zaman ki üniversite sayısı ile şimdi ki üniversite sayısı bir mi? Kaç yüz bin mezun çıkıyor tarihten coğrafyadan 15-20k mezun var ama atamalar 400-500 kişi sizce durum böyle olunca okumak mantıklımıdır? Siz öğretmen olmuşsunuz önceden ama o tarih mezunu arkadaş dershanede 1500 liraya sürünüyor üstelik haftada 55 saat falan derse giriyor, pardon ama siz kaç saat derse giriyorsunuz da 3000-3500 maaş alıyorsunuz? Ya da öğretmenden bakmayalım olaya günümüzde 300-400k iibf mezunu var(işletme, muhasebe bölümleri falan) peki devletin hangi kadrosunda çalışıyor bu adamlar? Bugün devlet dairesine git muhasebe odasına gir hangisi muhasebe mezunu? Çoğunu ya dayısı işe sokmuştur ya da babası torpille, neyse sizin zamanınızda okumak kazandırıyormuş ama günümüzde çok İyi okullarda okumadıkça kazandırmıyor yine dediğim gibi devir okuyanın kazandığı devir değil ya milletvekili akraban olacak ya da parti yalakalığı yapacaksın.

İyi forumlar.

haklısınız şuanda öğretmen olmak atanmak epey zorlaştı. ama benim zamanımda da kolay değildi sanıyorum bundan sonra da hiç kolay olmayacak. ben 6 yıllık öğretmenim.

ilköğretimde görev yapiyorum ve insanlara anlatmaya çalıştığım bir fikrim var. yıllarca bırakın atanmayı, atanma kelimesini telafuz dahi etmeyen nice bölümler ve nice mezunlar var. Milli eğitim bakanlığı atamayı umursamadan halen üniversite sayısını artırmaya çalışıyor. mezun olunacak daha doğrusu boşuna bitirilecek bir sürü bölüm var.amaç üniversiteli olmaksa tamam üniversiteli olunabilir ama gelecek beklemeyin çünkü ne diplamanız nede bitirdiğiniz bölüm kaale alınmayacak.bunca zaman sonra anladım ki acı ama gerçek bizlerin atanabilmesi kimsenin umurunda değil. bakınız ilköğretimlerde sınıfta kalma işi bitti bırakın not bazında artık devamsızlık olayı da bitti. öğrenci kayıt olmuş ve sadece 1 kere okula gelmiş ben o öğrenciyi her bakımdan dikkate almalı sanki okuyormuşcasına girmediği derslere dahi not vermeli ve yoktan bir öğrenci var etmeliyim. neymiş efendim öğrenci okula 1 gün dahi gelse devamsız kabul edilemiyormuş. ve bu kişi inanın bir sonraki sene bir üst sınıfa geçiyor. devletimizin derdi kağıt üzerinde de olsa okuyan kişi sayısı artsın, tahsil düzeyimiz yüksek görünsün. siz böyle bir eğitim sisteminde okula dahi gitmeden sınıf geçilebilen mezuniyeti garanti bir sistemde hiç emek vermeden diplama alınmasını sağlıyorsanız tabiki 100.000 kişilik ihtiyacınıza 1.000.000 kişi cevap verecek. adam çok mezun çok ama bu mezunları çalıştırabileceğiniz bir kadro boşluk yok. daha fazla fikir beyanında bulunmak istemiyorum zira bilinen ve kimsenin dile getirmediği gerçekler yüzünden işimden ekmeğimden olmak istemem.

Hocam ben matematik okuyacağım ama çıkınca boşta kalacak hissi var. Bölümü değiştirsem mi?

• doktorum
    25bin tl

• quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

Çok araştırmaya gerek yok.
    Hırslı biri değilseniz ülkemizde en f/p iş öğretmenlik.

En f p is derken? Anlamadim

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.