Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akino

quote:

Orijinalden alıntı: ardaylny

quote:

Orijinalden alıntı: akino

İnşaat Mühendisi 3850 tl.

Bende inşaat mühendisliği okuyorum yaptığınız işi biraz anlatirmisiniz ornegin santiyede mi calisiyorsunuz?kac yildir bu isi yaiyorsunuz?nerde calisiyorsunuz?

Merhabalar geç cevap için kusura bakmayın. Ben ulaşım ve harita birimi üzerine yoğunlaşmış özel bir firmada(Ankara'da) yol-proje mühendisi olarak çalışıyorum. Kabaca tarif edersem devlet ihalelerine girip alabildiğimiz işlerin proje kısmında çalışıyorum. Firma yapım işleriyle uğraşmadığı için araziye nadiren çıkıyoruz. Şantiye ise bizim birimi ilgilendiren bir konu değil. 5. seneme gireceğim kardeşim nasip olursa bu ay. Ulaşım işinde çalışmayı düşünüyorsan başlangıç maaşlarını pek umursamayacaksınız, ben de 1200 tl gibi komik bir rakama başlamıştım, kazıya kazıya bir yerlere gelmek gerek ki ben hala toy sayılırım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Şöyle alıntılaşalım da lazım oluruz belki ileride birbirimize :)

• Belediye'de Stajyer - Maaş 0 tl -yol -yemek. Stajyerler bedava çalışsın, memur yatsın. Yemekhaneye girişleri yasak olsun, servise de binmesinler. Ne güzel memleket.
  • Aile hekimiyim masraflar düştükten sonra net 7000 kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

quote:

Orijinalden alıntı: thelayka

bankalarda dil primi

3 derece 800 brüt
    2 derece 600 brüt
    1 derece 400 brüt

dereceler de TOEFL 500 + olarak dereceleniyor...kuru sıkı atmayın :) bi de bunlar brüt bunlardan % 20 vergi kesicen daha... devlet maaşın 11 000 tl geçtiğinde önce % 20 sonra % 27 kesmeye başlıyor . Mesai den herşeyden vergin kesiliyor...

müdür maaşı 7 000 TL ve üstüdür büyükşehirlerde
    4000 TL 7000 TL arası değişir Anadoluda haaa artısı nedir .....araban vardır ;) benzin ve harcırahın vardır ;) Şube kârın vardır ....

İK grubu tehlikelidir ilk işten çıkarılacaklar içinde yer alır ben olsam seçmezdim .Şubeden terfi imkanın yolun çoktur. Genel müdürlüğe geçersen zor yükselirsin ...
    Teftiş 7-8 000 rakamları almaz arkadaşlar. uçmuşlar 3 000 başlar 5 000 arası değişir onlarda da terfileme var 5 - 7 7 - 9 arası gider ama terfi almak zordur bak ...hata yakalamanız lazım ki terfi alabilesiniz.

Yanlış bilgi.Devlet bankaları YDS puanı da kabul ediyor.Ayrıca %27 lik vergi dilimi olan 3. dilime ulaşmak için deneyimli bir bakacı olmak lazım 3 5 yıllık bankacılar kolay kolay o dilime ulaşmaz

Burada eksik bilgiler var. Bankacılık ve Finans ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Çok geniş ücret skalası mevcut, dolayısıyla X ünvanı şu kadar maaş alır diyemeyiz.

• Öğrenciyim aylık 700 le 1000 arası
  • Teias yüksek gerilim teknisyeni..ikramiyelerle falan 3200...yaptığımız ise gore çok az ama Allah bereket versin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Şuan öğrenciyim ama bitirince;

Erkek Hemşire (Lisans)
    2.500 TL - 4.000 TL
    Nöbetler (Günlük) : 100 TL - 400 TL (öğrenciyken de aynı parayı veriyorlar, geçimimizi böyle sağlıyoruz.)

Öneririm kardeşim insanlara yardım etmeyi seviyorsan gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Ancak bazı kişiler dalga geçiyor erkekten hemşire mi olur gibi ama alışıyorsun. Hemde insanların hayır duasını alıyorsun hem öbür tarafa tarafa hem bu tarafa çalışıyorsun.

Hocam hemsirelikten tanidiklarim var . Eger 4000 maas bordrosunu gister arabami ustune yapacam

Ben sana 15 farklı bordro getireyim 4000+ hepsi. Araban da sende kalsın :)

Aile Sağlığı Elemanı olarak çalışan hemşireler çalıştıkları il/ilçe, nüfus, performans gibi değişkenlere bağlı olarak 5000 liraya yaklaşıyor. 4500 4700 kazanan birebir tanıdığım birlikte çalıştığım hemşireler var.

Hocam adam doğru söylüyor yeni mezun hemşire tanıdığımız var devlette 3400 alıyor yoğun bakım hemşiresi

Yoğun bakım, ameliyathane hemşireleri diğer hemşirelerden fazla kazanır. Tabi bir de hastahaneye göre de bir miktar oynuyor.

Hocam alınmayacak para değil demek istedim 4.5k ama hemşirenin siniri o civardir

Ben de alamaz demek istemedim sadece ücretler arası farklılık olabileceğini demek istedim. Dediğiniz gibi üst sınır 4,5 falandır.

• Survivorda oyun mühendisiyim.Izlediginiz oyunlarin hepsini ben tasarliyorum.7000$+simit sarayindan beleş yemek.Bi de tatil var tabi :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelot -- 12 Ağustos 2015; 17:01:18 >
  • elbette bankadan bankaya birimden birime ücretler değişir...ama benim ortalama %27 lik dilim ile 4050 ... 4 gün mesaim var tabii ...3000maaş+800mesai+100agi+150tzmnt.... 5 yıllık çalışanım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nslookup

quote:

Orijinalden alıntı: keftar

bilg. müh. ~4.5K

Kaç yıl tecrubeniz var hocam ? Ve ne kadarla başladınız ?

1 yil
    ~2.5K ile başladım

• ulan bende 2500 liralı bi maaş bulsam başka ne isterim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

Aile hekimiyim masraflar düştükten sonra net 7000 kalıyor.

Çalışma saatleri ve tatiller ne durumda ? Memnun musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayıtOlmayaÜsenenMisafir -- 14 Ağustos 2015; 9:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugseryldz46

quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Şuan Rehberlik Yapıyorum
    Ortalama Aylık 4000$

Turist rehberliği mi yapıyorsunuz hocam? Eğer öyle ise hangi bölgede?

İstanbul , Arap Turistlere Yönelik Ama Arac'ta Benim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tugseryldz46

quote:

Şuan Rehberlik Yapıyorum
    Ortalama Aylık 4000$

Turist rehberliği mi yapıyorsunuz hocam? Eğer öyle ise hangi bölgede?

İstanbul , Arap Turistlere Yönelik Ama Arac'ta Benim.

Arapca bilen lazım mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 16 Ağustos 2015; 17:23:01 >
  • BaranGNYSEL kullanıcısına yanıt
    Ayıp olmazsa nerede grafikerlik yapıyorsunuz? Ben Akortek / Teknobiyotik'te 1500tl alıyordum, şuan farklı bir firmadayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Ayıp olmazsa nerede grafikerlik yapıyorsunuz? Ben Akortek / Teknobiyotik'te 1500tl alıyordum, şuan farklı bir firmadayım.

Arkadasin mesaji bulamadim ne kadar aliyomus ne demis

• quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Elektrik elektronik mühendisiyim.Geçen sene mezun oldum askere gittim geldim.Şimdi iş arıyorum 1 aya buluruz inş

1.5 ay önce başvurduğum yer dün geri dönüş yaptı bugün iş görüşmesine gittim.Görüşmeden 2 saat sonra aradılar sizle çalışmak istiyoruz diye.2250 tl ye başlıyorum inş bayramdan sonra :)
  • quote:

quote:

Elektrik elektronik mühendisiyim.Geçen sene mezun oldum askere gittim geldim.Şimdi iş arıyorum 1 aya buluruz inş

1.5 ay önce başvurduğum yer dün geri dönüş yaptı bugün iş görüşmesine gittim.Görüşmeden 2 saat sonra aradılar sizle çalışmak istiyoruz diye.2250 tl ye başlıyorum inş bayramdan sonra :)

Abi bolum/universite neydi?

• Donanımhaber alt kademelerinde çalışıyorum maaşım 700 lira bayramda artacakmış deniyor Gün bey %2 zam yapacakmış bakalım bekliyoruz.

• Donanım haberde kıdemli üyeyim.Aylık 3 bin geçiyor elime.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.