Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüminKardeş

quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Elektrik elektronik mühendisiyim.Geçen sene mezun oldum askere gittim geldim.Şimdi iş arıyorum 1 aya buluruz inş

1.5 ay önce başvurduğum yer dün geri dönüş yaptı bugün iş görüşmesine gittim.Görüşmeden 2 saat sonra aradılar sizle çalışmak istiyoruz diye.2250 tl ye başlıyorum inş bayramdan sonra :)

Abi bolum/universite neydi?

ktü elektrik elektronik

• bilkent mezunu var mı tavsiye eder mi bilkenti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ULAŞIM sektöründe faaliyet gösteren bir firmada büro elemanı maaşım : 2.700 TL üç ay bir maaşıma ek 2.500 İKRAMİYE alıyorum toplamda 10.000 yapıyor bu miktarı 12 aya bölersek yaklaşık 850 TL oluyor bu miktarıda 2.700'e eklersek toplamda ortalama 3.550 TL yapıyor

iett ( metrobüs) temisiniz ..

Hayır İstanbul Ulaşım A.Ş'deyim siz ?
  • Stajyer 400 TL + pederden 350 = 750 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 senedir devlet okulunda rehberlik öğretmeniyim çocuklar bensiz yapabilirmi onu ölçmek icin okula gitmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watsons part time satış danışmanı 750 tl net + 2 günde okula gidiyorum. Öğrenciyim

• BTBS(Ctis) mezunu varmı hic

• Grafik tasarımcıyım şuan yaptığım iş ambalaj tasarımı 4,5 yıldır aynı firmadayım 2300tl maaş alıyorum.
    Maaşım düşük geliyor. Bunada şükür olsun.
  • Kuyumculuk 50000 TL + Rock Club 20000 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu - 2.150 TL

Kendi meslegimle(su an kamuda kendi meslegimi icra etmiyorum) ilgili ek gelir olusturmak istesem 2-3 mislini de kazanabilirim.

• 17 yaşındayı bugune kadar hiç çalışmadım maaş peder bank 5 10 15 20 duruma göre
  • Öğretmenim. Çalışmıyorum.

Kiralar youtube adsense site işleri

15k civarı

• ayda: 1200 lira
    işveren: pederbank
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

quote:

Orijinalden alıntı: DANAKAÇIRAN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Piyade Yarbay. 4700 tl.

Forumda gördüğüm tek gerçek Yarbay sizsiniz herhalde. Sizin için sakıncası yoksa işiniz nasıl, nasıl bu noktaya geldiniz, kısaca bir özet geçebilir misiniz? :)

1986 yilinda Askeri Liseye girdim, 1994 yilinda Kara Harp Okulu'ndan Piyade Tegmen olarak mezun oldum. Sirasiyla Kilis, Tunceli, Şirnak, Bergama, Şahnalar (Kars), İstanbul, Yüksekova ve tekrar İstanbul'da gorev yaptim. Kac esya eskittim, kac defa tasindim sayisini ben de unuttum. Allah bereket versin Turkiye sartlarinda iyi denebilecek bir para aliyoruz ama yaptigimiz isin karsiligi mi kesinlikle hayir. (Özellikle şark hizmetinde) Mesai aksam 5 te biter ama bitmez. Saat 22.00-23.00 dan once ayrilamazsin. Operasyonlar, intikaller hepsinde kelle koltuk da gidersin. Her menfeze yaklastiginda acaba bomba mayin bu menfezde mi dersin, kendini kasarsin. Saclar cabuk beyazlar bizim meslekte. Dogru duzgun izin kullanamazsin. Bu soylediklerim dogu hizmeti icin. Bati da da kita da calisiyorsan farkli degil. Mesai gani, denetleme cok, ama kurum okul vb olursa nispeten rahat edersin. Hele bir de bir seminere harp oyununa falan katilirsan her an iceri girebilirsin. Albay olunca sartlar ve maas epey duzelir, muhim olan o noktaya gelebilmek. Bir de ozel seyler var ki burada soyleyemem, zor meslek bizimki vesselam.

Hocam namaz kılmanız serbest mi? Dini yükümlülüklerinizi yerine getirmeniz?

Tabi ki belli başlı kurallara uyulursa serbest. Hemen hemen her kışlada mescit, büyük kışlalarda ise cami vardır. İmam mutlaka bulunur. Namaz buralarda ve mesai saatleri dışında kılınır. (Öğlen arası, akşam mesai bitiminden sonra vb.) Oruç tutmaya ise kimse karışmaz, ama oruç tutanlara da ayrıcalık tanınmaz. Bir kişi oruç tutuyor diye yapılacak bir iş varsa oruç tutmayana yaptırılmaz.

Babam şubat ayında emekli olmuş 80li jandarma astsubay.

32 tayin ve 26 şehir değiştirdi.
    Son 6 yıldır 4000 TL eline geçmedi hiç bir şekilde.

Ne arkadaşım var eskiden kalma ne de başka bir şeyim.

Abim de ben de kho dan ayrıldık.

Tsk mensubu her muvazzaf çalıştığının karşılığını alamıyor.

Allah yar ve yardımcınız olsun komutanım. 2008li ve 2011lilere acımayın. Vurun kırbacı

Alıntıları Göster
    ulan herkes mühendis olmuş. tıp mı okusam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 2 Ekim 2015; 3:50:05 >

• İşsizim ailemden para almıyorum.

Asgari ücret ile çalışıp sürüneceğime , aç sürünürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

bilkent mezunu var mı tavsiye eder mi bilkenti

ben odtü'yü kazanamazsam paralı elektronik okuyacağım bilkent'te sen ne istiyorsun?
  • 5 yıldızlı bi otelde ınfotmatıon bölümünde çalışıyorum 3500-5000 arası degısıyor

• inşaatlarda mala vuruyorum.

maaş: günlük 55 lira
  • ya beyler 21 yaşındayım ortaokul mezunuyum ıstanbulda oturuyorum yokmu bana gore iş
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.