Şimdi Ara

Isınma Sorunum yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım 5 yıllık ve şöle bi sorunla karşılaştım bilgisayar kendine 1 saate bir falan reset atıyor bende ısıdan dolayı oldugunu sandığım için 2 farklı ısı programı indirip neyden kaynaklandığını öğrenmek istedim birtane ısı programında CPU yane işlemci ısısı %91 Diyer Programdada Anakart Isısı %91 gözüküyor acaba anakarttanmı İşlemcidenmi olduğunu çözemedim bir yardımcı olurmsunuz [bu arada pc boştayken bu ısı değerleri]

Isınma Sorunum yardım !!
     Isınma Sorunum yardım !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuzluÇay -- 3 Eylül 2015; 7:00:17 >

• %91 ısı diye bişey goremedim, 91 derece o dostum, işlemci fan hızın %23 ve korkunç yavaş anlamına geliyor
    kasanın kapağını açıp fanın çalıştığından ve ayaklarının sağlam olduğundan emin ol
    oyuna falan da sakın girme

speed fan ile %85hızda döndürüyorum

Isınma Sorunum yardım !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 3 Eylül 2015; 12:21:49 >
  • soğutucuda problem var büyük ihtimal.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Hacı ısı yazmışım kusura bakma derece birde Cpu fan hızım düşük ama spped fanda CPU ısım zaten az SS ini atıcam Temp1 olan 91 nedir o temp (birde bir programda CPU 91 ısı gözüküyor diyerikinde Anakart 91 ısı gözüküyor neden onu sordum birde)

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2123499/21ada075-6469-4a85-841e-1d3f50428ed9.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuzluÇay -- 3 Eylül 2015; 16:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuzluÇay

Hacı ısı yazmışım kusura bakma derece birde Cpu fan hızım düşük ama spped fanda CPU ısım zaten az SS ini atıcam Temp1 olan 91 nedir o temp (birde bir programda CPU 91 ısı gözüküyor diyerikinde Anakart 91 ısı gözüküyor neden onu sordum birde)

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2123499/21ada075-6469-4a85-841e-1d3f50428ed9.png

cpu fan ayarı için programı karıştırmaaya gerek yok, ordaki üç ayarın rakamlarını yaz bi yere ss falan al, tek tek dene düşme var mı ama sıcaklık çok yüksek fanda sorun, dönmüyor olabilir, kablo takılmış olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.