Şimdi Ara

ısınmada sorum yaşatmayacak uzun yıllar kullanabileceğim bir notebook arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha çok film-dizi izlemek, internet kullanmak ve oyun oynamak için bir laptop arıyorum. İnternet üzerinden dizi izliyorum, bununla ilgili bir model önerebilir misiniz? Sony Vaio önerenler oldu, ekran kartı iyi diyorlar bunun yanında hp'de ısınma sorunu var sanırım. MSI nasıl bir model? dell ve asus da iyi diyorlar ama bir türlü karar veremedim. ısıtma sistemi sorun çıkarmayacak, oyun açarken kendini heba etmeyecek bir makine arıyorum ve uzun süre kullanım çok önemli. Bütçem 1000-2000 arası. Yardımlarınızı bekliyorum

• 1000-2000 arasında çok fark var böyle bütçe olmaz ama sana tavsiyem n56vz,lenovo y500,msi ge60 serileri
  • gezenmerve G kullanıcısına yanıt
    Oyundan kasdınız nedir? Ağır oyunlar mı, yoksa düşük sistem gereksinimi isteyen, basit oyunlar mı?
  • bak dostum çoğu laptop zaten film izleyip internete girerken ısınmaz. Ama oyun kısmı biraz değişik... çünkü oyunlar işlemciyi çok ağır yük altında bırakır, o da grafik kartını zorlar.1000-2000 arası sana önerebileceğim hiçbir durumda ısınmayan bir laptop öneremem ama bütçeni 100tl zorlarsan kadıköyda msi ge60ı 2100e bulursun eksende...
    not:yanılmıyorsam asusun ulrabook-notebook arası 15.6'' bir laptop serisi var k56c diye... electoworldde 740m 2gb ekran kartlı i5-3317u'lu modeli 1526 biraz ısınır ama usb soğutucular bu günler için var(bilgisayarın şarjı oyunla 2 saat oyunsuz 4 saat gidiyor)(crysis 3 yüksek kalite 45-60 saniye başına kare denedim onayladım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingocd -- 26 Haziran 2013; 23:59:33 >
  • n56vz ekran karı olarak 1.500lük laptoplardan daha kötü durumda denedim ben...
    not:elimdeki k56cb 740mli ve n56vz ile oyun olarak eşit güçte
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    N56vz tam hd ve barındırdığı gt650m, k56cb deki gt640m in güncellenmiş hali olan gt740m den biraz daha güçlü bir karttır. Ağır oyunlardaki fps değerleri daha yüksek ve ileriye dönük kullanım babında biraz daha uzun güncel kalabilir. Bahsettiğin k56 yarım hd olduğu için fps oranı da yüksek olur haliyle. Ayrıca gt740m ile tam hd bir cihazda oyun oynarsan, fps oranı daha da düşecektir. Yani yaptığın karşılaştırma biraz yanlış. Ayrıca işlemci babında da n56vz daha iyidir. K56 daki i7u işlemci, standart i5m seviyesine yakın randımandadır.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

• n56da gt635m var diye hatırlıyordum yanlış hatırlamışım... Hatamı düzelttiğiniz için teşekkürler yanlış bilgiyi engellemiş oldun.
    son birşey daha var güç farkına rağmen aradaki fiyat farkı BİRAZ uçuk değil mi?
    asus k56cb 1529tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    1500 tl civarında satılanlar, i5u işlemci barındırıyor. Bu işlemciler, standart i3m işlemcilerden biraz daha düşük seviyede. i7u işlemciler ise 1800-850 tl civarında satılıyor. N56 larda ortalama 2000 tl civarında satıldığı için aradaki fiyat farkı o kadar uçuk değil. Yine de yurtdışına göre biraz daha abartılı denilebilir.
  • daha önce bu fiyata n56 görmedim bir link atarsanız sevinirim(ama yarın bugün size iyi geceler dilerim hocam)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.