Şimdi Ara

Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Herhangi bir video oynatiminda veya 3d uygulamada laptop isinmaya basliyor ve ekranda dikey cizgiler olusmaya basliyor. Elimden geldigince video oynarken resmini cekmeye calistim. Bu sekil bir probleme sahip olan ve ustesinden gelen veya bir bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Laptop modeli: macbook pro 2010, i5, 8gm ram, ssd hdd 128gb

Tesekurler
     Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri

• besimler B kullanıcısına yanıt
    dsotum donanımsal gibi görünüyor. bence kurcalamadan servise götür. apple servisine.
  • Bu film de güzeldi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Bu film de güzeldi be

Wes Anderson filmi sonuçta.Simetri ve kamera açıları muazzam.İyikide aynı dönemde yaşamışız dediğim yönetmenlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besimler

Merhaba arkadaslar. Herhangi bir video oynatiminda veya 3d uygulamada laptop isinmaya basliyor ve ekranda dikey cizgiler olusmaya basliyor. Elimden geldigince video oynarken resmini cekmeye calistim. Bu sekil bir probleme sahip olan ve ustesinden gelen veya bir bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Laptop modeli: macbook pro 2010, i5, 8gm ram, ssd hdd 128gb

Tesekurler
     Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri Isinmadan kaynaklanan ekran cizgileri

Apple'in sitesinde donanım denetlemesi için bir program var.Onu indirip sorunun donanımda mı yoksa yazılımda mı olduğunu öğrenebilirsiniz.

• Donanım denetlemesini bilgisayarınızdan da yapabiliyorsunuz. İlk önce onu deneyin. Mac'i şarja bağlayın. Yeniden başlatın, açılırken D tuşuna basılı tutun. 2013 öncesi Mac'ler için sanırım cmd + D idi sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Evet film güzeldi.

Cmd+d ile hardware testini deneyip sonucları size tekrar bildireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • besimler B kullanıcısına yanıt
    ekran kartı problemi. eğer garantiniz devam ediyorsa serviste anakart değiştirirler, fakat garantiniz bitmişse bizim gb özel servislere gelmeniz gerekecektir.
  • Benim toshibada mavi çizgi çıkıyodu dikey çok ince ekranın tam ortasından arada kırmızı oluyodu bence çok kullanımdan olmuştu benimki kayboldu sonra bu 1-2 sene önceydi geçenlerde de çıktı şimdi yok :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.