Bildirim
ISINMAM LAZIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Selam..
İnverterli bir model mi düşünüyorsun..? -15C lere kadar çalışma özelliğine sahip bu modeli seçme nedenini öğrenebilir miym..? ona göre yardımcı olmak isterim..yanlış anlama seçtiğin model güzel ama isteğine uygun olabilecek aynı markanın daha uygun modellerini de önerebilirim. -
Selam Körbıçak,
Sana klima ile ısınamayan bir klima_ısınma_zede olarak tavsiyem UFO alıp adamakıllı ısınabilmeyi sağlamandır.
2000 YTL ödeyip, ayda da 150-200 YTL verip ısınamamak size daha cazip geliyorsa klima alın.
Ya da 300-400 YTL verip ayda 150-200 YTL elektrik faturası ödeyerek ısınma problemini yaşamamak için ise UFO...
NOT : Ben UFO ticareti yapan birisi değilim, lütfen yanlış anlaşılmasın, sadece insanların kendi yaptıkları hataları diğerleriyle paylaşarak onları bilgilendirmesine inanan bir faniyim...
Saygılar... -
sobanın ısıtamadıgı evi hangi klima ısıtcak arkadasım.sobaya biraz fazla kömür yükle olsun bitsin -
arkadaşlar kalite klimalrın çogu ufodan daha az elktirik enerjisi harcamaktadır ufo hem ışıgının vurdugu yer ısınmakta iç ortamı ısıtmıyro soguk iklime sahip yerlerde kullanmak akıl işi değil klimada ısıtmak için iyi bi çözüm değil ama ufoya nazaran daha iyi inverterli seçmen iyi seçim bence en iyisimi sen sobana kaliteli bi kömür al veya odun en iyi bu olsa gerek -15 lerde -
ufocu arkadaşım sağol teklifin için ama var zaten önüm sıcak arkam buz
SERKONETTİ arkadaşım inverterli diyorum abim de sharp var manisada oturuyor 12000 btu al klimayı ısınamazsaan parasını ben vericem diyor 7, katta oturuyor son kat üzerinde çatı yok toshiba istememin nedeni çok az elektrik harcaması ama çok harcasada ısınmalıyım yaa odun kömür işi bana göre değil in çık bütün gün -
quote:
Orjinalden alıntı: KÖRBIÇAK
ufocu arkadaşım sağol teklifin için ama var zaten önüm sıcak arkam buz
SERKONETTİ arkadaşım inverterli diyorum abim de sharp var manisada oturuyor 12000 btu al klimayı ısınamazsaan parasını ben vericem diyor 7, katta oturuyor son kat üzerinde çatı yok toshiba istememin nedeni çok az elektrik harcaması ama çok harcasada ısınmalıyım yaa odun kömür işi bana göre değil in çık bütün gün
arkadaşım yazacagım klimalardan birini al ve ısınma konusunda sorun yaşama,
daıkın,hitachi,toshiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.b.a.i -- 19 Şubat 2008; 19:20:34 >
-
Hitachi 18.000 btu DC inverter kullanıcısı olarak, ısınma konusunda diğerlerini bilmem ama, ben Hitachi yi önermiyorum, ama dediğim gibi diğerleri nasıl ısıtıyor onu da bilmiyorum.
Hitachi klimalar +1 e kadar başarılı, sıcaklık sıfırdan aşağıya düştü mü, hayır yok.
Bilgilerine... -
KÖRBIÇAK cevap: Enerji tasarrufu yapmak(verdiğin parayı 1-2 senede amorti etmek için) niyetin ise, aldığın klimayı hayli yoğun kullanman gerek..
yani mazotlu arabayı benzinli arabaya tercih etmek gibi..İnverterli klimayı her zaman tercih ederim ama maddi gücüm yok ise düz klimayı almak ta beni üzmez..
Bahsettiğin model ile ilgili herhangi bir problem yaşanmamış olduğunu biliyorum..veya Toshiba marka klima ve hele inverterli ise hiç pişman olmayacağını da biliyorum..Teknik özellikleri ile ilgili detaylı bilgi almak ister misin? -
quote:
ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR !!!
kırklareli de oturuyorum malumunuz çok çok soğuk sobalı evde oturuyoruz ama yeter işkence bitsin istiyorum artık ısınmak istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz klima hangisi toshiba RAS B 13 SKVP inceledim mantıklı geldi sizin tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşım öncelikle oturduğun odanın ısı yalıtımını gözden geçir. marmara bölgesi klimayla ısınmak için uygun bir iklime sahip. başka ısınma şekli düşünme. pencereler pvc çift cam olursa ve çok soğuk havalarda takviye olarak bir quartz sobanda varsa (ufo da olabilir) inverter almana da gerek yok. orta kalitede blueline, midea v.s 18.000 btu luk bir split işini görür. ilave ısıtıcı sadece dış hava sıcaklığı eksi değerlere düştüğünde gerekebilir( klima çalışmaya devam ederken)
Ben ege deyim. tüm evi 18.000btu vestel klimayla ısıtıyorum. aylık total elektrik faturası 160ytl yi geçmedi. o da bu sene geceleri -6 lara kadar düşmesine rağmen. çocuklar var ve klima 24 saat çalışıyor.
Hava sıcaklığı bu aydan sonra 7°C nin üstünde seyreder o zaman klima mükemmel verimle ısıtır.
Eğer işim garanti olsun diyorsan ve inverter pahalı geliyorsa, vestel platinium buz serisinde super tropical kompresör kullanıldığından performansı daha yüksek (1350ytl civarı)
ayrıyeten şunu da belirteyim kalitesiz klimalar da ufo dan daha az elektrik harcar. çünkü elektrikli ısıtıcılarda verim asla %99 u geçmez klimada verim %250 den başlar ve yer ısı pompalarıyla şuan %600 e ulaşılmıştır:D
-
KARDEŞ FUJİTSU NUN ÜZERİNE MARKA TANIMAM ISITMA SOĞUTMANIN 2 KATIDIR AL ASLA PİŞMAN OLMAZSSIN EMİN OL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 25 Şubat 2008; 14:33:14 > -
quote:
Orjinalden alıntı: mahçup
KARDEŞ FUJİTSU NUN ÜZERİNE MARKA TANIMAM ISITMA SOĞUTMANIN 2 KATIDIR AL ASLA PİŞMAN OLMAZSSIN EMİN OL
tanımazsınızda,
acaba kaç yıldıtr bu fujitsu klimayı biliyor vede kullanıyorsunzuda böyle tanımam falan diyorsunuz,eger eski kullanıcı vede servis falansanız bize daha iyi anlatın bu klimayıda bizde etkilenelim,
ve yarıca bir arkadaşta dış ünite sesinden illahlık şu an çok ses varmış dış ünitede -
ısıtma gerçekten süper...ses olayı da ilk başta yüklendiği zaman yapıyor ama çoğu inverter modelde var dediler...mekanik bi ses değil zaten -
quote:
Orjinalden alıntı: garagulli
ısıtma gerçekten süper...ses olayı da ilk başta yüklendiği zaman yapıyor ama çoğu inverter modelde var dediler...mekanik bi ses değil zaten
Kusura bakmasınlar,çogu ınverter klimalarda o ses yok sizi inandırdılarsa bilemeyecegim,eger ses barizse olmaması lazım,bir hitachi,daıkın kullanan birinin dış ünitesine bakın bakalım o ses varmı daıkında yok,hitachide yok, -
YOK SEN ETKİLENME
SES NE SESİ EKO MU SACMI KOMPRESSOR SESİMİ SES DE NE SESİ -
kararımı verdim toshiba alıcam ama daıkın da kafa mı kurcalıyor -
bende epey araştırdım iç anadolu işyeri için gündüz kullanacağımdan sharp AYXP12FR inverter aldım,kitapçıkta -9.5 kadar yazıyor,dün ilk kez kullandım -6 dereceydi 1 saat çalışıp defrosta girdi,üflemeyi kesip 10 dak civarı buzunu çözünce tekrar ısıtmaya başlıyor,bugün 0 derece civarı hiç defrosa girmedi,gece içinde kullanacak olsam sanırsam bende toshiba alırdım -
quote:
kararımı verdim toshiba alıcam ama daıkın da kafa mı kurcalıyor
daıkın yada toshiba,digerleri türkiye şartlarında macera olur,hitachi bile alanlar yandım anam diyorlar,biri memnun digeri ısıtmıyor diyor biri dış ünitede ses var diyor biri yok diyor ya bu mallarda sorun var yada kullanıcılarda,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X