merhaba profilo buzdolabmız var sorunsuz güzel bir makinaydı ancak bugünlerde bir sorun yaşamaya başladık makina içi ısınmaya başlıyor alarm falan çalıyor kontrol ediyorum hem alt hem üst ısınmış sonra 5 6 saat sonra bakıyorum alarm kapalı içini kontrol ediyoruz tekrar soğumuş sonra yine 5 6 saat sonra tekrar ısınmaya başlamış böyle bir döngüde devam ediyor profilo yetkili servis çağırdım geldi termik ve sensör kabloları değişti kesin bundan dedi buzu kıramadığı için makina duruyor dedi bana da çok mantıklı geldi çünkü eskiden geceleri çat çut ses gelirdi buz krıyor şimdi o ses yok kablo değişti çalıştırdık ancak durum hala aynı değişme yok servisi tekrar aradım gel olmadı diye servisteki eleman da olmaz kesin ondan o arızayı başka birşeyden yapmaz falan diye gelmek istemiyor yani bu durumda gelse de bana faydası değiş zararı olacak adam anlamıyor zaten buradan bir çözüm bulabilirmiyiz en azından servis elemanına ben söyleyim de onu yapsın sorunu bulabilirsek yardımcı olabilecek varsa müteşekkir olurum. |
Bildirim