merhaba
profilo buzdolabmız var sorunsuz güzel bir makinaydı ancak bugünlerde bir sorun yaşamaya başladık
makina içi ısınmaya başlıyor alarm falan çalıyor kontrol ediyorum hem alt hem üst ısınmış sonra 5 6 saat sonra bakıyorum alarm kapalı içini kontrol ediyoruz tekrar soğumuş sonra yine 5 6 saat sonra tekrar ısınmaya başlamış böyle bir döngüde devam ediyor
profilo yetkili servis çağırdım geldi termik ve sensör kabloları değişti kesin bundan dedi buzu kıramadığı için makina duruyor dedi bana da çok mantıklı geldi çünkü eskiden geceleri çat çut ses gelirdi buz krıyor şimdi o ses yok
kablo değişti çalıştırdık ancak durum hala aynı değişme yok
servisi tekrar aradım gel olmadı diye servisteki eleman da olmaz kesin ondan o arızayı başka birşeyden yapmaz falan diye gelmek istemiyor yani bu durumda gelse de bana faydası değiş zararı olacak adam anlamıyor zaten
buradan bir çözüm bulabilirmiyiz en azından servis elemanına ben söyleyim de onu yapsın sorunu bulabilirsek
yardımcı olabilecek varsa müteşekkir olurum.
2005 Megane 2 subap sorunu
merhabalar
2005 megane 2 rolanti düşük ve boşta sabit çalışırken doğal olarak motor çok titriyor stop ediyor bazen başkada bir şikayetim yok usta baktı birşey bulamadı 1 senelik bujiler kurum yapmış dedi bu yüzden subap ölçümü yaptı ve subaplar 150 - 150 - 120 -120 çıktı.
usta subaplara bakılacak subaptan yapıyor teklemeyi diyor sökülecek 3 bin - 6bin arası masraf çıkar dedi
şimdi ve vercem ustaya ancak başkalarıda bu oran çok değil vermeye gerek yok falan diyorlar kafamız karıştı
bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.
Bilgisayar açılışta F1 e basarak açılma problemi
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.846 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası