Şimdi Ara

Isınmayan Oyun Laptopu Arıyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Knight Online oyunuyacağım onun için laptop alacağım bazen 1 haftaya yakın devamlı açık kalacak Isınma Olayı Düşük Görülen Sdd midir nedir ondan olması şart ve oyun oynarken kasmıyacak birşey arıyorum Bütçem 1600 - 2500 lira arası belki 3000 zorlarım ama belki oda Masaüstü tavsiyesinede açığım Yalnız MAsaüstüne En Fazla Vereceğim Fiyat 1500

• Cevap Verebilecek Var mı
  • Dostum bilgisayarda cok islem yapmazsan bilgisayar isinmaz.Bilgisayari zorlarsan yani oyunlari yuksek kalitede falan acarsan bilgisayar isinmaya baslar.Ama tabi bunun istisnasi da var.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-p5430uf-tr561d-i5-6200u-8gb-500gb128gb-ssd-2gb-14-notebook-P151457702
    Bu bilgisayarda ssd var bilgisayarin hizli acilmasini saglar.Ssdye kaydettigin uygulamalari da daha hizli acar.Ekran karti da Knight Online icin gayet yeterli.Knight online cok yeni bir oyun degil zaten.Ama elektronigin sans isi oldugunu unutmamak lazim.Bu laptoptaki ekran karti cok da guclu degil.

• Isınmayan laptop olmaz.Notebook sogutucusu kullanınız.
  • Hocam bu tarz oyunları laptopta oynarsan ömrünü çok çabuk bitirirsin. Çok tutkunuyum diyorsan masaüstü al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.