Şimdi Ara

ısıtma buji ışığı yanmıyor.arızalı mıdır acaba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • henüz aldığım 2006 model trend tdci ford focusumda ısıtma bujisi ışığı hiç yanmıyor.hava sıcaklığından mıdır yoksa sorun olabilir mi? bir de aracımın elektriksel sorunu olup olmadığını servise götürerek mi anlayabilirim? ayrıca ekspertiz raporuda çıkarayım diyorum ortalama maliyetleri ne kadardır acaba ?

henüz ilk arabam ve daha önce hiç servise gitmedim.bilginize başvuruyorum arkadaşlar..

• Bildiğim kadarıyla yaz aylarında buji ışığı yanmıyor.Bir arızası olup olmadığına servise götürüp bilgsayara bağlattığınızda anlayabilirsiniz.
  • konuyu yeni gördüm. ısıtma bujisi ışığı nasıl bişey? bence başka bişeyle karıştırıyor olabilirsiniz. çünkü ısıtma bujisi arızasında(başıma geldi) "motor sistem arızası" çıkıyor ana ekranda. fazladan bi ışık vesaire yok
  • Ekranda kontağı çevirdiğinde 2 sn. Yanıp sonra söner kıvrık tel şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil dizel motorlarda ısıtma bujileri -20 derece soğukluklarda devreye girmekte genelde. Bu sıcaklık derecesi araçtan araca değişmekte. Çok soğuk havalarda yandığını görebilirsiniz sadece.Bilginize.
  • araç hızlanmıyor ve 3000 deviri geçmiyorsa ya arızalıdır yada patlaktır. Geçen gün benim başıma geldi. Motor sistem arızası verdi. 25x4:100 tl kızdırma bujisi 50 tl işçilik ücreti aldılar. Sıcak havalarda yanmıyor diye biliyorum . yarın dikkatli bakarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rezistans arızası mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.