Şimdi Ara

Isıtma Bujisi Lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Megane 1.9dTi araç sahibiyim. Ön ısıtmada hiçbir problem yaşamamama rağmen (en fazla 1-2 sn yanıyor) uzun yolda özellikle yüksek viteslerde uzun süre giderken lamba yanmaya başlıyor ve ben hızımı baya azaltıncaya ve vites değiştirinceye kadar da sönmüyor. Yoğun trafikte değil de uzun yolda bu problemi yaşıyorum. Isıtma bujilerine serviste bakıldı makinaya sokuldu ve hiçbir sorun olmadığı söylendi. Bu sorunu aranızda yaşayan başka birileri var mı ve de sebebi ne olabilir? İleride problem yaratır mı?

• bu buji probleminden bir başka forum üyemiz de bahsediyordu ancak şu an hatırlayamadım
  • uzun düz yolda araç bolca serin hava aldığından, acaba bu durum normal olabilirmi? aracınız orjinal kullanma klavuzunda bu şekilde bir uyarı/mesaj olabilirmi ?

sadece varsayım yani, bu olayın normal olabilme ihtimalini araştırın bence ilk önce. yada normal değilse yolda bujinin ısıtılması zararı ne olur buna bakmak lazım.

edit: bir şey daha aklıma geldi. uzun yolda hararet göstergesinde bir değişiklik oluyormu_? termostatınız sürekli açık kalıyorsa, motor çok soğuk çalışıp lambayı yakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 3 Mayıs 2007; 13:36:26 >
  • Ankara'da iseniz aracınızın sorununu çözmek için sizi bekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: smnztrk

Merhaba arkadaşlar. Megane 1.9dTi araç sahibiyim. Ön ısıtmada hiçbir problem yaşamamama rağmen (en fazla 1-2 sn yanıyor) uzun yolda özellikle yüksek viteslerde uzun süre giderken lamba yanmaya başlıyor ve ben hızımı baya azaltıncaya ve vites değiştirinceye kadar da sönmüyor. Yoğun trafikte değil de uzun yolda bu problemi yaşıyorum. Isıtma bujilerine serviste bakıldı makinaya sokuldu ve hiçbir sorun olmadığı söylendi. Bu sorunu aranızda yaşayan başka birileri var mı ve de sebebi ne olabilir? İleride problem yaratır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rolantide yanan Yağ lambası
    6 yıl önce açıldı
    Lpg Gösterge Işıkları
    13 yıl önce açıldı
    ön ısıtma bujileri hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.