Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım bir iskambil kartı numarası yaptı ama bir türlü çözemedim, öğretmiyorda, kafayı yiyeceğim bu numarayı bilen varsa sırrını anlatabilirmi?
Şimdi numarayı size anlatmaya çalışacağım:
İskambil destesinden bir kart seçiyoruz, karta bakıp tekrar destenin arasına sokuyoruz. arkadaş kartları arkasına alıp bir işlem yapıyor ve en üstten bir kartı bana göstererek bumu? diyor. - hayır diyorum ve o kartı yere kapalı bir şekilde koyuyor. daha sonra en üstten bir kartı en alta koyuyor ve en üstteki kartı tekrar gösteriyor bumu? - hayır. o kartıda yere kapalı şekilde koyuyor. bu işlem yerde 5 kart oluncaya kadar devam ediyor. bu arada yere koyulan 5 kartın hepsini tek tek gördük. hiç biri bizim seçtiğimiz kart değil. daha sonra desteyi kaldırıyor. yerdeki 5 kartla oyunumuza devam ediyoruz. 5 kartı eline alıyor ve en üstteki kartı gösteriyor bumu? - hayır diyoruz. o kartı yere kapalı olarak koyuyor. bir kartı en alta koyarak en üstteki diğer kartı gösteriyor, bu işlemde 5 kere devam ediyor ve son kartıda diğer iskambillerle birlikte kenara atıyor. 4 kart kalıyor elimizde, aynı işlemler tekrarlanıyor taki 3 kart kalınacaya kadar. En son 3 kart kalıyor. Bumu? diyor. Hayır diyoruz. Yere kapalı vaziyette koyuyor. Bir kartı en alta alarak diğer kartı gösteriyor bumu? oda değil. onuda yere kapalı vaziyette koyuyor. 3. kartı gösteriyor buda değil zaten diyip o kartı kenara atıyor. daha sonra yerdeki iki kapalı karttan birini bana göstererek bu senin kartındı diyor. ve eilk başta seçtiğim kart çıkıyor.
bu numaranın hilesini bilen varmı arkadaşlar? ilginize şimdiden teşekkür ederim.
sacmasapaniskambilnumaralariniyoutubedaningilizcenvarsaögrenebilirsin.com a bak kardeşim
50 kere kartı desteyi
ben biliyorum sanirim ama emin degilim , sana o 5 karti ayirirken 5 kart gösteriyor ya ama aslinda 6 kart var bir tanesi o senin sectigin kart ama öteki 5 karttan birine yapisik halde el cabuklugu ile göstermiyor sana , en son asamaya gelinceye kadar dikkatini o yöne cekmiyor cünkü sen hep elinden bir kartin eksildigini ve seni gördügün sekilde kart sayisinin kaldigina inandiriyor , büyük ihtimalle böyle bir sey olmaliydi .