Şimdi Ara

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
75.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Akbas

Gemide yara savunma

ya gece gece "gemide yarasa vurma" diye algıladım iyi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben gemideyken 4+4 vardiya tutuyodum. Şimdi muhafızı araştırıyorumda onlarda 4+4 nöbet tutuyolarmış aynı gemideki gibi birde g3 le çapraz tutuşta ve nizami bir şekilde. İşimiz iş kendimi yazıcılıga atıcam olursa tabi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Akbas

25 gün durdum iskenderunda 1 kere bile koşmadım. Eğitim dediğim 1 hafta ordu jimnastiği hareketleri

Bu dusunceyle gidersek husrana ugrariz buyuk ihtimal

Şansli acemilik yapmışınız hocam:-)

• yemin töreni ne zaman tertipler. ben 19 aralık teslim oluyorum. herkese hayırlı teskereler. erken teslim olmanın avantaj ve dezavantajları nelerdir?
  • cnone C kullanıcısına yanıt
    acemilik 21 üzerinden olursa 6 ocakta en geç 9 olcak olur herhalde.
  • tertip miyiz ?
  • cnone C kullanıcısına yanıt
    terpitiz
  • kardeş hayırlı teskereler. zaman geçmek bilmiyor başlamadan bitmiyor bu askerlik. pm attım sana
  • Sayılı saatlerimiz kaldı, vay be!
  • selamün aleykum arkdaşlar hayırlı geceler..

20'sinde teslim olmayı düşünen arkdaşlar var mı ?
  • 18 Aralık İstanbul Atatürk Havalimanı 12:55

• 17si ilk uçakla sabihadan gidiyorum. 5.25 de. Deli mi dürttü bilmiyorum ama o kadar düşündm bileti alırken 17si ilk saatlere aldım 7.30 gibi hatay 8.30 gibi iskenderunda olurum kısmetse. herkes 18 de geliyo. Olmasa 1 gün pansiyonda kalıp şehri gezer sizi beklerim :)

şaka maka 1 hafta önce başladı askerlik. Okuycak uğraşacak bişey kalmayınca mal mal düşünüyor insan :)

Allah hepimize sabır versin.
  • conjure.one C kullanıcısına yanıt
    şu an bileti değişme imkanım olsa bende 17 sine alırdım ama geçti. sen bilirsin yine ama bence öğlene kadar gez yemek ye. öğlen 2 3 yada 4 gibi girersin. ilk girenlere yeminde madalya veriyorlarmış tem bilgim yok ama öyle dendiğini okudum. rahat rahat kaydını yaparsın ilk gün elbiselerini istediğin gibi seçersin. herşey daha kolay olur gibi. fazla kişi olmayacağı için kayıtda çok uzun süreeğini sanmam. değerlendir bu imkanı
  • Millet, son durum nedir?
    Yarın yolcuyuz...

Bu arada; deneyimli arkadaşlara sorayım, uçaktan indikten sonra hava alanının kendi servisiyle mi alaya gideceğiz yoksa başka bir taşıt yoluyla mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

Millet, son durum nedir?
    Yarın yolcuyuz...

Bu arada; deneyimli arkadaşlara sorayım, uçaktan indikten sonra hava alanının kendi servisiyle mi alaya gideceğiz yoksa başka bir taşıt yoluyla mı?

son durum saatler kaldı
  • yarın sabiha gökçen anadolujet 11:30 ile gidiyorum, check in işlemini online olarak şimdi yaptım ve biniş kartını yazdırdım. Kontuarda gereksiz yere sıra bekleme olmayacak en azından. Direkt bagaj ve güvenlik kontrolü. Self check in var ama işi şimdiden halledelim içimiz rahat olsun

09A koltuğum, 9. sıra A blok. En yoğun oralardan koltuk alınmış sanırım bizim tertipler erkenden işlemi halletmiş , bende o yoğun bölgeden koltuk ayırdım. Muhabbet olur giderken, belki yanyana düşeriz koltuklarda. Benim yan taraflar boş
  • 18 aralık sabiha gökçen 11:30 anadolu jet.
    Allah yolumuzu açık etsin :) ;)
  • Beyler son durumlar nedir hazirliklar tamam mi? Yarin yolcuyum bende..

• ayın yirmisinde bende ordayım arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.