Şimdi Ara

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
75.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedelli çıktı beyler yaş 27 bedel 18 bin tl olarak belirlenmiş :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi gel de gidip hevesli ve vatani duygularla askerlik yap.

Birkaç hafta sonra teslim olmaya gidiyoruz, çok güzel bir moral olarak çıktı bu karar şimdi.

Paran varsa bas parayı gitme!
    Çok adil bir ülkedeyiz...
  • e-devletten sülüsü aldım arkadaşlar,teslim tarihim 20.12.2014 yazıyor,ben 18 ine biletimi aldım 18 inde katılcam birliğe..Manisa'dan gelicem 128 tl yol parası çıkmış iaşe bedeliyle dahil
  • istanbuldan 133,18 tl yol ve iaşe bedeli cıktı. ben de aynı sekilde 18inde bilet aldım. 20sinde katılacagı tarih görünüyor ama en son gün sanırım o. son olarak biz bu basında yüsem yazan belgeyle gidicez dimi birlige. silüs dedigimiz budur yani, burada herhangi bir imza vs. için askerlik subesine gitmemiz gerekmiyor?
  • arkadaşlar uçak biletlerini nerden aldınız? site önerebilir misiniz? sabiha gökçen için..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    thy'nin kendi sitesinden aldım, sabiha gökçen 18 aralık 11:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

arkadaşlar uçak biletlerini nerden aldınız? site önerebilir misiniz? sabiha gökçen için..

Ben Pegasus!ün kendi sitesinden aldım. 18'ine 08:20 uçağı... Sabiha Gökçen'den.
  • Askerlik subesine gitsem alirmiyim hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 3 Aralık 2014; 11:14:45 >
  • S.a Beyler İstanbuldan İskenderuna gidiyorum bende Atatürk Hava Limanından 18 Aralık Saat 12:55 Uçağına bilet aldım aynı gün ve aynı saat gidecek olan varsa haberleşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miharbi yosre -- 4 Aralık 2014; 21:06:13 >
  • BrkN_1905 kullanıcısına yanıt
    Aynen e-devletten aldığımız belge ile gidiyoruz başka bir işlem yapmamıza gerek yok.Ben de istanbuldan gidiyorum bana 120 tl yol vermişler toplam avrupa yakasındayım 18 aralık 11.55'e bilet aldım Atatürk Hava lim. -Hatay.
  • Adanaya uçupta ordan iskenderuna geçicek olan varmı ?

• miharbi yosre kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim. 11:55e de mi sefer vardı. ben 12:55 e almıstım.
  • BrkN_1905 kullanıcısına yanıt
    12.55 doğru yaa yanlış yazmışım Haberleşelim aynı uçaktayız sanırım Pm atabilirsin yadahttps://www.facebook.com/ibrahim.ersoy.3762 facebook adresim ekleyebilirsin.
  • Arkadaslar 18 araliga bilet aldim. Fakat bugün askeriyeye gidince sülüste 20 sinde yazıyor teslim tarihi. Aldigim bilet promosyon oldugu icin iptal etme şansım yok. 18 inde gidip teslim olabiliyor muyuz? Askeriyedeki memur 20 sinde gitmen lazim dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Themenone

Arkadaslar 18 araliga bilet aldim. Fakat bugün askeriyeye gidince sülüste 20 sinde yazıyor teslim tarihi. Aldigim bilet promosyon oldugu icin iptal etme şansım yok. 18 inde gidip teslim olabiliyor muyuz? Askeriyedeki memur 20 sinde gitmen lazim dedi

Ben de aynı durumdayım.
    18'ine aldım ama katılım tarihi 20 yazıyor.

Bu konuda net bilgi veren yok, herkes farklı farklı söylüyor.

Kimi 20'si son gün anlamına geliyor, 17'de olsa fark etmez, zararı yok git diyor... Kimi de, 20'den önce gitmek kar etmez, boşa gidersin diyor.

Net bilgi yok!
  • Themenone T kullanıcısına yanıt
    askere gidicende seni mi kovucaklar :D enteresans bi durum olur.
    bende 18i 12.55e aldım.bir sey olmaz
  • son gün gidince değişen bir sey olmucak.2-3 bin kişilik bir yere giiyon yada daha fazla.erken giidnce istedigin yatagı secme ımkanın olabilir. alacagın elbise secımı vs daha rahat olur.vericekleri esyalar kalmaya bilir son güne. vs vs. hic birsey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roc_20

son gün gidince değişen bir sey olmucak.2-3 bin kişilik bir yere giiyon yada daha fazla.erken giidnce istedigin yatagı secme ımkanın olabilir. alacagın elbise secımı vs daha rahat olur.vericekleri esyalar kalmaya bilir son güne. vs vs. hic birsey olmaz.

Ben de o açıdan düşündüm, belki o yönlerden daha hayırlı olur diye düşündüm.
    Haklısın, 1 günün 2 günün önemli olmamalı, sonuçta 6 aylık bir sürece giriyoruz. 1-2 günü hesap eder psikolojiyle gidersek sonu gelmez.
  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    "1 günün 2 günün önemli olmamalı, sonuçta 6 aylık bir sürece giriyoruz. 1-2 günü hesap eder psikolojiyle gidersek sonu gelmez." nobel ödülünü verdim gitti.

son bir kaç aydır forumlarda orda burda okurken hep bu muhabbetleri gördüyordum. hepde 1-2 günün hesabını yapan adam orada hiç çekilmez. neyseki aklı başında mantıklı düşünen mantıklı cevap veren biri.
    Kısmetse aynı bölüğe koğuşa düşeriz inşallah. :D

• sen askerliğe başvurmuşsun. Bundan kaçış yok. Tecabüzz kaçınılmazsa yapcak bişi yok. keyif olacak birşeyler bulmak lazım. 1 gün geç gideyim kral olurum diye bişey yok. inşallah iyi insanlarla bir oluruz.ustalığa giderken özellikle. ustalıkta neyin olacağı belli değil. bir sürü iş kitlencek, karaktersiz olanlar olucaki ezmeye çalışma durumları vs olabilir kaçış yok. asıl bu tür durumlarda yardımcı olacak destek olacak karşı tavır alabilecek adam gibi adam, çakallığa yatmıcak düzgün karaktersahibi insanlık olgusuna sahip kişiler lazım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.