Şimdi Ara

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
75.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ptt kartı her askere yolluyorlar, istisnai bazı hatalar olabiliyor onda da başvurunuz gerekiyor. bu arada dede değilim ben de aralık ta gideceğim. ptt matik iskenderun da vardı biryerde okumuştum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

ptt kartı her askere yolluyorlar, istisnai bazı hatalar olabiliyor onda da başvurunuz gerekiyor. bu arada dede değilim ben de aralık ta gideceğim. ptt matik iskenderun da vardı biryerde okumuştum.

Anladım. Sağolasın.
    Bana gelmedi kart... Mecburi değilse almayayım, bir de onun için uğraşmayalım.

BU ARADA ARKADAŞLARA DUYURU!

18 ARALIK TARİHİNE SABİHA GÖKÇEN'DEN 8:20 BİLETİNİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIM.
  • Bende biletimi almış bulunmaktayım.

Istanbul
    (IST) Hatay
    (HTY) Turkish Airlines TK 2252 V 18Dec14 05:45 07:25

Atatürk Hv. 18.12.2014 05:45

Hakkımızda hayırlısı.
  • sabiha gökçen 11.30 'la uçmaya karar verdim bende, diğerleri çok erken geldi

anadolujetle öğlen vakti hatay'da olacağız hayırlısıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

sabiha gökçen 11.30 'la uçmaya karar verdim bende, diğerleri çok erken geldi

anadolujetle öğlen vakti hatay'da olacağız hayırlısıyla.

Tam onu alacakken son anda pegasus 8:20 uçağını aldım.

Sırf anadolujet koltuk seçimi vermiyor diye. :)
  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    thy sisteminde check in yaparken koltuk seçiyorsun. Uçaklarda ağırlık dağılımı önemli olduğu için duruma göre değiştirebiliyor her şirket zaten.

2 saatlik yolda koltuk önemli değil, hayırlısıyla gidip gelelimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 26 Kasım 2014; 0:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

thy sisteminde check in yaparken koltuk seçiyorsun. Uçaklarda ağırlık dağılımı önemli olduğu için duruma göre değiştirebiliyor her şirket zaten.

2 saatlik yolda koltuk önemli değil, hayırlısıyla gidip gelelimde

Bir anlık düşünceyle öyle yaptım maalesef ve saat 11 gibi gitmek varken, saat 8 sıralarında hava limanına koşturacağım şimdi. :)
    Neyse, belki erken gitmemin bir hayrı olacak, bilemeyiz!
  • bana bu karttan gelmedi beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabiha Gökçen 18 Aralık 11:30 Anadolujet ile gidenler olarak bayağı kalabalık olacağız herhalde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar, burada acemiliğini yapanlara birkaç sorum olacak.

Eğitimlerde çok koşturuyorlar mı? Benim sol dizimde menisküs ve belimde de sanırım fıtık olsa gerek biraz fazla ayakta kaldığımda ya da hızlı yürüdüğümde epey bir sızlama oluyor.
    Bu yüzden koşu yapamıyorum... Bugün yürüyüşte denedim, 100 metre olmadan sol bacağım kilitleniyor dakikasında, koşamıyorum.

Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım?

Ayrıca, dizimdeki menisküsü gösteren MR raporunu yanıma alayım mı, gerek olur mu ona?
  • 356. Donem ıskenderunda acemilik yapmis biri olarak bi kac tavsiye
    1-silus kagidinizda teslim tarihiniz belli olmadan bilet almayin erken teslim olan erken cikar diyr bisey yok erken teslim olma mallagini yapmayin
    2- beraber gitdiginiz kisilerle yani arka arkaya ayni boluge duseceksiniz diye bisey yok
    3-telefin karti 1 alin abartmayın oradada satiliyor bazi ankesorlu telefinlarin geri donusu var onlari keşfedildin arayacaklarini arayip bana burdan don dersiniz
    4- usta birliginizde iskenderun gorunsede %95 dağıtılıyorsunuz ben ankaradayim ağırlıklı olarak marmaris kocaeli ıstanbul falan...
    5- suraya buraya askerlik cikarsa her hafta evci cikarim diye bisey yok evci ciksanda bi siniri var ayda 1 defa
    6-kilit goturmeyin aliyorlar ıskenderunda
    7- cep telefonu da goturmetin ıskenderuna sokamazsinis soksanizda kullanamazsiniz sarj edecek yer yok
    Usta birliginize giderken de teslim olmadan once biyere birakin birliginizde telefon serbestligi ne duzeyde bakib kaptirmak istemezsiniz telefonu
    8-kisisel esta haric goturmeyin valiz siskinligi yapmayin renk farketmez ic camasirinda
    9- dagitim kullanmayin cunku 7 gun veriyorlar ve yolsuz bu askerliginizi 7 gun uzatir ama usta birliginizde 7 gun kullandiginizda yol ile birlikte 9 veya 11 gun izin kullanir. Yine 7 gun uzatirsiniz
    10- gorevinizi en iyi sekilde yapmaya calisirsaniz askerlik biter isten kacarsaniz askerlik ızdırap olur
    11- cok aptal insanlarla karsilasip askerlikten soguya bilirsiniz yapmayin
    12- Unutmayin Her Turk asker dogar
    -vatan borcudur gidin odeyin

• Zorlayici kos atla zipla yok ama bol bol yuruyus var yemin toreni gunu anne babaniz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: sinibaga

Zorlayici kos atla zipla yok ama bol bol yuruyus var yemin toreni gunu anne babaniz icin

Sağ olasın sinibaga.
    Epey bilgilendirici şeyler yazmışsın, eksik olma!

İçim rahatladı şimdi, madem koşu yok... Yürüyüş sıkıntı değil, sık sık yürüyüşlere çıkıyorum, 1 saatten fazla yürüyüş yapabiliyorum ama arada koşmayı denediğimde daha 100 metre olmadan sol bacağım ve sırtım kilitleniyor hemen, mümkün değil devam edemiyorum.
    Ama yürüyüşte asla sıkıntı yok!

Bu silüs olayı da, gidip şubeden mi alacağız o kağıdı?
    Ben yazın başvuru yaparken şubedeki memur kadın, oraya daha gelmem gerekmediğini ve nereye çıktığım internete düştüğünde PTT'den yol parasını alıp direkt teslim olacağımı yazmıştı... Ama silüs için şubeye gitmem gerekecek diyorsun öyle mi?
    Bir de, celp dönemi olarak 17-19 Aralık arası yazmış ve ben 18'ine bilet aldım... Silüste çok farklı bir tarih çıkma durumu mu var diyorsun acaba?

• quote:

356. Donem ıskenderunda acemilik yapmis biri olarak bi kac tavsiye
    1-silus kagidinizda teslim tarihiniz belli olmadan bilet almayin erken teslim olan erken cikar diyr bisey yok erken teslim olma mallagini yapmayin
    2- beraber gitdiginiz kisilerle yani arka arkaya ayni boluge duseceksiniz diye bisey yok
    3-telefin karti 1 alin abartmayın oradada satiliyor bazi ankesorlu telefinlarin geri donusu var onlari keşfedildin arayacaklarini arayip bana burdan don dersiniz
    4- usta birliginizde iskenderun gorunsede %95 dağıtılıyorsunuz ben ankaradayim ağırlıklı olarak marmaris kocaeli ıstanbul falan...
    5- suraya buraya askerlik cikarsa her hafta evci cikarim diye bisey yok evci ciksanda bi siniri var ayda 1 defa
    7- cep telefonu da goturmetin ıskenderuna sokamazsinis soksanizda kullanamazsiniz sarj edecek yer yok
    Usta birliginize giderken de teslim olmadan once biyere birakin birliginizde telefon serbestligi ne duzeyde bakib kaptirmak istemezsiniz telefonu
    8-kisisel esta haric goturmeyin valiz siskinligi yapmayin renk farketmez ic camasirinda
    9- dagitim kullanmayin cunku 7 gun veriyorlar ve yolsuz bu askerliginizi 7 gun uzatir ama usta birliginizde 7 gun kullandiginizda yol ile birlikte 9 veya 11 gun izin kullanir. Yine 7 gun uzatirsiniz
    10- gorevinizi en iyi sekilde yapmaya calisirsaniz askerlik biter isten kacarsaniz askerlik ızdırap olur

"silus kagidinizda teslim tarihiniz belli olmadan bilet almayin erken teslim olan erken cikar diyr bisey yok erken teslim olma mallagini yapmayin"
    "cok aptal insanlarla karsilasip askerlikten soguya bilirsiniz yapmayin "

bu şekilde düşünen ergenlere deli oluyom ya. demekki senin gibi ergenliğini yaşayamamış velet çok. 1 gün erken gitmekle mal olunuyorsa senin gibi veletler hiç çekilmez orada . param olaydıda bedelli yapıp siktiğimin beş para etmez amına koduğumun mallarının oolduğu rezil bir kurum olan tsk ya gitmesem. Yazık. böyle embesillerle kendini birsey sanan miilete laf sokarak çok bildiğini sanan ak evlatlarını koruyacağız. böyle işin ben ak. Sonra askerde olay neden oluyor adamlar niye kavga ediyor ölümler olur vs vs.

• 19 u sabahı adanaya aldım bende uçak bileti ordan iskenderuna geçicem :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

quote:

Zorlayici kos atla zipla yok ama bol bol yuruyus var yemin toreni gunu anne babaniz icin

Sağ olasın sinibaga.
    Epey bilgilendirici şeyler yazmışsın, eksik olma!

İçim rahatladı şimdi, madem koşu yok... Yürüyüş sıkıntı değil, sık sık yürüyüşlere çıkıyorum, 1 saatten fazla yürüyüş yapabiliyorum ama arada koşmayı denediğimde daha 100 metre olmadan sol bacağım ve sırtım kilitleniyor hemen, mümkün değil devam edemiyorum.
    Ama yürüyüşte asla sıkıntı yok!

Bu silüs olayı da, gidip şubeden mi alacağız o kağıdı?
    Ben yazın başvuru yaparken şubedeki memur kadın, oraya daha gelmem gerekmediğini ve nereye çıktığım internete düştüğünde PTT'den yol parasını alıp direkt teslim olacağımı yazmıştı... Ama silüs için şubeye gitmem gerekecek diyorsun öyle mi?
    Bir de, celp dönemi olarak 17-19 Aralık arası yazmış ve ben 18'ine bilet aldım... Silüste çok farklı bir tarih çıkma durumu mu var diyorsun acaba?

silüsü internettten turkiye.gov.tr den alacaksınız mini bir anket oluyor yani anket derken sorular şehit gazi yakınınız var mı gibisinden askerlik şubesiyle işiniz yok
    ptt den de yol paranızı
    denizcisiniz rahat olun rahat geçecek askerliğiniz homurdanmayın çok daha zor askerlik yapanlar bvar

• quote:

Orijinalden alıntı: roc_20

quote:

356. Donem ıskenderunda acemilik yapmis biri olarak bi kac tavsiye

"silus kagidinizda teslim tarihiniz belli olmadan bilet almayin erken teslim olan erken cikar diyr bisey yok erken teslim olma mallagini yapmayin"
    "cok aptal insanlarla karsilasip askerlikten soguya bilirsiniz yapmayin "

bu şekilde düşünen ergenlere deli oluyom ya. demekki senin gibi ergenliğini yaşayamamış velet çok. 1 gün erken gitmekle mal olunuyorsa senin gibi veletler hiç çekilmez orada . param olaydıda bedelli yapıp siktiğimin beş para etmez amına koduğumun mallarının oolduğu rezil bir kurum olan tsk ya gitmesem. Yazık. böyle embesillerle kendini birsey sanan miilete laf sokarak çok bildiğini sanan ak evlatlarını koruyacağız. böyle işin ben ak. Sonra askerde olay neden oluyor adamlar niye kavga ediyor ölümler olur vs vs.

arkadaşım önce sen bi sakin ol
    356.dönem de 3.teslim olan kişi benim arakdaşım ve bana dediği ben iskenderun a teslim olan 3.malım dedi kendi cümlesi benim değil ha bu kadar neden sinirlendirdi seni bilmiyorum sende mi yoksa...
    çok aptal insanlar cümlesi de bana ait askerliği yapınca anlarsın yaptın mıu bilmiyorum.yapmadıysan da anlarsın beni siz görevinizi yapın arkadaşlar kimseye bulaşmayın kaybecek bişeyi olmayan adam çok
    askerde sivil hayattan daha mutlu olanlar var düşünün artık

sakin ...

Bu arkadaşın halini görün arakdaşlar askerde böyle ağzı bozuk sürekli isyan eden askeriye şöyle kötü böyle küfür küfür küfür eden
    komutanlara küfür edip yüzlerine yalakalık yapan çok
    bu tip insanların arasına gideceksiniz o yüzden diyorum sakin olan hiç sinirlenmeyin gününüzü doldurun
    dediğim gibi askerde bu roc_20 tipi insan çok siz sakin olun yeter.Nasıl bir eyre gideceğinizi bu arkadaş sayesinde biraz anlamışsınızdır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinibaga -- 30 Kasım 2014; 13:41:15 >

• bu arada bilgisayar öğretmeni-mühendisi varsa aranızda ankara deniz genel arşiv müdürlüğüne gelme ihtimaliniz yüksek orada tarama yapıldığı için ihtiyaç çok

son olarak küçük kaplar işe yarıyor 1-2 tane bulunsun ıvır zıvırı toparlamada size yardım eder (tırnak makası tıraş bıçağı koyarsınız..)

arkadaşlar başka merak ettiğinzi bişi varsa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinibaga -- 30 Kasım 2014; 13:38:42 >
  • 28 Kasım itibariyle acemiliği bitirdik. Tüm tecrübelerimizi burada paylaştık:https://www.facebook.com/groups/bahriyeliler2014/
  • sinibaga S kullanıcısına yanıt
    askere gitmedim ama aralıkta gidicdem kısmetse.şimdi;

kendi cümlelerin değilse alıntı olduğunu söylersin .

ilk cümlede erken gitmek mallıkken son cümlede vatan borcu oluyor enteresan.böyle bir cümleye sakin olup sevgi sözcükleri söylücek değilim.

bu ülkenin doğusu güneyi orospu olmuş ak pkk lıları yol kesip herşeyi yapar olmuş(buna daha çok şey eklerimde bitmez.siyasetle alaksı yok.kendi kendine kurma bu cümleden bir şeyler), sonra askeriyenin içindeki bitmez tükenmez egolara sahip komutanlar(google yazınca her şey anlatılıyor bunları askerlik yapanlar söylüyor ve haberlerdede okuyoruz) , sonra 3 5 ay geçince kendini bi sikim sanan götüne koduklarımın devreci veletleri varya hepsi senin gibi yada arkadaşın gibi insanlık öğrenmemiş, ahlaktan yoksun, başkasına saygısı olmayan insan görünümlü şahsiyetsizlere küfür etmeyipte ne yapcam. Ülkemizde gerçek askerlik öğretiliyorda ben mi görmüyorum. Kalkmış bana askeriyeyi kötülüyorsun diyorsun. Yanlış olan şeylere karşı çıktığım için mi beni yalakalık yapan sonra arkadan konuşan olarak nitelendirdin. 7/24 bi şe yaramayan aptal aptal nöbet tutup orayı burayı paspaslamak askerlik mi? (buna cevap hemen hemen herkes değil der. değilse ona göre yorum yapıcan. saçma saçma konuşup boş laf yazmıcan)
    Senin gibi aciz zavalllılar yüzünden üniversite okuyan insanlar askere gitmek istemiyor. Neden o beyninizi hiç kullanmadığınız için. insanlık için bile kullanımıcak durumda olan Askerliği gidip 4 5 yaşındaki çocukların oynadığı evcilik sanan zihniyeti gelişmemiş, şahsiyetsizlerin olduğu yeri mi savuncam. (Üniversite okumakla adam olunmuyor bunu sakın deme üsteki cümlede bunu kastetmedim) .En basiti yer değiştirme(sözde hırsız değiller) vs . şimdi buraya 50 sayfa yazmakta varda neyse boşa kendimi yormuş olurum.

Senin gibi 1 gün önce erken gitmeyi(neden erken gittiğini bile bilmeden) atıp tutan orda burda kulaktan dolma laflarla askere gelen 2 günde kendini bişi sanan , ak hırsızlarının olduğu ,karaktersizlerin olduğu yere gidicez. malesef. herkes mi böyle değil. olmayanlara laf yok.

hadi aslan sen şimdi istediğin kadar bana kaf sok kendini tatmin et. Bu kafayla devam. Bu ülkede harcanıyorsunuz siz. yazık ya.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.