Şimdi Ara

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
373
Cevap
7
Favori
75.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç sorum daha vardı.

1-şimdi orda bize verilecek çanta ne kadar büyüklükte olucak ?O çantayı nerede saklıcak sivil çantamızla birlikte valizliğemi gidicek yoksa dolapların üstünde mi bekletilecek?

2-ayakkabılara kilit gerekiyor mu?

3-Dolabı dolap düzenindeki gibi yerleştirdik .Diyelim 5 tane çamaşır aldık gittik ,2 tanede orda verdiler diyelim etti7. 2 tanesini diyelim kirli temiz torbalara koyduk görüntüye, diğerlerini ufak bir çanta alıp traş malzemeleri ile birlikte ona koyup saklama durumu var mı? Yoksa onların bize veerceği çantaya koyup dolap üstünde saklayıp gerektikçe ordan alabirli miyiz?(bazı konularda verdikleri çantayı klitleyip dolap üstünde tutulabiliyormuş.Fazla eşyaları vs ordan temin edilebilirmiş)varmı böyle bir imkan.(bir kaç resim eklicem oluru olan varsa söylerin .benzerlerinden götürürüm.boyutlarıda 10x25 yada15x20 gibi birşey sanırsam olsun olsun 30cm oldun
    hem acemi hem usta birliği için cevaplarmısın.yada sen böyle birşey gördün mü bilgin varmı.sorun ederlermi?

4- banyolar kabinliymiş.Bi yerde yazıyordu sürekli biryerleri okumaktan neyin nerde olduğunu unuttum . banyo yaparken kabın ıcınde sabunu ,lifi,havluyu, cüzdanı filan asıcak yada koyucak bir yer varmı?

5-oranın çeşme çayları kötüymiş herhalde. orada çay kahve makinası varmı?molalarda kantin kuyruğuna girdik su alamadık napcaz ya acayip enterasan sorular geliyor aklıma biraz fazla abartmış gibi olcak ama aklıam sürekli takılıp duruyor.

6-ptt den yol parasını şimdiden alabilir miyiz yoksa sülüs açıklanıncamı alırız?

aklıma geldikce tekrar yazarım dedediciiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
     İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY

• quote:

Orijinalden alıntı: roc_20

Merhaba dedelerin dedsi
    Birkaç sorum daha vardı.

1-şimdi orda bize verilecek çanta ne kadar büyüklükte olucak ?O çantayı nerede saklıcak sivil çantamızla birlikte valizliğemi gidicek yoksa dolapların üstünde mi bekletilecek?

2-ayakkabılara kilit gerekiyor mu?

3-Dolabı dolap düzenindeki gibi yerleştirdik .Diyelim 5 tane çamaşır aldık gittik ,2 tanede orda verdiler diyelim etti7. 2 tanesini diyelim kirli temiz torbalara koyduk görüntüye, diğerlerini ufak bir çanta alıp traş malzemeleri ile birlikte ona koyup saklama durumu var mı? Yoksa onların bize veerceği çantaya koyup dolap üstünde saklayıp gerektikçe ordan alabirli miyiz?(bazı konularda verdikleri çantayı klitleyip dolap üstünde tutulabiliyormuş.Fazla eşyaları vs ordan temin edilebilirmiş)varmı böyle bir imkan.(bir kaç resim eklicem oluru olan varsa söylerin .benzerlerinden götürürüm.boyutlarıda 10x25 yada15x20 gibi birşey sanırsam olsun olsun 30cm oldun
    hem acemi hem usta birliği için cevaplarmısın.yada sen böyle birşey gördün mü bilgin varmı.sorun ederlermi?

4- banyolar kabinliymiş.Bi yerde yazıyordu sürekli biryerleri okumaktan neyin nerde olduğunu unuttum . banyo yaparken kabın ıcınde sabunu ,lifi,havluyu, cüzdanı filan asıcak yada koyucak bir yer varmı?

5-oranın çeşme çayları kötüymiş herhalde. orada çay kahve makinası varmı?molalarda kantin kuyruğuna girdik su alamadık napcaz ya acayip enterasan sorular geliyor aklıma biraz fazla abartmış gibi olcak ama aklıam sürekli takılıp duruyor.

6-ptt den yol parasını şimdiden alabilir miyiz yoksa sülüs açıklanıncamı alırız?

aklıma geldikce tekrar yazarım dedediciiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
     İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY

1 .cevap : 2 adet çanta verilecek biri büyük boy buna sanırım 21-22KG eşya koymak mümkün diğeri de 5-6kg lık küçük bir çanta
    2. acemi birliğinde biz kilitlemedik hatta ustada bile kilitlemedik
    3.acemide sıkıntı yok , usta birliğinde ise denetleme zamanına denk gelirse dolap düzeni gereği sadece 1er adet koyabileceksiniz gerisi çantalarda ambarda duracak
    4.evet var ama dikkat edin banyo yaparken önce soğuk suyu açın sonra sıcağı , haşlanabilirsiniz
    5.Çeşme çayları meşhurdur iskenderun'un çaykahve makinası var jeton ise 0,27kuruş idi benim zamanımda , suyu 24'er adet alıp yatağının altına atabilirsin iskenderunda su da 22kr. idi
    6. sülüşle beraber alacaksın yol parasını , askerlik şuben kuruşu kuruşuna verecek sana

• OzanErsoy kullanıcısına yanıt
    bende bursa osmangaziden geliyorum 17 aralıkta benimde muhafız hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: valodatif

18i thy atatürk 12.55 uçuşu aldım bende

3 kişi olduk. devamını bekleriz.

thy atatürk 12.55 18 aralık bilet alan arkadaslar facebookta grup kuralım ordan konusalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkang.

quote:

quote:

thy atatürk 12.55 18 aralık bilet alan arkadaslar facebookta grup kuralım ordan konusalım

şu an için facede grup var.Kasımda ilk grubu önce gönderelim sonra orada yazarız .O gün o saatte almış olanlar yada alıcaklar olanlarla haberleşir bir giderizGitmeden 10 gün 1 hafta önce buluşuruz tanışırız beraber gideriz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

El Feneriniz muhakkak olsun , lazım olabilir
    İç çamaşırında renk sınırlandırılması yok
    Telefon kartını kesinlikle askeriyenin kendi kantininden alın
    Banyo haftada 3 gündü
    Kantin ucuz , bir topkek 22krştu ( Kasım 2013 / 353.KD yim ) Kantinde NAKİT PARA geçmez haberiniz olsun , size 2.yada 3.gün kart çıkartılacak o kartla alışveriş yapacaksınız kantinden
    Ben Öğlen 2 de teslim olmuştum , gece 10 da tüm işlemlerim bitmişti

iç çamasırında renk sınırlaması yok demişşin. ben sımdı eskı donemlerınkını okuyorum yavas yavasta bir yerde gördum don gıyılmesı zorunlu fılan yazmıs öyle bır sey varmı :D ben hayatta gıyemem gıydımmı 2.gün pişikten biterim. birde benim evde giydigim boxerlar gri. atletide gri alsam sorun olurmu. içlik olarakta krem rengi düşünüyorum. Sorun ederlermi. Kİm ne derse desin %de 100000000000000000000 boxer giyicemde ne olur ne olmaz bi sorayım dedım.
    Birde orda satılan çamasırların rengı ahngı renk.?
    Teslim olunca zirraat kart vs ne zaman cıkıyor.BU kart bankamatık kartı mı yoksa gıderken bır tane bankamatık kartı cıkarmak gerekırmı?
    Namaz kılmada sorun oluyor mu? Eğitim yaptıran cavuslar fılan bır sorun eder mı? Birde bir mesajında okumustum tam hatırlamıyorum hangı konuda 2013de kı konuda herhalde komutanlar cok ıyı demıssın. egıtım yaptıran mı yoksa uzman astsubay tegmen yada yuzbasılar fılan mı. ORada hangı rutbelıler ile karsılasıcaz. Bırde sıkayet vs yada yardım ısteme gıbı durumlarda hangı sırayla komutanlar zıyaret etmek gerekir bilgilendirirsen sevinirim.(Önce astsubay yada böluk yada tabur mu ne haltsa hangısıne gıdılır vs )
    Bırde bır gun nasıl gecıyor . Hangı saatte kalkılıyor. kalvaktı, ogle yemegı saatlerı vs.

Merhaba torun

iç çamaşırına kesinlikle karışmıyorlar istersen kırmızı giy istesen mavi yada yeşil , karışmıyorlar buna .slip yada boxer ayrımı da yok . İsteyen slip giyiyordu isteyen boxer .
    Namaz konusunda bir sıkıntı çıkmıyordu ama tabii ki eğitim saati ben Bi namaz kılayım deme lüksün olmuyor onu da bil .
    sabah 6 da haftasonlarıda 6:30 kalk saati.
    Ziraat kart yada pttkart zaten şu an basım aşamasında siz oraya girdiğinizde 2.nci yada 3.gun kartlarınız verilecek , sigara içmiyorsan eğer 100tl yeter 22gunluk acemi birliği için ,ben 117tl harcamıştım onunda 10,5 tlsi telefon kartına 3*45dk lık 3 tane kart almıştım ,birde terliğe vermiştim 6tl.
    kantin ucuz 2,5lt kik kola 2,25tl idi düşün yani :)
    bölük komutanı ya ustteğmen olacak yada yüzbaşı hepsi şeker gibi insanlar , bizim bölük komutanı on numaraydı ,hatta tabur komutanımız bile harika bir adamdı binbaşı.

ek : herhangi bir muracaatte önce cavuşlara,olmadı uzmanlara , sonra bölük astsubayına baktın oda çözemiyor o zaman bölük komutanına çıkarsın, oda çözemezse tabur komutanına :)

alay komutanıda 10 numara insandır , deniz piyade kd.albay Ayhan Özden . Sizi çevirir sizinle sohbet eder,hal hatır sorar .bizim devrelerden birkaçı banyodaki sıcak sudan dolayı yanmıştı onda bile geldi durumu sordu ,orada kalmaya bakın 😊

dede bu alay nerede sahille hiç ilgisi yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: safa b

quote:

quote:

quote:

Banyo haftada 3 gündü
    Kantin ucuz , bir topkek 22krştu ( Kasım 2013 / 353.KD yim ) Kantinde NAKİT PARA geçmez haberiniz olsun , size 2.yada 3.gün kart çıkartılacak o kartla alışveriş yapacaksınız kantinden

iç çamasırında renk sınırlaması yok demişşin. ben sımdı eskı donemlerınkını okuyorum yavas yavasta bir yerde gördum don gıyılmesı zorunlu fılan yazmıs öyle bır sey varmı :D ben hayatta gıyemem gıydımmı 2.gün pişikten biterim. birde benim evde giydigim boxerlar gri. atletide gri alsam sorun olurmu. içlik olarakta krem rengi düşünüyorum. Sorun ederlermi. Kİm ne derse desin %de 100000000000000000000 boxer giyicemde ne olur ne olmaz bi sorayım dedım.
    Teslim olunca zirraat kart vs ne zaman cıkıyor.BU kart bankamatık kartı mı yoksa gıderken bır tane bankamatık kartı cıkarmak gerekırmı?
    Namaz kılmada sorun oluyor mu? Eğitim yaptıran cavuslar fılan bır sorun eder mı? Birde bir mesajında okumustum tam hatırlamıyorum hangı konuda 2013de kı konuda herhalde komutanlar cok ıyı demıssın. egıtım yaptıran mı yoksa uzman astsubay tegmen yada yuzbasılar fılan mı. ORada hangı rutbelıler ile karsılasıcaz. Bırde sıkayet vs yada yardım ısteme gıbı durumlarda hangı sırayla komutanlar zıyaret etmek gerekir bilgilendirirsen sevinirim.(Önce astsubay yada böluk yada tabur mu ne haltsa hangısıne gıdılır vs )
    Bırde bır gun nasıl gecıyor . Hangı saatte kalkılıyor. kalvaktı, ogle yemegı saatlerı vs.

Merhaba torun

iç çamaşırına kesinlikle karışmıyorlar istersen kırmızı giy istesen mavi yada yeşil , karışmıyorlar buna .slip yada boxer ayrımı da yok . İsteyen slip giyiyordu isteyen boxer .
    Namaz konusunda bir sıkıntı çıkmıyordu ama tabii ki eğitim saati ben Bi namaz kılayım deme lüksün olmuyor onu da bil .
    Ziraat kart yada pttkart zaten şu an basım aşamasında siz oraya girdiğinizde 2.nci yada 3.gun kartlarınız verilecek , sigara içmiyorsan eğer 100tl yeter 22gunluk acemi birliği için ,ben 117tl harcamıştım onunda 10,5 tlsi telefon kartına 3*45dk lık 3 tane kart almıştım ,birde terliğe vermiştim 6tl.
    bölük komutanı ya ustteğmen olacak yada yüzbaşı hepsi şeker gibi insanlar , bizim bölük komutanı on numaraydı ,hatta tabur komutanımız bile harika bir adamdı binbaşı.

ek : herhangi bir muracaatte önce cavuşlara,olmadı uzmanlara , sonra bölük astsubayına baktın oda çözemiyor o zaman bölük komutanına çıkarsın, oda çözemezse tabur komutanına :)

alay komutanıda 10 numara insandır , deniz piyade kd.albay Ayhan Özden . Sizi çevirir sizinle sohbet eder,hal hatır sorar .bizim devrelerden birkaçı banyodaki sıcak sudan dolayı yanmıştı onda bile geldi durumu sordu ,orada kalmaya bakın 😊

yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safa b

quote:

quote:

quote:

Banyo haftada 3 gündü

Merhaba torun

yok

Tam olarak nasil bir yerde cevresi nasıl askeriye buyuk mu denizcilikle ilgili hic bir egitim yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Muv. Özelliği Şoför yazıyor. 6 aralıkta teslim oluyorum, istanbuldayım. 132,5 yol parası verdiler. Hangi ulaşım yoluyla gitmemi tavsiye edersiniz?

Ben ucakla gidiyorum baskan sen nasil yapcan ?

• quote:

quote:

18 Aralık 12,55 Atatürk Havalimanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: omrozan

quote:

Muv. Özelliği Şoför yazıyor. 6 aralıkta teslim oluyorum, istanbuldayım. 132,5 yol parası verdiler. Hangi ulaşım yoluyla gitmemi tavsiye edersiniz?

Ayın 5 ine pagasus 16:20 uçağına bilet aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omrozan

quote:

Ayın 5 ine pagasus 16:20 uçağına bilet aldım.

Bende 6sında 06:05 ucağı ile geliyorum inş

• 2.gruplar ıcın sevk belgelerı ne zaman cıkar bılgısı olan var mı tertipler?kasım sonunda bankaya ıstıfamı verıcem. sevk belgesını ısteyecekler tazmınat ıcın.burda nasıl bır yol ızlerız ?
  • Hirotaro dedeye bende birkaç soru sorayım,hem bu sorulardan diğer arkadaşlarda faydalanır :)
    1-) ilk teslim olduğumuz gün, yemin töreninin ne zaman yapılacağını öğrenebilirmiyiz ?
    2-) dikkatimi çekti 10 kişiden 7-8'ini muhafız yapmışlar benim gibi :) etrafındaki samimi arkadaşlarından muhafız olanlar varmıydı varsa ne yapıyorlardı ?
    3-) yüzmeyi öğretip deniz veya havuzda spor-eğitim yaptırıyorlarmı ? (bir iki video izledimde) yada biz gemi yüzü görecekmiyiz :) şimdiden teşekkürler dede...

•  İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY

Arkadaşlar merhabalar Ben Burak 27 YAaşındayım bende kısa dönem olarak aralık ayında teslim olucam tekirdağ çerkezköy'den gelicem trakya bölgesinden gelicek arkadaşlar varmıdır.
  • denizci olmak istemişimdir hep ama olmadı
  • roc_20 R kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar herkese hayırlı olsun ben de 17-19 arası teslim olacağım. İsmim Abdurrahman 26 yaşındayım reklam pr ajansı çalışanıyım. Facebook grubunun linkini paylaşabilir misiniz ? Tertiplerimle tanışmak isterim. Hepimize şimdiden kolaylıklar. Bu arada İstanbul'Dan geleceğim. Önceden tanışma frsatımız olursa memnuniyet duyarım. Tazminat konusunda ise e-devlette çıkan Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu ile işyerinizden tazminat talep edebilirsiniz. Ben herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahip44 -- 11 Kasım 2014; 13:22:59 >
  • sahip44 malatyalımısın ? bende malatyadan gelecem :)

• Serdar_44 S kullanıcısına yanıt
    Serdar doğma büyüme İstanbulluyum ama aslen Malatyalım. Birçok akrabam orda hatta Kasım'da askere gideceğimi düşündüğüm için Ekim sonunda ziyarete gelmiştim. Memnun oldum kardeşim. Abdurrahman Erenler ismim sosyal medyadan haberleşelim tüm devrelerimle.
  • bende memnun oldum abim ben face hesabımı dondurdum ama burda mümkün oldugunca sürekli aktifim :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.