Şimdi Ara

İskenderun Kız Öğrenci Yurt, Özel Kutluay Kız Yurtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 – 2015 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlamış olan Özel Kutluay Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu binamız yangın ve deprem yönetmeliğine uygun olup M.E.B ‘dan onaylı ruhsata sahiptir.

HAKKIMIZDA

Özel Kutluay Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu 2014 – 2015 eğitim öğretim dönemide İskenderun şehir merkezinde hizmete açılmıştır. Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı tecrübeli bir eğitmen olan yurdumuz müdüresi ve beraberindeki çalışma arkadaşları , öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en iyi hizmeti vermektedir.

Hiçbir cemaat ve dernekle bağlantısı olmayan yurdumuz , Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışmakta ve bakanlığın tebliğine göre yönetilmektedir.

Yurt olarak amacımız sadece konaklama hizmeti sunmak değil , bunun yanı sıra ülkemizin geleceği olan gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmaktır.

Özel Kutluay Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ve çalışanları ile BÜYÜK BİR AİLEDİR.

NEDEN BİZ?

İnsanların yaşamlarında çok büyük önem taşıyan bir takım dönüm noktaları vardır ki;

Bunlardan biride Yüsek öğrenim ve üniversite hayatıdır.

Özel Kutluay Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu üniversite hayatı boyunca siz öğrencilerimize tecrübe ve deneyimlerimize dayanarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda kaliteli bir hizmet sunabilmek için kurulmuştur.

Ailelerinden uzak olan öğrencilerimize İskenderun da ki ikinci adresiniz , hissini yaşatıyor ve yıllar boyu sürecek olan dostlukların temelinin atılmasını sağlıyoruz.

http://www.kutluayogrenciyurdu.com/

iskenderun yurtları, iskenderun kız öğrenci yurtları, iskenderun özel yurtları, iskenderun öğrenci yurtları

...

[url]www.baymyo.com[/url] ekibi tarafından hazırlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymyo -- 23 Nisan 2015; 0:19:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.