Şimdi Ara

İSKİ DEN DH YÖNETİMİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iskini ricası üzerine yorumsuz olarak yazıyorum bşiilginize yorumsuz yanlış anlaşılmasın sadece bir yorum yapmayacağım şeklinde algılansın haklı yada haksız demeyeceğim

http://www.iskenderdemirbilek.com/forum/iski.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 20 Ocak 2005, 16:33:17 >

• way bea yaktınız gül gibi adamı koçum iski kim tutar seni
  • Yanlış var.

james_earl_cash kişisininde açtığı konu "Gereksiz mesajlar" alanına taşınmış.
  • siz hala "iski" nickli arkadaşın psikolojisini çözemediyseniz yuh yani, ben daha 2-3 mesajında adamı anladım. işi gücü milleti gaza getirip, sonrada seyretmek böyle tatmin oluyor adam

bu topiğe yazı yazıldıkça adamın istediklerini yapıyorsunuz ve tatmin oluyor böylece yazmaya devam edin
  • MAKSAT İSKİ'YE DESTEK OLSUN. HE HE HEHEE
    quote:

Orjinalden alıntı: eddie_bg

siz hala "iski" nickli arkadaşın psikolojisini çözemediyseniz yuh yani, ben daha 2-3 mesajında adamı anladım. işi gücü milleti gaza getirip, sonrada seyretmek böyle tatmin oluyor adam

bu topiğe yazı yazıldıkça adamın istediklerini yapıyorsunuz ve tatmin oluyor böylece yazmaya devam edin

• iski, kimse koyun toplumunda değil. Hayaller dünyasında kendi platonik dünyandan çık. Dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Giderim forumdan çıkarım, ilişiğimi keserim demişsin, git, bir daha da gelme!!! Kime ne faydan var? Son zamanlarda yaptıkların hep zarar. Bu forum senin ceza aldığın ve forumda olmadığın zamanlarda hep huzurlu oldu. Sensiz olay da olmuyor. Git ve geri gelme. Delikanlı adam sözünü tutar, gider ve gelmez bir daha!!! Seni istemiyoruz!!
  • iskiye ölüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

iski, kimse koyun toplumunda değil. Hayaller dünyasında kendi platonik dünyandan çık. Dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Giderim forumdan çıkarım, ilişiğimi keserim demişsin, git, bir daha da gelme!!! Kime ne faydan var? Son zamanlarda yaptıkların hep zarar. Bu forum senin ceza aldığın ve forumda olmadığın zamanlarda hep huzurlu oldu. Sensiz olay da olmuyor. Git ve geri gelme. Delikanlı adam sözünü tutar, gider ve gelmez bir daha!!! Seni istemiyoruz!!

evt abi tamamda adamın yaptıkları belli sırf böyle olay çıkarmak için bu forumda sanki yukarda dendiği gibi bunlardan tat alıyo böyle konulara cvp yazmaklada adamın istediğini veriyoruz...

• iski burada.
  • İski'ye atanmış moderatörlerimiz ister istemez farklı bir tutum uyguladılar. Bundan sonra bunu düzeltmek bizim iç meselemizdir. Böyle farklı bir uygulamayı istemezdik o yüzden bundan sonra daha dikkatli olacağız ve sorunları çözümleyeceğiz.

Konuyu uzatmayıp burda noktalıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.