İslam : Barış İslam barış demektir ya hani Peygamber (sav) hep saadetleriyle naif ve naziktir Hani hep şefkatiyle sarar ya bizi. Ha işte o bir tek bize özeldir. Düşmana işte öyle değildir Tabiki bizde Peygamber gibi herkese Şefkat nazarı ile bakmalıyız Tabiki İslam barış demektir. Ama harp meydanı işte öyle değildir Mesela Şeytana sataşırken merhamet etmemeli Şeytana merhamet aslında şeytana sataşmaktan geçer Düşmana yani şeytanlara sataşmak Peygamberi üzer ve kızdırır Bu savaşmak demektir ama tek başına bir savaş Dinimizde şeytana sataşmak yasak Yani yasağı çiğnediğimiz için şeytana merhamet etmiş Şeytanlara malzeme vermiş oluyoruz bizler Şeytana sataştın mı illa yiyeceksin dayağı İlla sana galip gelecek Eeee kızdırıyor anladım Usulüdür bu gizliden de kızma usulüdür Şeytan işini yapıyor En güzeli ’’ İşim olmaz şeytanla’’ demektir Şimdi anlaşıldım sanırım şeytana merhamet konusun da Merhamettir bu yanlışlıkla işini kolaylaştırmaktır Hannas’ların şeytanların. Sebebi var Allah öyle istemiyor Eeee sonra günaha dalmamıza müsade ediyor Allah Sataşmasaydım şeytana, daldırmazdı Rabbim günaha, Eeee ben Türk askeriyim dedemde Türktür O öyle Kürdü de Türktür Arabıda Türktür Türk olmayan müslüman da yoktur. Suriyeli’de Türktür. Benim Mürşidim de Türkür Türkleride çok sevendir Adı Seyyid Muhammed Mehdi El-Haleli Kızıltepe’dedir yeri Mardin olan Kızıltepe’de Kalacak yer veriyorlar abiciğim ablacığım Mardin kültürü isteyip de otele para vermek biraz garip oluyor. Evliyadır ya duasını almadan gitmeyesin memleketimizden Barış Sağlam |
Bildirim