islam dini matematiksel mantığa uygun mudur. (yapay zeka (ChatGPT) botuna sordum.)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
@pspsexer ilgini çeker.
-
-
-
allah a inanmadığımı nerden çıkardın. aksine bu robot ateistlerden bile akıllı :)
-
bota uyma diyoruz özeti bu
ayrıca dh de yazdıklarından biliyorum
gerçeği Allah bilir.
ateistlere akıl biçmenden de çakılıyor.
neyse
kısaca yetmez hem o seninle inancın arasında biz karışmayız oraya...
yani
her doğruyu söyleyen seni doğruya ulaştırmaz
bakınız feto
o da bottu insan botu
klavuz bilenlere ne oldu bak...
tek klavuz tek doğru yol var.
ateistler akıllı olsa kendilerini kurtarırlardı.
şöyle bir çevrelerine bakıp bu kadar nimet nereden geldi kaynağı nedir diye sormuyor düşünmüyor minnet bile duymuyor hatta nankörlük ediyorlar
bu zavallılar görmüyorlar ki akıllarını kullansınlar.
yok derler hafif deprem olur Allahım bizi kurtar deyip birbirlerine sarılırlar sarsıntı durur yine unuturlar.
yahu
çevreniz de her imkan olacak elması armudu elektriği suyu her hastalığa çaresi çeşit çeşit madeni her bir şeyi ve bunun kaynağı yok tesadüf paşa keyfim için tesadüfen var bunlar diyeceksiniz he mi...
yemeği yediniz karnınızı doyurdunuz bir teşekkür edin bari ayıptır günahtır.
yok ne demek...şimdi tıka basa yediniz ya.
insan evrendeki en nankör canlıdır
yer yemedim der üstüne küfreder.
şu merhamete bakın ki hala beslenirler her nimetten faydalandırılırlar.
işte ben asıl bu merhametin büyüklüğüne şaşırıyorum.
nereye kadar soru bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Aralık 2022; 3:35:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne yazmışım burada. Akp yi eleştirmem dışında bir şey gördüğün yok.
Demek istediğim şey her ne kadar inançsız olursan ol her ne kadar dinler bitecek diye argumanin olsun dinleri kabul etmeyip bilime bağladığın şey sana bilim din ve islam var diyor. Burada islam in gücünü ve güzelliğini gösteriyor.
Kimseninde bota falan uyduğu falan yok. Ben inancımı bota baglamadım.
Ama bu bot yazılım balonunu sondurecek gibi duruyor. Belki şu anda bu bot sana bir şey ifade etmeyebilir ama yazılım dünyasında devrim gibi bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o da boş balon...akp yi eleştirmen de
havada karada kazanırlar
yerine kimi koyacaksınız sizinkileri mi
eleştirmek yerine hakkını ver adaleti var hak yolunda diyelim.
ne gördüysek o
gerçeği yine o bilir biz görebildiğimizi söyleriz bildiğimiz matematik kadarını...ayna her yerde var....başarılar.
Allah yolunda olmayanlar kendilerini de kurtaramaz halklarını da...diğerleri değil.... biz de biliyoruz halk ta ..
çalışana çalışmıyorlar deyip iftira atmak ta Allahtan uzaklaşmaktır..çalışmasalar Allah deseler de fayda etmezdi ama öyle değil..adamlar çalışıyor gerçek bu..yolları da hak yolu herkes görüyor..diğerlerini de görüyor.
olay bu...olayımız bu.
ve tıpkı siz gibi
görüpte görmedik mi diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Aralık 2022; 4:4:51 >
-
Akp yi eleştirince dinsiz oluyor muşum.
Galiba bu gidişle kazanacaklar ne yazikki. Neyse. Her işte bir hayır vardır.
Şahsım olarak bu 6 lı masa şansını zorluyor ve CHP nin ekonomi kadrosundaki 1 amerikalilari göstermesi benim tepemin tasini attırdı. (Daron u kastetmiyorum. )
Allah yolundayım ve bu da senin zoruna gittiğini biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 4 Aralık 2022; 7:6:2 >
Arkadaş sağlıklı değil hocam (hakaret olarak söylemiyorum).
-
İnşallah sen benim ne dediğimi anlamışsındır
bırakın yesinler birbirlerini akp chp diye ama var bir rekabet var bir ibret bu işte
bir yerde birileri diğer yerde diğerleri...siz sağlıklısınız biz de zır deliyiz yakarız romayı da yakarız...arar buluruuuz izini haydi bastır gönüller coşsun...tür ki ye
lay lay lay...neyse.
yok çalışan adamlara bunlar çalışmıyorlar etmiyorlar dersen yalancı olursun o kadarbu da ciddi bir meseledir günahtır vesaire artık ne geliyorsa bundan size orası ayrı mesele.
bu arada nezleyim sayın şak şakçı arkadaş bunu da bildi tebrikler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 10 Aralık 2022; 3:39:33 >
-
:)))))))))))))))
-
Cenab-ı Allah, Allah ile Kandıran Partiye el-kahhar ism-i celili ile muamele etsin, havada karada burunlarını sürtsün, yerin yedi kat dibine batırsın diye niyaz eden milyonlardan haberiniz yok. İslam ve dindarlık ile a-ke-pe denen siyasi kabile 180 derece birbirine terstir diye düşünen milyonlardan haberiniz yok. Milyonları fakirleştiren ama yandaşlarını semirten bir siyasi kabile ile İslam'ı yanyana getirmeye çalışmak en başta İslam dinine bir hakarettir nokta. Eğer amacınız a-ke-pe denilen şeyi savunmaksa siz bir aktrolsünüz demektir. Allah size layık olduğunuzu gani gani versin, amin.
-
aaa öyle deme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X