sitesine bakıyorum. özbekistan'a yardım götürmüş! yardım götürülenlerin fotoları hepsi arap üsülü hijablı! 90larda bunu özal yapmıştı erbakan ile. nazarbayev güzel atar gider yapmıştı. adamlar bizden Türkçe hocalar eğitimde Türkçe yapılanmalar için yardım beklerken bizimkiler adamlara rum patrikliği gibi arapça hocalar, hadis tasvir kitapları vs göndermişlerdi. |
İslamcı Turancı (???) TİKA: Suriyelilere bedava süt sağım makinaları dağıttı! (2. sayfa)
-
-
Tayland yardım gönderdik diye fotoğraf paylaşıyorlar. Arap usulü kıyafetli thailer yardım alıken fotoğraflanıyor.
Salça yağ un ,,asıl gönderilen taylandın güneyindeki İslami teröristleri maddi desteklemek olabilir mi.
Çünkü Malezya Tayland sınırında thai askeri konvoylarına ve birliklere terörist saldırılar düzenleniyor . Sıkıntılı bölge.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
kızdın mı? havalarda sıcak ...
tavşan muhalefeti sana anlatayım da birşeyler öğrenirsin.
şimdi kişi islamcıdır, arapçıdır vs. ama akpden çıkarı yoktur, filistin muhabbetini beğenmez, kürd islamcılara verilen sözlerin tutulmasından muzdariptir ... bir dünya bahane ... kişi hakikatten akpkli değüldür.
ama kendi evreninde , kendince akp'ye muhaliftir ya işte bu davuşan muhalefet oluyor
kısa özetle :
"ahebeli deüğülüm, emma:"
"deva bartülüyün"
"yenıdan rifah bardilüyün"
"mimleket pardülüyün"
"hüdabarnıyın"
ortalık işte tavşandan geçilmiyor ...
-
normalinde özel bir girişim veya kurum olsa gram ilgilendirmez! ama devletin kaynaklarını, vergi veren vatandaşın kaynaklarını sömürüyorlar! YADA World Bank gibi kurumlardan düşük kredi ile para çekip bu işi yapıyorlar ama para TÜRKİYE CUMHURİYETİ devleti adına çekiliyor! yani devlet borçlanıyor!
sitesine bakınca zaten ilk dakkadan ne olduğu belli oluyor.
-
Bence katarın parasını dağıtıyorlar. Komisyon karşılığında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu körfez sermayesinin parası, greater london bölgesinin merkezi liverpool street'te yönetiliyor. ingiliz izin vermezse o körfez ülkeler mıçmaya gidemez!
bu arada ben oradayken dikkatimi çeken bir tane bina vardır borsa binası, içinde sinegog vardır. aslında bu arap parasını kimin yönettiği belli :) ama gel de "tavşan muhalefet" dinle
-
Önce mallarini yagmalamak icin ulkeyi karistirip yoprak butunlugunu boz ordan geleni cebe indir.
Sonra ulkelerine dondurme palavrasi ile milletin vergileriyle orda yatirim yap.
Turk siyasetinin basarisi...
Bu sirada millet : huuulllloooggggg...dewletimin yanindayik..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhalefet bu kafayla ülke yönetilemeyeceğini hala anlamadı. En son eleştirilecek kurum TİKA kalmıştı. Allah'tan TİKA'nın bir çok ülkede yaptığı çalışmalardan haberleri yok :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X