Şimdi Ara

İslamdaki miras sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nanis2000

Islamda miras sorunu yok , herşey apaçık
    Fakat Müslüman olanlarda insanlık sorunu olduğu için miras sorunu ortaya çıkıyor
    Açıklama yap madem bu matematik hatası nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Matematik hatası? Sizin gibi okuyunca ayetleri matematik yok ki hata olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: torlofan

Matematik hatası? Sizin gibi okuyunca ayetleri matematik yok ki hata olsun
    Doğru diyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Sen kafa bulduğunu sanıyorsun da eğer doğru söylüyor isem;

Bu Muhammed devlet başkanıydı her gün insanları ölüyordu nasıl miraslarını paylaştırıyordu Nisa 11-12 ile diye soruyorum cevap vermiyorsun?
  • Poun kullanıcısına yanıt
    1400 senedir senin gibiler hep vardı ve hep aynı iddia ile çıktılar insanların karşısına. Hiç bir zaman da küçük bir azınlık olmaktan öteye gidemediler.

Senin haklı olman için bu ülkenin İstiklal Marşını değiştireceksin öncelikle. Yerse..
    Senin karşındaki adam akp düşmanı bir adam koçum. Senin beynin algılamaz beni ölçmeye.

İstiklal Marşı'ndaki "Hakkıdır HAKka tapan milletimin istiklal" cümlesini değiştir o zaman gel konuşuruz.
    İşin gücün karşıdakine hakaret. Bilgi yok cahilin önde gidenisin. Ben belki de senin yan komşunum her gün gördüğün biriyim. Habire salla karşıdakini sinir et ve bundan zevk al. Çok sorunlu kafalarsınız siz çok.
    Sene 1994 nisan tansu çiller bir devalüasyon yaptı dolar 2 katı oldu. Elinde dolar bulunan hemen ev aldı, araba aldı. Bu adamlar öyle kötü ülke aldılar ki ne yaptılarsa güzel göründü halka.

Şimdi de sizin gibiler sayesinde bak biz gidersek bunlar gelecek korkusuyla halkı bir güzel ikna! ediyorlar. Sen devam et din düşmanlığı yapmaya. Senin sayende kazanmaya devam edecek onlar artık ülkeyi düzgün yönetmelerine gerek dahi yok sayenizde.
    Sen başka ülkede yaşıyon galiba? Kucakta sen niye yokmuşsun? Sen hayatında hiç dindarlara muhalif dindar görmemişsin belli ki. Çok cahilsin çok.
    Dünyada 7 milyarın üzerinde ayrı fraksiyon var zaten cahil adam. 2 saattir seninle kafa buluyorum gitmişin başka konuda kafa buluyom diye yazıyorsun. İşim var benim boştum biraz kafa buldum seninle belki biraz kafana girer diye ama yok senden bir şey olmayacağı belli. Sen cehaletinle kal. Kudur dindarlar ülkeyi yönetiyor diye ömrünün sonuna kadar sonra da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torlofan

Sen kafa bulduğunu sanıyorsun da eğer doğru söylüyor isem;

Bu Muhammed devlet başkanıydı her gün insanları ölüyordu nasıl miraslarını paylaştırıyordu Nisa 11-12 ile diye soruyorum cevap vermiyorsun?
    Bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.