Şimdi Ara

Isle of Dogs (2018) | Wes Anderson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Isle of Dogs (2018) | Wes Anderson

Detaylar
    ---------------

Wes Anderson kuşkusuz son yılların hem en orijinal hem de en renkli yönetmenlerinden birisi. Yönetmenliğini üstlendiği 2014 yapımı son uzun metrajı The Grand Budapest Hotel‘le 4 Oscar birden kazanan Anderson, şu sıralarda köpeklerle ilgili olacak yeni bir stop-motion projesinin üzerinde çalışıyor.

Daha önce benzer türde sayabileceğimiz 2009 yapımı Mr. Fantastic Fox’la karşımıza çıkan Wes Anderson’ın ilk olarak eğlenceli bir videoyla duyurduğu yeni filmi Isle of Dogs, Anderson’ın hayranlık duyduğu usta yönetmen Akira Kurosawa’ya adeta bir saygı duruşu olacak. Bunu göz önünde bulundurursak çekimleri şu sıralarda Londra’da devam eden filmin hikayesinin Japonya’da geçtiğini tahmin etmek pek zor olmayacaktır.

Konusunun bir çocuğun kaybolan köpeği Rex’i arama hikayesi olduğunu bildiğimiz Isle of Dogs’un seslendirme kadrosu ise adeta bir yıldızlar geçidi: Tilda Swinton, Edward Norton, Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Greta Gerwig, Yoko Ono, Jeff Goldblum, Frances McDormand, Liev Schreiber, Harvey Keitel ve tabii ki Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmezi Bill Murray. Edward Norton’un köpek Rex’i seslendireceğini bildiğimiz filmde diğer oyuncuların hangi karakterleri seslendireceği henüz açıklanmadı.

İlk bakışta bizleri yine heyecanlandıran yeni Wes Anderson filmi Isle of Dogs’un vizyon tarihi 20 Nisan 2018 olarak açıklandı.

• Fragman:

• Açıkçası Fantastic Mr. Fox animasyonunu aralıklı ve farklı zamanlarda izleyip sevmek için kendimi zorlamama rağmen bir türlü sevememiştim. Fakat yine de bu yapımı az biraz merak ettiğimden listeme aldım.
  • Isle of Dogs (2018) | Wes Anderson
  • Epey sessiz kalmış konu. Filme harcanan emek her saniye kendini belli ediyor, Wes Anderson da kendine has stiliyle görsel bir şölen sunuyor. Özellikle suşi sahnesine bayıldım. 8/10.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.